mourgolukos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα Και εγώ και η γυναικα μου έχουμε iphones 12 & 13. To θέμα είναι ότι βγάζουμε πολλές φωτό ειδικά στις διακοπές μας (είναι πολύ πιο ευκολο από το να είμαι με μία dslr στο χέρι) και θέλουμε να τις περάσουμε στον υπολογιστή. Και οι 2 έχουμε windows οπότε όποτε πάμε να μεταφέρουμε φώτο μετά από λίγο διακόπτεται, σταματάει κλπ κλπ τα κλασικά θέματα. Να τις μεταφέρω μέσω viber telegram κλπ αποκλείεται, χάνουν ποιότητα. Για cloud επίσης δεν πληρώνω, τα έσκασα για να πάρω τις 256 εκδόσεις. Η σκέψη μου ήταν να πάρω κάποιο παλιό μακμπουκ ή μακμινι των 100€, ακόμα και c2d για να κάνω μπακάπ τις φωτό σε δίσκο. Θα δουλευει ή θα έχω προβλήματα συμβατότητας λόγο παλαιότητας; Σκέφτηκα επίσης να κάνω hackidosh ένα nuc που έχω μιας και είναι συμβατά, άλλα έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με το σπορ και μου έρχεται πολύ πιο έυκολο να αγοράσω μακ και να το έχω στην ντουλάπα Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από mourgolukos
Λύση koutsis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, mourgolukos said: Καλησπέρα στην ομάδα Και εγώ και η γυναικα μου έχουμε iphones 12 & 13. To θέμα είναι ότι βγάζουμε πολλές φωτό ειδικά στις διακοπές μας (είναι πολύ πιο ευκολο από το να είμαι με μία dslr στο χέρι) και θέλουμε να τις περάσουμε στον υπολογιστή. Και οι 2 έχουμε windows οπότε όποτε πάμε να μεταφέρουμε φώτο μετά από λίγο διακόπτεται, σταματάει κλπ κλπ τα κλασικά θέματα. Να τις μεταφέρω μέσω viber telegram κλπ αποκλείεται, χάνουν ποιότητα. Για cloud επίσης δεν πληρώνω, τα έσκασα για να πάρω τις 256 εκδόσεις. Η σκέψη μου ήταν να πάρω κάποιο παλιό μακμπουκ ή μακμινι των 100€, ακόμα και c2d για να κάνω μπακάπ τις φωτό σε δίσκο. Θα δουλευει ή θα έχω προβλήματα συμβατότητας λόγο παλαιότητας; Σκέφτηκα επίσης να κάνω hackidosh ένα nuc που έχω μιας και είναι συμβατά, άλλα έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με το σπορ και μου έρχεται πολύ πιο έυκολο να αγοράσω μακ και να το έχω στην ντουλάπα Δοκίμασε την εφαρμογή 3utools στα windows... 3
mourgolukos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 6 minutes ago, koutsis said: Δοκίμασε την εφαρμογή 3utools στα windows... κατβάζω να δω. Έχω δοκιμάσει διάφορες τέτοιες ςφαρμογές και τζίφος, αλλά όχι αυτή
koutsis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Just now, mourgolukos said: κατβάζω να δω. Έχω δοκιμάσει διάφορες τέτοιες ςφαρμογές και τζίφος, αλλά όχι αυτή Αυτή είναι η πιο γνωστή και όλοι αυτή χρησιμοποιούμε 😉 1
mourgolukos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 8 minutes ago, koutsis said: Αυτή είναι η πιο γνωστή και όλοι αυτή χρησιμοποιούμε 😉 Ευχαριστώ φίλε με έσωσες. Έχω περάσει αμέτρητες ώρες να δοκιμάζω εφαρμογές και τρόπους να τισ αποθηκέυσω μαζικά σε φάση που πλησίαζα το ποτέ ξανά iphone 1
koutsis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, mourgolukos said: Ευχαριστώ φίλε με έσωσες. Έχω περάσει αμέτρητες ώρες να δοκιμάζω εφαρμογές και τρόπους να τισ αποθηκέυσω μαζικά σε φάση που πλησίαζα το ποτέ ξανά iphone Εδω ήσουν έτοιμος να αγοράσεις mac 😅
mourgolukos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, koutsis said: Εδω ήσουν έτοιμος να αγοράσεις mac 😅 φαντάσου κατάσταση
koutsis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, mourgolukos said: φαντάσου κατάσταση να σου πω την αλήθεια έχω να συνδεσω το κινητό στον υπολογιστή χρόνια, μιας και όλες οι φωτογραφίες ανεβαίνουν στο google photos. Νομίζω με 20 ευρώ το χρόνο έχεις 100gb. Εμένα μου φτανουν αλλά εχει και 2ΤΒ αν θες με 80 το χρόνο... Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από koutsis 1
mourgolukos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 16 minutes ago, koutsis said: να σου πω την αλήθεια έχω να συνδεσω το κινητό στον υπολογιστή χρόνια, μιας και όλες οι φωτογραφίες ανεβαίνουν στο google photos. Νομίζω με 20 ευρώ το χρόνο έχεις 100gb. Εμένα μου φτανουν αλλά εχει και 2ΤΒ αν θες με 80 το χρόνο... Αν είχα τα 64άρια θα το σκεφτόμουν αλλά από την στιγμη που πλήρωσα έξτρα για παραπάνω αποθηκευτικό...
koutsis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, mourgolukos said: Αν είχα τα 64άρια θα το σκεφτόμουν αλλά από την στιγμη που πλήρωσα έξτρα για παραπάνω αποθηκευτικό... Δεν ειναι μόνο αυτό. Εγω βαριέμαι πολύ τη διαδικασια συνδεσε το κινητο στο pc, ανοιξε file explorer κτλ. περνα φωτογραφίες, βάλτες σε φακέλους κτλ. Βαριέμαι πολύ να το κάνω. Ασε που αν χάσεις/σου κλέψουν/ χαλάσει το κινητό τα χάνεις όλα απο την τελευταια φορά που τα πέρασες στο PC! Ασε που αν χαλάσει ο σκληρός του PC τα χάνεις πάλι όλα!! Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από koutsis
somt Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Στις 14/10/2023 στις 1:35 ΜΜ, koutsis είπε Δοκίμασε την εφαρμογή 3utools στα windows... πολύ βολική, δεν την ήξερα, thanks 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα