andreaspA Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 27 λεπτά πριν, andreas-d είπε Υπάρχουν χωριά στην Ελλάδα που δεν υπάρχει συσκευή apple ούτε για δείγμα, άρα το air Tag δεν καλύπτει αυτό που ζητάει ο φίλος, Υπάρχουν όμως gps tracker με συνδρομή που κάνουν αυτή τη δουλειά. δεν νομιζω να ψαχνει σε χωρια. Απο τα διπλανα δωματια, ολο και καποιο iphone θα υπαρχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogolanos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Υπάρχει η λύση της FleetSimple που είναι μια πλατφόρμα παρακολούθησης στόλου με ετήσια συνδρομή. Έχει πακέτα για εταιρείες και για ιδιώτες. Το κόστος για συνδρομή ενός έτους είναι 90€ και κρατάει και το ιστορικό που θέλεις. Νομίζω πρέπει να συνδυαστεί με GPS tracker της ίδιας εταιρείας Δες περισσότερες λεπτομέρειες στα παρακάτω λινκ https://www.fleetsimple.gr/product/annual-subscription/ https://www.fleetsimple.gr/product/fleetsimple-pro-lv11/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Το airtag πάντως που σου είπαν πιο πάνω δεν κάνει για την δουλειά που περιγράφεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimsomebody Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Εγώ έχω εδώ και χρόνια τηλεματική στο αμάξι μου με 5 το μήνα μόνο. Αγόρασα και τη συσκευή με 30€ στην αρχή. Κρατάει και ιστορικό και όλα τα απαραίτητα. Το έβαλα μήπως και μου κλέψουν το φτηνό 20 ετών αμάξι μου που υπάρχει σε χιλιάδες σε κυκλοφορία στη χώρα με μηδαμινή εμπορική αξία (ναι τα κάνω κάτι τέτοια χαζα, δεν το αγγίζει γυναίκα δεν το έχω για να δω αν με κερατωνουν. Άσε που μια φορά μου ζήτησε το αίσθημα να δει το ιστορικό γιατί ψιλιαζοταν διάφορα.... Αλλά είμαι καθαρός οπότε απλά έγινε ρόμπα). Της entopizo είναι. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris.04 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Αν έχει iphone και αυτός που θα οδηγάει το αμάξι, τότε θα του βγάλε ειδοποίηση ότι υπάρχει airtag στο αμάξι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, aris.04 είπε Αν έχει iphone και αυτός που θα οδηγάει το αμάξι, τότε θα του βγάλε ειδοποίηση ότι υπάρχει airtag στο αμάξι. Και στα android το βγάζει πιά. Βέβαια θέλει αρκετό χρόνο να του το εμφανίσει και αν το έχεις κρύψει καλά δεν έχει και πολύ σημασία αν θα του το πετάξει καθώς τη δουλειά σου θα την έχεις κάνει. Εκτός αν τον παρακολουθείς στα κρυφά οπότε πρέπει να βρεις άλλη λύση. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από agnostos13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, agnostos13 είπε Και στα android το βγάζει πιά τι εννοεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 42 λεπτά πριν, andreaspA είπε τι εννοεις ? Spoiler https://www.engadget.com/google-rolls-out-anti-stalking-measures-for-airtag-and-other-bluetooth-trackers-194936293.html?guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmdyLw&guce_referrer_sig=AQAAALsyJS4jzBJNRx-XLg2P5EOTiMk3BEeNwfuIoou8XbiBbf9J2zV__k0NIfflDhU1ZTlqHSVlOQA12IXVcYz96td4Se9v0uMxPRBCWRa4Ga6BxIjpqE4f-Xo0ex0j9OLHEcEjSxiq_BCxVPBzDmjR4MRanbwc5F3kzPjm4tKvHaXo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppmarkos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Πριν 10 μέρες τοποθέτησα κι εγώ ένα gps tracker, το οποίο έχει δωρεάν πλατφόρμα online tracking με ιστορικό και αλλά τέτοια… Ακόμα δεν το εχω ψάξει τόσο… Ούτε συνδρομές, ούτε τπτ. Μια φορά δίνεις κάπου στα 60-70€ πάνω κάτω , δεν θυμάμαι ακριβώς τιμή, γιατί αγοράστηκαν και αλλά μαζί. Με το συγκεκριμένο κανείς πολλά το χρησιμοποιείς Σαν συναγερμό. Κάνει κόψιμο κινητήρα, ακούς τι γίνεται μέσα στο αμάξι και όλα αυτά τα χειρίζεσαι από το κινητό. Οποίος θέλει πμ για λεπτομέρειες. Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχω και AirTag. Είναι άλλη η φιλοσοφία του ενός και άλλη του άλλου… πχ το AirTag με ειδοποιεί αν αφήσω το αυτοκίνητο και κινηθώ σε κάποια απόσταση μακριά του, περα από το σπίτι μου, με ειδοποίηση στο κινητό. Μετά στους χάρτες μου έχει αυτόματα τη τοποθεσία του. Επισης όπως ειπαν τα παιδιά πρέπει να περάσει κάποιο 🍎 κοντά του. Εμένα συγχρονίζει με το δικό μου σχεδόν συνέχεια. Από τον 2ο του σπιτιού το αμάξι ακριβώς παρκαρισμένο από κάτω στο δρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, ppmarkos είπε Πριν 10 μέρες τοποθέτησα κι εγώ ένα gps tracker, το οποίο έχει δωρεάν πλατφόρμα online tracking με ιστορικό και αλλά τέτοια… Ακόμα δεν το εχω ψάξει τόσο… Ούτε συνδρομές, ούτε τπτ. Μια φορά δίνεις κάπου στα 60-70€ πάνω κάτω , δεν θυμάμαι ακριβώς τιμή, γιατί αγοράστηκαν και αλλά μαζί. Με το συγκεκριμένο κανείς πολλά το χρησιμοποιείς Σαν συναγερμό. Κάνει κόψιμο κινητήρα, ακούς τι γίνεται μέσα στο αμάξι και όλα αυτά τα χειρίζεσαι από το κινητό. Οποίος θέλει πμ για λεπτομέρειες. Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχω και AirTag. Είναι άλλη η φιλοσοφία του ενός και άλλη του άλλου… πχ το AirTag με ειδοποιεί αν αφήσω το αυτοκίνητο και κινηθώ σε κάποια απόσταση μακριά του, περα από το σπίτι μου, με ειδοποίηση στο κινητό. Μετά στους χάρτες μου έχει αυτόματα τη τοποθεσία του. Επισης όπως ειπαν τα παιδιά πρέπει να περάσει κάποιο 🍎 κοντά του. Εμένα συγχρονίζει με το δικό μου σχεδόν συνέχεια. Από τον 2ο του σπιτιού το αμάξι ακριβώς παρκαρισμένο από κάτω στο δρόμο. Εχεις pm Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα