Προς το περιεχόμενο

Apple watch newbie

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από billdanos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα, 

Έχω στην κατοχή μου ένα apple watch 8 

Και η απορία μου είναι με ποιο τρόπο ή τρόπους, πραγματοποιείται σύνδεση (επικοινωνία) με το iphone. 

Χαζή ερώτηση ίσως, όμως ρωτάω γιατί με λειτουργία πτήσης στο κινητό αλλά και στο ρολόι, έχω  κλειστά bluetooth, wifi και επιλέγοντας πχ την λειτουργία ύπνου στο ρολόι, αυτόματα ενεργοποιειται και στο κινητό  (και το αντίστροφο)🤯🤯🤯

Κάπου το έχω χάσει; 

• Super Moderators
  • Λύση
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, union21 είπε

Χαιρετώ την παρέα, 

Έχω στην κατοχή μου ένα apple watch 8 

Και η απορία μου είναι με ποιο τρόπο ή τρόπους, πραγματοποιείται σύνδεση (επικοινωνία) με το iphone. 

Χαζή ερώτηση ίσως, όμως ρωτάω γιατί με λειτουργία πτήσης στο κινητό αλλά και στο ρολόι, έχω  κλειστά bluetooth, wifi και επιλέγοντας πχ την λειτουργία ύπνου στο ρολόι, αυτόματα ενεργοποιειται και στο κινητό  (και το αντίστροφο)🤯🤯🤯

Κάπου το έχω χάσει; 

By default, τόσο στο apple watch όσο και στο Iphone, όταν ενεργοποιείς το airplane mode το bluetooth παραμένει ενεργό. Επιπλέον νομίζω πως ακόμη κι αν κλείσεις το bt στο iphone, αποσυνδέονται όλες οι συσκευές εκτός από το ρολόι και κάποιες άλλες λειτουργίες για το handoff κλπ.

Αν θέλεις να το κλείσεις και αυτό τότε θα πρέπει να το κάνεις ξεχωριστά από τις ρυθμίσεις του ρολογιου, κλείνοντας το bluetooth. Σε αυτή την περίπτωη θα διακοπεί η σύνδεση μεταξύ τους και θα συγχρονίζονται μόνο όταν θα συνδεθούν ξανά. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...