Nabuko Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μήπως για κάποιον θα ήταν βολικό αν ξενοίκιαζες το σπίτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Βάλε κάμερα σε εμφανές σημείο αλλά να τραβάει μόνο το αμάξι σου και άσε τους άλλουν να ουρλιάζουν. Θα τους περάσει. Αν σου σκοτίσουν τον έρωτα πούλα τους και συ τρελίτσα πως σε ενδεχόμενη νέα ζημιά θα απαιτήσεις με δικηγόρο να περαστούν οι επόμενες οι ζημιές στα κοινόχρηστα. Με τον σταυρό στο χέρι εδω πέρα κανείς δεν βρίσκει το δίκιο του. Και πολύ κακός τους ρώτησες. Στην χειρότερη και να αναγκαστείς να την βγάλεις υπάρχει πιθανότητα να δουν οι δράστες την κάμερα και να μην ξαναπλησιάσουν στο μέλλον.. Και για να κάνω κι εγώ μια μαντεψιά: Μήπως έχεις κατοικίδιο σκυλάκι που δεν βάζει γλώσσα μέσα του; Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από aggelos87 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, bill_viper είπε Επειδή είμαι άνθρωπος που γενικά δε βγαίνω, δεν πολύ κυκλοφορώ στην πόλη, η δουλειά μου είναι σε χωριό 30km εκτός πόλης, η ρουτίνα μου είναι σπίτι/οικογένεια - δουλειά. Θέλω να πω με αυτό, ότι δεν έχω με κάποιον έχθρα, με όλους συναναστρέφομαι και μιλάω στην πολυκατοικία (η οποία σημειωτέον είναι στο σύνολο τους οικογενειάρχες όλοι). Έχοντας στο μυαλό μου αυτά, πιθανολογώ ότι δεν είναι κάποιος που με έχει βάλει στο μάτι. Πιθανότερο, θα έλεγα, ότι είναι το γεγονός ότι βλέπουν ένα αυτοκίνητο x αξίας και το κάνουν μόνο και μόνο για αυτό. Επίσης, να αναφέρω, ότι η θέση μου στην πιλοτή είναι και η μοναδική που έχει φως το βράδυ από τις 4 στο σύνολο που υπάρχουν στην πολυκατοικία. Κουκούλα το σκέφτηκα κι εγώ, απλά μετά θα έχω θέμα ότι δε θα μπορώ να τη βάζω όταν το αυτοκίνητο είναι με σκόνες/λάσπες γιατί γδέρνει και τρώει το βερνίκι. Επίσης, αν κάποιος θέλει να το κάνει δεν είναι τίποτα να σηκώσει τη κουκούλα. Εσωτερική κάμερα το σκέφτηκα αλλά δε ξέρω τι είδους κάμερα, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου. Π.χ. Μία action camera με ευρυγώνιο φακό θα άντεχε η μπαταρία της και η μνήμη της να καταγράφει 12-15-20 ώρες συνεχόμενα; Συνονόματε, δες την απάντηση μου παραπάνω γιατί δε νομίζω να είναι κάποιος από την πολυκατοικία. Οι κλειδιές έγιναν σε ακαθόριστα χρονικά σημεία, η πρώτη έγινε απόγευμα κατά από τις 18:00 έως τις 19:00 και οι επόμενες δύο φορές πιθανολογώ βράδυ. Όπως επίσης από πάνω έχω γράψει τον προβληματισμό μου για την εσωτερική κρυφή κάμερα. Έχεις κάτι να προτείνεις; Στο ίδιο σημείο της πιλοτής παρκάρω σχεδόν 9 χρόνια. Ποτέ στο παρελθόν δεν αντιμετώπισα τέτοια προβλήματα. Πλέον μου έχει γίνει ψυχολογικό, τις προάλλες το βράδυ στον ύπνο μου έβλεπα ότι μου χάραζαν το αμάξι.. Γενικά κάποιος θα μπορεί να πει ότι είναι λαμαρίνες μην ασχολείσαι. Έχω φτύσει αίμα και ατελείωτα ξενύχτια άγχους για να μπορέσω να πάρω αυτές τις λαμαρίνες.. Σωστά, στο συμβόλαιο του διαμερίσματος περιλαμβάνεται η θέση πάρκινγκ στην πιλοτή. Κάποια πρόταση για κάμερες γιατί δεν έχω ιδέα; Τι είδους κάμερες θα μπορούσαν να καταγράφουν τόσες ώρες συνεχόμενα; Θα άντεχε η μπαταρία τους; Η μνήμη τους; Στην πολυκατοικία είμαστε 7-8 οικογένειες με παιδιά όλοι μας. Είναι family friendly που λέμε. Με όλους μιλώ, με κανέναν ποτέ 9 χρόνια τώρα δεν είχα και συνεχίζω να μην έχω πρόβλημα. Αν ήταν από αλλη πολυκατοικία το πρόβλημα θα το έκαναν και σε άλλα αυτοκίνητα, όχι μόνο στο δικό σου. Το ακούω αυτό που λες για την αξία, αλλά και πάλι, κάποιος από την πολυκατοικία πιστεύω ότι το έκανε. Η πιθανότητα να στο έκανε άσχετος, υπάρχει μόνο αν έχετε προηγούμενα και εντάσεις με κάποιον από το μέρος σου και σε ξέρει, οποιαδήποτε άλλη πιθανότητα την θεωρώ εξαιρετικά χαμηλή. Λύσεις με κάμερες υπάρχουν πάρα πολλές, ρώτα εδώ και θα σου πούνε. Ψάξε μια λύση και βάλε κάμερα μέσα στο αμάξι, η κάμερα δεν θα φαίνεται έτσι κι αλλιώς, θα την κοτσάρεις σε κρυφο σημείο. Η ουσία είναι να δεις το πρόσωπο αυτού που το κάνει, αν το βρεις, το συζητάμε πάλι για το πως θα το χειριστείς. 12 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Βάλε κάμερα σε εμφανές σημείο αλλά να τραβάει μόνο το αμάξι σου και άσε τους άλλουν να ουρλιάζουν. Θα τους περάσει. Αν σου σκοτίσουν τον έρωτα πούλα τους και συ τρελίτσα πως σε ενδεχόμενη νέα ζημιά θα απαιτήσεις με δικηγόρο να περαστούν οι επόμενες οι ζημιές στα κοινόχρηστα. Με τον σταυρό στο χέρι εδω πέρα κανείς δεν βρίσκει το δίκιο του. Και πολύ κακός τους ρώτησες. Στην χειρότερη και να αναγκαστείς να την βγάλεις υπάρχει πιθανότητα να δουν οι δράστες την κάμερα και να μην ξαναπλησιάσουν στο μέλλον.. Σε καμία περίπτωση δεν θα βάλει κάμερα σε κοινόχρηστο χώρο με το έτσι θέλω, μόνο σε μπελάδες και προβλήματα θα τον βάλει. Κάμερα μόνο μέσα στο αμάξι σε σημείο να υπάρχει οπτική επαφή και φυσικά να μην διακρίνεται εύκολα από έξω. Ο δράστης προφανώς και δεν θα κάνει τίποτε άμα δει την κάμερα, η ουσία είναι να μην έχει πάρει πρέφα τίποτα και να πιαστεί στην φάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Σε καμία περίπτωση δεν θα βάλει κάμερα σε κοινόχρηστο χώρο με το έτσι θέλω, μόνο σε μπελάδες και προβλήματα θα τον βάλει. Κάμερα μόνο μέσα στο αμάξι σε σημείο να υπάρχει οπτική επαφή και φυσικά να μην διακρίνεται εύκολα από έξω. Ο δράστης προφανώς και δεν θα κάνει τίποτε άμα δει την κάμερα, η ουσία είναι να μην έχει πάρει πρέφα τίποτα και να πιαστεί στην φάκα. Και αν είναι ανήλικο, αν δεν φανεί το πρόσωπο του ή αν προσεγγίσει απο γωνία που δεν θα καλύπτει η dashcam θα κάνει μια τρύπα στο νερό Το θέμα κατα την άποψη μου είναι η αποτροπή.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Και αν είναι ανήλικο, αν δεν φανεί το πρόσωπο του ή αν προσεγγίσει απο γωνία που δεν θα καλύπτει η dashcam θα κάνει μια τρύπα στο νερό Το θέμα κατα την άποψη μου είναι η αποτροπή.. Εντάξει αν φοράει κουκούλα ο δράστης δεν θα βγάλεις πολύ άκρη με την κάμερα. Όμως σε συνδυασμό με συναγερμό με περιμετρικό ραντάρ που δίνει ειδοποίηση (δεν χτυπάει απευθείας-για να μην σπας νεύρα) τόσο τοπικά με μικρά σφυρίγματα όσο και με αποστολή ειδοποίησης στο κινητό θα μπορείς να δει τι και πότε γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε Εντάξει αν φοράει κουκούλα ο δράστης δεν θα βγάλεις πολύ άκρη με την κάμερα. Όμως σε συνδυασμό με συναγερμό με περιμετρικό ραντάρ που δίνει ειδοποίηση (δεν χτυπάει απευθείας-για να μην σπας νεύρα) τόσο τοπικά με μικρά σφυρίγματα όσο και με αποστολή ειδοποίησης στο κινητό θα μπορείς να δει τι και πότε γίνεται. Έτσι ναι κάτι γίνεται. Αν το συνδυάσει και με επιπλέον φωτισμό που ενεργοποιείται με την κίνηση για να καταλάβει ο δράστης πως έχουν ληφθεί επιπλέον μέτρα μπορεί να γίνει δουλειά φαντάζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 κατι τετοιο θα κανει την δουλεια ειναι ουσιαστικα dashcam που ποιανει παντου ολο το αμαξι η σχεδον παντου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordvec Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Γκομενιλίκι μου βρωμάει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Plot twist: Αρνήθηκε χαρτζιλίκι στο παιδί του μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κάπου το 2020 και του το κρατάει από τότε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, aggelos87 είπε Και αν είναι ανήλικο, αν δεν φανεί το πρόσωπο του ή αν προσεγγίσει απο γωνία που δεν θα καλύπτει η dashcam θα κάνει μια τρύπα στο νερό Το θέμα κατα την άποψη μου είναι η αποτροπή.. Δεν έχει σημασία αν είναι ανήλικο. Το τι θα κάνει αφού βρεθεί ο ένοχος είναι άλλο θέμα. Θα προσεγγίσει χωρίς να ξέρει ότι καταγράφεται. Να βρει τρόπο να βάλει την κάμερα σε τέτοιο μέρος που να έχει όσο καλύτερη οπτική επαφή γίνεται. Ειδάλλως ας μην παρκάρει ξανά το αμάξι του εκεί να ησυχάσει. Αποτροπή μόνο με κάμερα στην πολυκατοικία, που αυτό δεν παίζει να γίνει από τα γραφόμενα του. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από Basilhs23___ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 13 ώρες πριν, greekfragma είπε Αναζήτησε τον ένοχο σε προβλήματα των παιδιών με άλλα πιτσιρίκια της πολυκατοικίας, της γειτονιάς ή στο σχολείο. Ειδικά αν έχεις πάει τα παιδιά με το αμάξι και σε έχουν δει οτι είσαι ο γονιός με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Το να βάλεις μια κάμερα εντός του οχήματος με μια μπαταρία που θα διαρκεί κάποιες ώρες ή όταν αντιλαμβάνεται κίνηση θα ενεργοποιείται αν έχει μικρή αυτονομία, είναι μια λύση που πρέπει να τη σκεφθείς σοβαρά. Τώρα αν πιάσεις ανήλικο με την κάμερα να σου χαρακώνει το αμάξι, καλό είναι να συζητήσεις και με τον δικηγόρο της οικογένειας τις επόμενες κινήσεις Το χωριό είναι πολύ περιορισμένη κατάσταση για ενόχους. Όλα μαθαίνονται και όλα δείχνουν ποιος ενήλικος ή ποιά τσογλανάκια κάνουν τέτοια. To παιδί μου είναι πολύ μικρό (2 χρονών), οπότε προβλήματα με άλλα παιδάκια δεν υπάρχουν. Ναι, τη λύση της κάμερας μέσα στο αυτοκίνητο τη σκέφτομαι σοβαρά. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη. Κάτι action cameras που κοιτούσα δεν κάνουν γιατί η μπαταρία τους δεν αντέχει. Σε πόλη 70.000 κατοίκων μένω.. 13 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε βάλε μια πινακίδα ότι ο χώρος παρακολουθείται απο κάμερες και βάλε και ένα προβολέα με αισθητήρα κίνησης.Για να ολοκληρώσεις το σκηνικό υπάρχουν ψευτικες κάμερες που μπορείς να βάλεις. Σωστή σκέψη την οποία ήδη από χθες πραγματοποίησα. Για αποτρεπτικό σκοπό έφτιαξα μία ταμπέλα αλουμινίου 20cm x 20cm «Ο χώρος παρακολουθείται» και αγόρασα 2 dummy κάμερες οι οποίες παίρνουν μπαταρίες και όταν αντιλαμβάνονται κίνηση ανάβει κόκκινο λαμπάκι (και καλά ότι καταγράφει). Προβολέα δε χρειάζεται γιατί έχει ήδη φως η συγκεκριμένη θέση της πιλοτής. 13 ώρες πριν, Joshua21 είπε Οκ έτσι λέει, αλλά όντως είναι παρακολούθημα του διαμερίσματος; Το έχεις επιβεβαιώσει διαβάζοντας το συμβόλαιο και την πράξη οριζοντίου ιδιοκτησίας; Ρωτάω γιατί γνωρίζω μια τέτοια περίπτωση, το μισθωτήριο ανέφερε για θέση στάθμευσης αόριστα ενώ το διαμέρισμα δεν είχε τέτοιο δικαίωμα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις κάμερα, απλά και μόνο μήπως μπορέσεις και δεις ποιος το κάνει, σαν αποδεικτικό μάλλον δεν θα μπορέσεις να τη χρησιμοποιήσεις. Πρόταση για κάτι συγκεκριμένο δυστυχώς δεν έχω. Ναι, μου έχει στείλει ο ιδιοκτήτης με φωτογραφία τον όρο του συμβολαίου του που ορίζει τη θέση στάθμευσης στην πιλοτή. 13 ώρες πριν, BritGreek είπε 2 φορητές ασύρματες κάμερες με αισθητήρα κίνησης μέσα στο αυτοκίνητο με αυτονομία 12-15 ωρών και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες από Amazon. Ακούγεται καλή σαν πρόταση, έχεις κάτι συγκεκριμένο να προτείνεις; 13 ώρες πριν, HateMe είπε Αυτός που αρνήθηκε πρώτος τις κάμερες στην πολυκατοικία, αυτός κάνει και την μαλακία να ξέρεις. Κόβω τον αποτέτοιον μου. Και γιατί δε το έκαναν από το 2014 που νοικιάζω; Δεν είχαμε ποτέ τέτοιο πρόβλημα στο παρελθόν. Ωστόσο, ποτέ δε λέω ποτέ. Απλά ψάχνω να αποκλείσω μία μία τις παραμέτρους. 12 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Τα παιδιά στο σχολείο μήπως τσακώθηκαν με τίποτα αλλά παιδιά; Είναι 2 χρονών το παιδί μου, δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. 12 ώρες πριν, dtk-386 είπε Και το κρατάνε αρμένικο ότι αμάξι παίρνει να το χαρακώνουν? Ελα ρε παιδιά. Θα το έκαναν μία και τέλος. Εδώ είναι κάποιος ψυχάκιας της πολυκατοικίας. Το ότι όλοι είναι οικογενειάρχες δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Ισα ίσα που αυτοί και αν κάνουν αίσχη. Τι να πω, να μου το παίζουν όλοι καλοί και ευγενικοί μπροστά μου και να μου την κάνει κάποιος πίσω από την πλάτη μου; 9 χρόνια νοικιάζω το συγκεκριμένο διαμέρισμα, γιατί δεν το έκαναν και νωρίτερα; 12 ώρες πριν, Klausx είπε Κακώς ρώτησες για να βάλεις κάμερα. Υπάρχουν κάμερες που καταγράφουν μόνο το αυτοκίνητο δηλαδή ορίζεις το σημείο που γίνεται καταγραφή αν φοβάται κάποιος κερατάς/κερατού στην πολυκατοικία σου. Κάποιος έχει θέμα ζήλιας με εσένα προσωπικά.... σου έχει ζητήσει κανείς δανικά από την πολυκατοικία και αρνήθηκες; Καινούριο αμάξι θα στο ρημάξουν 10000% βάλε ένα φίλο σου μέσα επί πληρωμή να τους πιάσετε και τέλος..... Δε μπορώ να πάρω απόφαση μόνος μου για κάτι που αφορά κοινόχρηστο χώρο, μετά θα δημιουργήσω έχθρες και αντιπαλότητες. Άλλωστε, αυτό μου είπε και ο δικηγόρος. Ακόμη και αν υπάρχει καταγραφή μόνο του σημείου του αυτοκινήτου πρέπει να υπάρχει καθολική αποδοχή των υπόλοιπων ιδιοκτητών. Μπα όχι, θέμα δανεικών δεν υπάρχει. 40αρηδες άνθρωποι είμαστε, ποιος θα δεχθεί να κάθεται μέσα στο αμάξι επί ημέρες μέχρι να ξαναγίνει; 12 ώρες πριν, KX7 είπε Σίγουρα κάποιος η κάποια από την πολυκατοικία είναι. Εάν δεν είστε εσείς ο στόχος τότε μήπως η σύζυγος ; Θα έλεγα πως όχι, είμαστε και οι δύο από τους ανθρώπους που μιλάμε με όλους στην πολυκατοικία και δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες / ενοικιαστές. 11 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Η καλύτερη λύση είναι να βάλεις κάμερα και όταν βρεις τον ένοχο (και μάλλον και τα κίνητρά του) αποφασίζεις μετά πως θα κινηθείς. Από την στιγμή που το αρνήθηκαν έχεις δύο λύσεις. 1) Βάζεις κάμερα κανονικά αλλά σε κρυφό σημείο (αν υπάρχει τουλάχιστον κάποια κρυφή γωνία για να μην φαίνεται) με το ρίσκο να την ανακαλύψουν και 2) Βάζεις ψεύτικη κάμερα σε εμφανέστατο σημείο και με μεγάλη πινακίδα που να προειδοποιεί. Οι άλλοι στην πολυκατοικία δεν έχουν λόγο να το αρνηθούν, ενώ αν κάποιος το αρνηθεί και αυτό καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ στριμμένος και παίζει να το έχει κάνει αυτός. Αν μετά από αυτό το αμάξι ξαναβανδαλιστεί τότε ξέρεις ότι είναι κάποιος από την πολυκατοικία αφού μόνο αυτοί θα γνωρίζουν ότι η κάμερα είναι ψεύτικη Το νούμερο δύο το ακολούθησα ήδη από χθες. Έφτιαξα πινακίδα ότι ο χώρος παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα, πήρα και δύο dummy κάμερες. Αποτρεπτικό μέτρο δηλαδή. Θα ενημερώσω τον διαχειριστή να του της δείξω για να μη νομίζει ότι έπραξα του κεφαλιού μου, και από τη στιγμή που δε γίνεται καταγραφή ούτε συνέλευση δε χρειάζεται. 11 ώρες πριν, Maurikycli είπε Λ Όπως ανέφερε η περιοχή είναι λίγο "κλειστή". Δεν νομίζω ότι το μυστικό της ψεύτικης κάμερας θα μείνει μεταξύ τους Κοίτα, μένω σε πόλη 70.000 κατοίκων. Τουλάχιστον σαν αποτρεπτικό μέτρο θα βάλω τις ψεύτικες κάμερες και βλέπουμε. 11 ώρες πριν, liakjim είπε Προσωπικά θα έβαζα dash cam με δυνατότητα parking mode. Δεν έχω ιδέα από τη συγκεκριμένη πρόταση, φίλε liakjim υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να τσεκάρω; 11 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε πληρωσε καποιον να κανει σκοπετο Προφανώς και δεν είναι εφικτό. 11 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Από την στιγμή που αρνήθηκαν για κανονική κάμερα τότε όλα τα άλλα είναι λίγο ημίμετρα.. Θα πρέπει να διακινδυνεύσει λίγο ο φίλος είτε βάζοντας κάτι κρυφά είτε δεν ξέρω και γω πως. Προσωπικά επειδή είχα βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση και ξέρω το σοκ του να βρίσκεις το αμάξι χαρακωμένο χωρίς κανένα λόγο, από παιδιά ίσως που παίζουν, θεωρώ πως είναι πολύ σκατοψυχία να αρνηθείς την κάμερα σε κάποιον που θέλει να προστατέψει την περιουσία του και την ψυχική του ηρεμία. Μαζί σου, και αυτό είναι το γαμώτο. Ότι απλά κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια και δε μπορείς να προστατέψεις την περιουσία η οποία εξαρτάται από τρίτους. 11 ώρες πριν, kostasxin είπε υπάρχουν κάμερες που τοποθετούνται μόνιμα επάνω στο αυτοκίνητο και καταγράφουν περιμετρικά τύπου Tesla. Μια ερώτηση σε αξεσουαρ αυτοκινήτων και πιστεύω πως θα είσαι οκ Φίλε Κώστα, έχεις κάποια συγκεκριμένη πρόταση; Εδώ στην επαρχία που βρίσκομαι δεν έχουμε μαγαζιά με αξεσουάρ αυτοκινήτων. 11 ώρες πριν, Havik είπε Βάλε κάμερα μέσα στο αμάξι Κανά link; 11 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Δεν συμφωνώ με κρυφή κάμερα.Ο σκοπός πρέπει να ειναι η αποτροπή οπότε όσο πιο φανερά γίνεται. Τι να τον κάνω τον δράστη αν μου χαρακωσει το αμάξι; Συμφωνώ, για αρχή με αποτρεπτικό σκοπό θα βάλω 2 dummy κάμερες και πινακίδα ότι ο χώρος καταγράφεται. 11 ώρες πριν, harris78 είπε Υπάρχουν κάμερες που μπαίνουν εντός του αυτοκινήτου dashcam-dvr αυτοκινήτου που καταγράφουν εσωτερικά και εξωτερικά του αυτοκινήτου και είναι και γι αυτό τον σκοπό που τις θες. Και επιπλέον δεν μπορεί να σου πει κανένας τίποτα. πχ https://www.skroutz.gr/c/1877/kameres_dvr_autokinhtou.html Ευχαριστώ για την πρόταση. Θα τις τσεκάρω λίαν συντόμως. 11 ώρες πριν, G.TH. είπε Αν έβαζα κάμερα, δεν θα ενημέρωνα ούτε τη σύζυγο ούτε τα παιδιά. ΛοΛ, θα μπορούσε. 11 ώρες πριν, andreaspA είπε αφου το κουνας καθε μερα το αμαξι, πηγαινε σε εναν ηλεκτρολογο να σου βγάλει ένα μόνιμο ρεύμα μέσα στο αμάξι. Δε το χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο σε καθημερινή βάση γιατί υπάρχει και άλλο στην οικογένεια. Θα μετακινηθεί μία φορά κάθε 10-15 μέρες. 11 ώρες πριν, magictoboggan είπε Αυτό ακριβώς γίνεται. Κάποιος κομπλεξικός πάει και στο χαρακώνει επειδή δεν μπορεί να το αγοράσει. Τα άλλα αυτοκίνητα τριγύρω είναι χαμηλότερης αξίας; Άσε ένα σημείωμα στο παράθυρό σου γράφοντας: Σε έχω καταγράψει σε βίντεο δε θέλω να το τραβήξω παραπέρα η κάτι παρόμοιο. Ναι, σε αυτό έχει πάει κι εμένα το μυαλό μου. Αν π.χ. Το δικό μου έχει αξία 40k € τα υπόλοιπα είναι από 1k έως 5k €. 10 ώρες πριν, StamTheMan είπε Οι πιθανοτητες να ειναι προσωπικο,δεν ειναι πολλες. Οι πιθανοτητες να μην παιζει ρολο οτι και τα 2 ειναι ακριβα οχηματα,επισης δεν ειναι πολλες. Καποιο κωλοπαιδο ειναι ( ασχετου ηλικιας ) που χαλιεται που παει με τα ποδια και ο αλλος εχει οχημα 20-30-40κ. Εκεί έχω καταλήξει κι εγώ βάζοντας όλες τις παραμέτρους κάτω. 10 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Η καποια ζηλιαρα ερωμενη αλλα δε θα εκανε μονο αυτο 100% δεν είναι. 😛 10 ώρες πριν, Nabuko είπε Μήπως για κάποιον θα ήταν βολικό αν ξενοίκιαζες το σπίτι? Θα έλεγα πως όχι. Δεν είναι και κανά κελεπούρι δα. 10 ώρες πριν, aggelos87 είπε Βάλε κάμερα σε εμφανές σημείο αλλά να τραβάει μόνο το αμάξι σου και άσε τους άλλουν να ουρλιάζουν. Θα τους περάσει. Αν σου σκοτίσουν τον έρωτα πούλα τους και συ τρελίτσα πως σε ενδεχόμενη νέα ζημιά θα απαιτήσεις με δικηγόρο να περαστούν οι επόμενες οι ζημιές στα κοινόχρηστα. Με τον σταυρό στο χέρι εδω πέρα κανείς δεν βρίσκει το δίκιο του. Και πολύ κακός τους ρώτησες. Στην χειρότερη και να αναγκαστείς να την βγάλεις υπάρχει πιθανότητα να δουν οι δράστες την κάμερα και να μην ξαναπλησιάσουν στο μέλλον.. Και για να κάνω κι εγώ μια μαντεψιά: Μήπως έχεις κατοικίδιο σκυλάκι που δεν βάζει γλώσσα μέσα του; Από τη μία δεν έχεις άδικο, από την άλλη δε θέλω να κάνω πράγματα παράνομα τα οποία μετά θα μου δημιουργήσουν προβλήματα με τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες. Θέλω να έχουμε αρμονική συνύπαρξη. Κατοικίδιο δεν έχω. 10 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Αν ήταν από αλλη πολυκατοικία το πρόβλημα θα το έκαναν και σε άλλα αυτοκίνητα, όχι μόνο στο δικό σου. Το ακούω αυτό που λες για την αξία, αλλά και πάλι, κάποιος από την πολυκατοικία πιστεύω ότι το έκανε. Η πιθανότητα να στο έκανε άσχετος, υπάρχει μόνο αν έχετε προηγούμενα και εντάσεις με κάποιον από το μέρος σου και σε ξέρει, οποιαδήποτε άλλη πιθανότητα την θεωρώ εξαιρετικά χαμηλή. Λύσεις με κάμερες υπάρχουν πάρα πολλές, ρώτα εδώ και θα σου πούνε. Ψάξε μια λύση και βάλε κάμερα μέσα στο αμάξι, η κάμερα δεν θα φαίνεται έτσι κι αλλιώς, θα την κοτσάρεις σε κρυφο σημείο. Η ουσία είναι να δεις το πρόσωπο αυτού που το κάνει, αν το βρεις, το συζητάμε πάλι για το πως θα το χειριστείς. Σε καμία περίπτωση δεν θα βάλει κάμερα σε κοινόχρηστο χώρο με το έτσι θέλω, μόνο σε μπελάδες και προβλήματα θα τον βάλει. Κάμερα μόνο μέσα στο αμάξι σε σημείο να υπάρχει οπτική επαφή και φυσικά να μην διακρίνεται εύκολα από έξω. Ο δράστης προφανώς και δεν θα κάνει τίποτε άμα δει την κάμερα, η ουσία είναι να μην έχει πάρει πρέφα τίποτα και να πιαστεί στην φάκα. Ναι, δε θέλω να κάνω πράγματα παίρνοντας απόφαση μονομερώς, εφόσον θέλει την ομόφωνη απόφαση της συνέλευσης. Θα τσεκάρω και το ενδεχόμενο της εσωτερικής κάμερας στο αμάξι. 10 ώρες πριν, aggelos87 είπε Και αν είναι ανήλικο, αν δεν φανεί το πρόσωπο του ή αν προσεγγίσει απο γωνία που δεν θα καλύπτει η dashcam θα κάνει μια τρύπα στο νερό Το θέμα κατα την άποψη μου είναι η αποτροπή.. Συμφωνώ Άγγελε. 10 ώρες πριν, agnostos13 είπε Εντάξει αν φοράει κουκούλα ο δράστης δεν θα βγάλεις πολύ άκρη με την κάμερα. Όμως σε συνδυασμό με συναγερμό με περιμετρικό ραντάρ που δίνει ειδοποίηση (δεν χτυπάει απευθείας-για να μην σπας νεύρα) τόσο τοπικά με μικρά σφυρίγματα όσο και με αποστολή ειδοποίησης στο κινητό θα μπορείς να δει τι και πότε γίνεται. Συναγερμό, επειδή υπάρχουν πολλές αδέσποτες γάτες εδώ γύρω, μήπως χτυπάει συνέχεια και ενοχλώ τους υπόλοιπους μετά; 10 ώρες πριν, aggelos87 είπε Έτσι ναι κάτι γίνεται. Αν το συνδυάσει και με επιπλέον φωτισμό που ενεργοποιείται με την κίνηση για να καταλάβει ο δράστης πως έχουν ληφθεί επιπλέον μέτρα μπορεί να γίνει δουλειά φαντάζομαι Υπάρχει φωτισμός ήδη στη συγκεκριμένη θέση στάθμευσης της πιλοτής. 9 ώρες πριν, Black Demis είπε κατι τετοιο θα κανει την δουλεια ειναι ουσιαστικα dashcam που ποιανει παντου ολο το αμαξι η σχεδον παντου Ευχαριστώ για την πρόταση. 9 ώρες πριν, lordvec είπε Γκομενιλίκι μου βρωμάει.... Nope, 100%. 9 ώρες πριν, HateMe είπε Plot twist: Αρνήθηκε χαρτζιλίκι στο παιδί του μια κρύα νύχτα του χειμώνα, κάπου το 2020 και του το κρατάει από τότε. To 2020 δεν είχα παιδί. 😛 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ. 😊 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 1000% κάποιο ψυχωτικό - σκ@τ@ψυχο - κ@λ@παιδο που παίρνει χαρά μόνο με την δυστυχία των άλλων και κάνει ότι μπορεί για να την προκαλέσει… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επαρχία είναι.. έχεις καλό αυτοκίνητο... υπάρχουν πολλοί κομπλεξικοί που ζηλεύουν είτε εντός πολυκατοικίας είτε εκτός. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από The_Judas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις