Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω να βρω στον ίντερνετ το κόστος αποστολής ενός φακέλου(κλασικόυ μεγέθους) με έξοδα αποστολής του παραλήπτη (αντικαταβολή) ο φάκελος θα έχει μέσα ένα κολιέ λαιμού (ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα αν είναι ΛΙΓΟ φουσκωτός) του κόστος αντικαταβολής περίπου 6€+μεταφορικά το θέμα είναι ότι μπαίνω στις γνωστές μεταφορικές + ελτα και αν συμπληρώσω την φόρμα μου βγάζει πόσο από 18-25€.. Είναι αυτές πραγματικές τιμές για έναν φάκελο με αντικαταβολή? Που μπορώ να βρω έναν τιμοκατάλογο? 

Ευχαριστώ.. 

Δημοσ.
1 minute ago, kozanitis_itis said:

Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω να βρω στον ίντερνετ το κόστος αποστολής ενός φακέλου(κλασικόυ μεγέθους) με έξοδα αποστολής του παραλήπτη (αντικαταβολή) ο φάκελος θα έχει μέσα ένα κολιέ λαιμού (ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα αν είναι ΛΙΓΟ φουσκωτός) του κόστος αντικαταβολής περίπου 6€+μεταφορικά το θέμα είναι ότι μπαίνω στις γνωστές μεταφορικές + ελτα και αν συμπληρώσω την φόρμα μου βγάζει πόσο από 18-25€.. Είναι αυτές πραγματικές τιμές για έναν φάκελο με αντικαταβολή? Που μπορώ να βρω έναν τιμοκατάλογο? 

Ευχαριστώ.. 

Όλοι όσοι προσφέρουν ταχυδρομικές υπηρεσίες έχουν αναρτημένους τιμοκατάλογους στα site τους, τι σε δυσκολεύει;

Πχ ΕΛΤΑ: https://elta.gr/timokatalogoi

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, kozanitis_itis είπε

ότι μπαίνω στις γνωστές μεταφορικές + ελτα

Μικρα δεματα μεσω ΕΛΤΑ (παραλαβή απο το υποκατάστημα) εχω στείλει πολλές φόρες με 3,5ευρω. Αντικαταβολη ειναι +2,5..Εχει και το πορτα-πορτα με λιγο παραπάνω..Που το βρήκες εσυ το 18-25?🤔

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.

3€ είναι η αντικαταβολή στα ΕΛΤΑ τώρα.

8 minutes ago, Petros Electron said:

Που το βρήκες εσυ το 18-25?🤔

Mε ACS απλός φάκελος με αντικαταβολή σε δυσπρόσιτη περιοχή τόσο κοστίζει (18), φαντάζομαι τις κούριερ εννοεί όταν λέει για "γνωστές μεταφορικές".

Δημοσ.
2 hours ago, Joshua21 said:

Όλοι όσοι προσφέρουν ταχυδρομικές υπηρεσίες έχουν αναρτημένους τιμοκατάλογους στα site τους, τι σε δυσκολεύει;

Πχ ΕΛΤΑ: https://elta.gr/timokatalogoi

Ναι ευχαριστώ δυστυχώς το κιν μου δεν εμφανίζει ότι κατέβαινε το pdf και μπήκα σε άλλες courier μετά είδα είδα το pdf 

Δημοσ.

Επίσης γνωρίζει κανείς αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα εάν κάνω συνέχεια αποστολές με αντικαταβολή μεσα από ελτα ; 

Εννοώ αν μου πουν ότι κάνω πωλήσεις χωρίς έναρξη επαγγέλματος 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kozanitis_itis είπε

Ευχαριστώ.. 

Μόνο ελτά.

Καλύτερα βρες φάκελο με φυσαλίδα ή ένα μικρό κουτάκι. Το κόστος αποστολής με αντικαταβολή είναι κάτω από 6 ευρώ και με 20 λεπτά επιπλέον (αν θυμάμαι καλά) σου δίνει και tracking number. 

Προσοχή: τα έξοδα αποστολής τα πληρώνεις εσύ στο ταμείο των Ελτά και τα χρεώνεις στην αντικαταβολή, δηλ αν το κολιέ έχει 10 ευρώ εσύ βάζεις 16. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...