kozanitis_itis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω να βρω στον ίντερνετ το κόστος αποστολής ενός φακέλου(κλασικόυ μεγέθους) με έξοδα αποστολής του παραλήπτη (αντικαταβολή) ο φάκελος θα έχει μέσα ένα κολιέ λαιμού (ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα αν είναι ΛΙΓΟ φουσκωτός) του κόστος αντικαταβολής περίπου 6€+μεταφορικά το θέμα είναι ότι μπαίνω στις γνωστές μεταφορικές + ελτα και αν συμπληρώσω την φόρμα μου βγάζει πόσο από 18-25€.. Είναι αυτές πραγματικές τιμές για έναν φάκελο με αντικαταβολή? Που μπορώ να βρω έναν τιμοκατάλογο? Ευχαριστώ..
Joshua21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, kozanitis_itis said: Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω να βρω στον ίντερνετ το κόστος αποστολής ενός φακέλου(κλασικόυ μεγέθους) με έξοδα αποστολής του παραλήπτη (αντικαταβολή) ο φάκελος θα έχει μέσα ένα κολιέ λαιμού (ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα αν είναι ΛΙΓΟ φουσκωτός) του κόστος αντικαταβολής περίπου 6€+μεταφορικά το θέμα είναι ότι μπαίνω στις γνωστές μεταφορικές + ελτα και αν συμπληρώσω την φόρμα μου βγάζει πόσο από 18-25€.. Είναι αυτές πραγματικές τιμές για έναν φάκελο με αντικαταβολή? Που μπορώ να βρω έναν τιμοκατάλογο? Ευχαριστώ.. Όλοι όσοι προσφέρουν ταχυδρομικές υπηρεσίες έχουν αναρτημένους τιμοκατάλογους στα site τους, τι σε δυσκολεύει; Πχ ΕΛΤΑ: https://elta.gr/timokatalogoi
Petros Electron Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, kozanitis_itis είπε ότι μπαίνω στις γνωστές μεταφορικές + ελτα Μικρα δεματα μεσω ΕΛΤΑ (παραλαβή απο το υποκατάστημα) εχω στείλει πολλές φόρες με 3,5ευρω. Αντικαταβολη ειναι +2,5..Εχει και το πορτα-πορτα με λιγο παραπάνω..Που το βρήκες εσυ το 18-25?🤔 Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από Petros Electron
Joshua21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 3€ είναι η αντικαταβολή στα ΕΛΤΑ τώρα. 8 minutes ago, Petros Electron said: Που το βρήκες εσυ το 18-25?🤔 Mε ACS απλός φάκελος με αντικαταβολή σε δυσπρόσιτη περιοχή τόσο κοστίζει (18), φαντάζομαι τις κούριερ εννοεί όταν λέει για "γνωστές μεταφορικές".
kozanitis_itis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, Joshua21 said: Όλοι όσοι προσφέρουν ταχυδρομικές υπηρεσίες έχουν αναρτημένους τιμοκατάλογους στα site τους, τι σε δυσκολεύει; Πχ ΕΛΤΑ: https://elta.gr/timokatalogoi Ναι ευχαριστώ δυστυχώς το κιν μου δεν εμφανίζει ότι κατέβαινε το pdf και μπήκα σε άλλες courier μετά είδα είδα το pdf
kozanitis_itis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Επίσης γνωρίζει κανείς αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα εάν κάνω συνέχεια αποστολές με αντικαταβολή μεσα από ελτα ; Εννοώ αν μου πουν ότι κάνω πωλήσεις χωρίς έναρξη επαγγέλματος
Nabuko Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, kozanitis_itis είπε Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω να βρω στον ίντερνετ το κόστος αποστολής ενός φακέλου(κλασικόυ μεγέθους) με έξοδα αποστολής του παραλήπτη (αντικαταβολή) ο φάκελος θα έχει μέσα ένα κολιέ λαιμού (ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα αν είναι ΛΙΓΟ φουσκωτός) του κόστος αντικαταβολής περίπου 6€+μεταφορικά το θέμα είναι ότι μπαίνω στις γνωστές μεταφορικές + ελτα και αν συμπληρώσω την φόρμα μου βγάζει πόσο από 18-25€.. Είναι αυτές πραγματικές τιμές για έναν φάκελο με αντικαταβολή? Που μπορώ να βρω έναν τιμοκατάλογο? Ευχαριστώ.. Μόνο ελτά. Καλύτερα βρες φάκελο με φυσαλίδα ή ένα μικρό κουτάκι. Το κόστος αποστολής με αντικαταβολή είναι κάτω από 6 ευρώ και με 20 λεπτά επιπλέον (αν θυμάμαι καλά) σου δίνει και tracking number. Προσοχή: τα έξοδα αποστολής τα πληρώνεις εσύ στο ταμείο των Ελτά και τα χρεώνεις στην αντικαταβολή, δηλ αν το κολιέ έχει 10 ευρώ εσύ βάζεις 16.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα