Προς το περιεχόμενο

Αντιμετώπιση βανδαλισμών αυτοκινήτου σε πιλοτή πολυκατοικίας!!

bill_viper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Η καλύτερη λύση είναι να βάλεις κάμερα και όταν βρεις τον ένοχο (και μάλλον και τα κίνητρά του) αποφασίζεις μετά πως θα κινηθείς.

Από την στιγμή που το αρνήθηκαν έχεις δύο λύσεις.

1) Βάζεις κάμερα κανονικά αλλά σε κρυφό σημείο (αν υπάρχει τουλάχιστον κάποια κρυφή γωνία για να μην φαίνεται) με το ρίσκο να την ανακαλύψουν

και

2) Βάζεις ψεύτικη κάμερα σε εμφανέστατο σημείο και με μεγάλη πινακίδα που να προειδοποιεί. Οι άλλοι στην πολυκατοικία δεν έχουν λόγο να το αρνηθούν, ενώ αν κάποιος το αρνηθεί και αυτό καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ στριμμένος και παίζει να το έχει κάνει αυτός. Αν μετά από αυτό το αμάξι ξαναβανδαλιστεί τότε ξέρεις ότι είναι κάποιος από την πολυκατοικία αφού μόνο αυτοί θα γνωρίζουν ότι η κάμερα είναι ψεύτικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

37 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Λ

Όπως ανέφερε η περιοχή είναι λίγο "κλειστή". Δεν νομίζω ότι το μυστικό της ψεύτικης κάμερας θα μείνει μεταξύ τους

Από την στιγμή που αρνήθηκαν για κανονική κάμερα τότε όλα τα άλλα είναι λίγο ημίμετρα..

Θα πρέπει να διακινδυνεύσει λίγο ο φίλος είτε βάζοντας κάτι κρυφά είτε δεν ξέρω και γω πως.

Προσωπικά επειδή είχα βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση και ξέρω το σοκ του να βρίσκεις το αμάξι χαρακωμένο χωρίς κανένα λόγο, από παιδιά ίσως που παίζουν, θεωρώ πως είναι πολύ σκατοψυχία να αρνηθείς την κάμερα σε κάποιον που θέλει να προστατέψει την περιουσία του και την ψυχική του ηρεμία.

• Like 1

υπάρχουν κάμερες που τοποθετούνται μόνιμα επάνω στο αυτοκίνητο και καταγράφουν περιμετρικά τύπου Tesla. Μια ερώτηση σε αξεσουαρ αυτοκινήτων και πιστεύω πως θα είσαι οκ

• Like 1

Δεν συμφωνώ με κρυφή κάμερα.Ο σκοπός πρέπει να ειναι η αποτροπή οπότε όσο πιο φανερά γίνεται.

Τι να τον κάνω τον δράστη αν μου χαρακωσει το αμάξι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν κάμερες που μπαίνουν εντός του αυτοκινήτου dashcam-dvr αυτοκινήτου που καταγράφουν εσωτερικά και εξωτερικά του αυτοκινήτου και είναι και γι αυτό τον σκοπό που τις θες. Και επιπλέον δεν μπορεί να σου  πει κανένας τίποτα. πχ https://www.skroutz.gr/c/1877/kameres_dvr_autokinhtou.html

Επεξ/σία από harris78
  • Like 1

2 ώρες πριν, bill_viper είπε

Εσωτερική κάμερα το σκέφτηκα αλλά δε ξέρω τι είδους κάμερα, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου. Π.χ. Μία action camera με ευρυγώνιο φακό θα άντεχε η μπαταρία της και η μνήμη της να καταγράφει 12-15-20 ώρες συνεχόμενα;

αφου το κουνας καθε μερα το αμαξι, πηγαινε σε εναν ηλεκτρολογο να σου βγάλει ένα μόνιμο ρεύμα μέσα στο αμάξι.

2 hours ago, bill_viper said:

Πιθανότερο, θα έλεγα, ότι είναι το γεγονός ότι βλέπουν ένα αυτοκίνητο x αξίας και το κάνουν μόνο και μόνο για αυτό.

Αυτό ακριβώς γίνεται. Κάποιος κομπλεξικός πάει και στο χαρακώνει επειδή δεν μπορεί να το αγοράσει. Τα άλλα αυτοκίνητα τριγύρω είναι χαμηλότερης αξίας; Άσε ένα σημείωμα στο παράθυρό σου γράφοντας: Σε έχω καταγράψει σε βίντεο δε θέλω να το τραβήξω παραπέρα η κάτι παρόμοιο.

Οι πιθανοτητες να ειναι προσωπικο,δεν ειναι πολλες.
Οι πιθανοτητες να μην  παιζει ρολο οτι και τα 2 ειναι ακριβα οχηματα,επισης δεν ειναι πολλες.
Καποιο κωλοπαιδο ειναι ( ασχετου ηλικιας ) που χαλιεται που παει με τα ποδια και ο αλλος εχει οχημα 20-30-40κ.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...