Προς το περιεχόμενο

Iphone και συμβατότητα με MAC

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από koutsis,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα

Και εγώ και η γυναικα μου έχουμε iphones 12 & 13. To θέμα είναι ότι βγάζουμε πολλές φωτό ειδικά στις διακοπές μας (είναι πολύ πιο ευκολο από το να είμαι με μία dslr στο χέρι) και θέλουμε να τις περάσουμε στον υπολογιστή. Και οι 2 έχουμε windows οπότε όποτε πάμε να μεταφέρουμε φώτο μετά από λίγο διακόπτεται, σταματάει κλπ κλπ τα κλασικά θέματα. Να τις μεταφέρω μέσω viber telegram κλπ αποκλείεται, χάνουν ποιότητα. Για cloud επίσης δεν πληρώνω, τα έσκασα για να πάρω τις 256 εκδόσεις.

Η σκέψη μου ήταν να πάρω κάποιο παλιό μακμπουκ ή μακμινι των 100€, ακόμα και c2d για να κάνω μπακάπ τις φωτό σε δίσκο.

Θα δουλευει ή θα έχω προβλήματα συμβατότητας λόγο παλαιότητας;

Σκέφτηκα επίσης να κάνω hackidosh ένα nuc που έχω μιας και είναι συμβατά, άλλα έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με το σπορ και μου έρχεται πολύ πιο έυκολο να αγοράσω μακ και να το έχω στην ντουλάπα

Επεξ/σία από mourgolukos
  • Λύση
Δημοσ.
2 minutes ago, mourgolukos said:

Καλησπέρα στην ομάδα

Και εγώ και η γυναικα μου έχουμε iphones 12 & 13. To θέμα είναι ότι βγάζουμε πολλές φωτό ειδικά στις διακοπές μας (είναι πολύ πιο ευκολο από το να είμαι με μία dslr στο χέρι) και θέλουμε να τις περάσουμε στον υπολογιστή. Και οι 2 έχουμε windows οπότε όποτε πάμε να μεταφέρουμε φώτο μετά από λίγο διακόπτεται, σταματάει κλπ κλπ τα κλασικά θέματα. Να τις μεταφέρω μέσω viber telegram κλπ αποκλείεται, χάνουν ποιότητα. Για cloud επίσης δεν πληρώνω, τα έσκασα για να πάρω τις 256 εκδόσεις.

Η σκέψη μου ήταν να πάρω κάποιο παλιό μακμπουκ ή μακμινι των 100€, ακόμα και c2d για να κάνω μπακάπ τις φωτό σε δίσκο.

Θα δουλευει ή θα έχω προβλήματα συμβατότητας λόγο παλαιότητας;

Σκέφτηκα επίσης να κάνω hackidosh ένα nuc που έχω μιας και είναι συμβατά, άλλα έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με το σπορ και μου έρχεται πολύ πιο έυκολο να αγοράσω μακ και να το έχω στην ντουλάπα

Δοκίμασε την εφαρμογή 3utools στα windows...

• Like 3
Δημοσ.
6 minutes ago, koutsis said:

κατβάζω να δω. Έχω δοκιμάσει διάφορες τέτοιες ςφαρμογές και τζίφος, αλλά όχι αυτή

Δημοσ.
Just now, mourgolukos said:

κατβάζω να δω. Έχω δοκιμάσει διάφορες τέτοιες ςφαρμογές και τζίφος, αλλά όχι αυτή

Αυτή είναι η πιο γνωστή και όλοι αυτή χρησιμοποιούμε 😉

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, koutsis said:

Αυτή είναι η πιο γνωστή και όλοι αυτή χρησιμοποιούμε 😉

Ευχαριστώ φίλε με έσωσες. Έχω περάσει αμέτρητες ώρες να δοκιμάζω εφαρμογές και τρόπους να τισ αποθηκέυσω μαζικά σε φάση που πλησίαζα το ποτέ ξανά iphone

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, mourgolukos said:

Ευχαριστώ φίλε με έσωσες. Έχω περάσει αμέτρητες ώρες να δοκιμάζω εφαρμογές και τρόπους να τισ αποθηκέυσω μαζικά σε φάση που πλησίαζα το ποτέ ξανά iphone

Εδω ήσουν έτοιμος να αγοράσεις mac 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, mourgolukos said:

φαντάσου κατάσταση

να σου πω την αλήθεια έχω να συνδεσω το κινητό στον υπολογιστή χρόνια, μιας και όλες οι φωτογραφίες ανεβαίνουν στο google photos. Νομίζω με 20 ευρώ το χρόνο έχεις 100gb. Εμένα μου φτανουν αλλά εχει και 2ΤΒ αν θες με 80 το χρόνο...

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, koutsis said:

να σου πω την αλήθεια έχω να συνδεσω το κινητό στον υπολογιστή χρόνια, μιας και όλες οι φωτογραφίες ανεβαίνουν στο google photos. Νομίζω με 20 ευρώ το χρόνο έχεις 100gb. Εμένα μου φτανουν αλλά εχει και 2ΤΒ αν θες με 80 το χρόνο...

Αν είχα τα 64άρια θα το σκεφτόμουν αλλά από την στιγμη που πλήρωσα έξτρα για παραπάνω αποθηκευτικό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, mourgolukos said:

Αν είχα τα 64άρια θα το σκεφτόμουν αλλά από την στιγμη που πλήρωσα έξτρα για παραπάνω αποθηκευτικό...

Δεν ειναι μόνο αυτό. Εγω βαριέμαι πολύ τη διαδικασια συνδεσε το κινητο στο pc, ανοιξε file explorer κτλ. περνα φωτογραφίες, βάλτες σε φακέλους κτλ. Βαριέμαι πολύ να το κάνω. Ασε που αν χάσεις/σου κλέψουν/ χαλάσει το κινητό τα χάνεις όλα απο την τελευταια φορά που τα πέρασες στο PC! Ασε που αν χαλάσει ο σκληρός του PC τα χάνεις πάλι όλα!!

Επεξ/σία από koutsis
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/10/2023 στις 1:35 ΜΜ, koutsis είπε

πολύ βολική, δεν την ήξερα, thanks

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...