Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δυο συσκευές και το pro και το max και συνάντησα σήμερα ένα περίεργο πρόβλημα Στο συγκεκριμένο βίντεο στην αρχή έβαλα χειροκίνητα 2160 την ποιότητα Μου έκανε κάτι περίεργα η οθόνη κάθε κάποια δευτερόλεπτα. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία μετά όμως αναρωτήθηκα αν κάνει το ίδιο και στο 15 προ. Στην αρχή έπαιζε κανονικά μετά άλλαξε την ανάλυση από 720 σε 2160 και στο προ μου έκανε ακριβώς τα ίδια στην οθόνη στην ουσία ήτανε σαν έσβηνε την οθόνη και να συνεχίζεται στο βίντεο ο ήχος ήταν κανονικός. Παρατήρησα ότι και στο Max αν Κατέβαινε η ανάλυση στα 720 μόνο λειτουργούσε κανονικά το βίντεο. Αν μπορείτε δοκιμάστε το και εσείς https://youtu.be/NzE7qj20Xwo?si=w42XjjKAjkXATFGI

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Έχω δυο συσκευές και το pro και το max και συνάντησα σήμερα ένα περίεργο πρόβλημα Στο συγκεκριμένο βίντεο στην αρχή έβαλα χειροκίνητα 2160 την ποιότητα Μου έκανε κάτι περίεργα η οθόνη κάθε κάποια δευτερόλεπτα. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία μετά όμως αναρωτήθηκα αν κάνει το ίδιο και στο 15 προ. Στην αρχή έπαιζε κανονικά μετά άλλαξε την ανάλυση από 720 σε 2160 και στο προ μου έκανε ακριβώς τα ίδια στην οθόνη στην ουσία ήτανε σαν έσβηνε την οθόνη και να συνεχίζεται στο βίντεο ο ήχος ήταν κανονικός. Παρατήρησα ότι και στο Max αν Κατέβαινε η ανάλυση στα 720 μόνο λειτουργούσε κανονικά το βίντεο. Αν μπορείτε δοκιμάστε το και εσείς https://youtu.be/NzE7qj20Xwo?si=w42XjjKAjkXATFGI

δεν υποστηρίζει τον codec για 4k ο safari (vp9). Κανονικά δεν πρέπει να σε αφήνει να επιλέξεις πάνω από 720p

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Rubble είπε

δεν υποστηρίζει τον codec για 4k ο safari (vp9). Κανονικά δεν πρέπει να σε αφήνει να επιλέξεις πάνω από 720p

Safari ? YouTube Χρησιμοποιώ την εφαρμογή. Δεν είναι δυνατόν αυτό που λες όλα τα βίντεο παίζουν κανονικά 4Κ εκτός αυτό 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Safari ? YouTube Χρησιμοποιώ την εφαρμογή. Δεν είναι δυνατόν αυτό που λες όλα τα βίντεο παίζουν κανονικά 4Κ εκτός αυτό 

ε άρα είναι θέμα του video. τι συζητάμε; 

4k σε 6.7 ίντσες τι νόημα έχει btw

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παραμορφωμένο ήχο σε δυνατή ένταση σε IPhone 15 pro max ; Κυρίως από το πάνω ακουστικό της ομιλίας. 

Επεξ/σία από apog9
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,
μήπως υπάρχει κάποιος που έχει ήδη αποκτήσει i15 Pro, Max etc να μας ενημερώσει για τα 2 issues που συζητούνται ευρέως στο internet ?
1. overheating, burn-in
2. discoloration : το πλαίσιο μαζεύει δακτυλικά αποτυπώματα ή αποχρωματίζεται.

Thanks

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, gandrian είπε

Καλησπέρα σε όλους,
μήπως υπάρχει κάποιος που έχει ήδη αποκτήσει i15 Pro, Max etc να μας ενημερώσει για τα 2 issues που συζητούνται ευρέως στο internet ?
1. overheating, burn-in

Thanks

Για το overheating έχει λυθεί και ήταν θέμα εφαρμογών…

Το burn-in είναι θέμα αστοχία υλικού και είναι στα ποσοστά όπως κάθε χρόνιας και κάθε εταιρίας…

Οι αποχρωματισμοί είναι κάτι που θα το δούμε με το πέρασμα του χρόνου μιας και είναι πολύ νωρίς για να παρατηρηθεί κάτι τέτοιο…

Δακτυλιές, δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα, είναι σαν να λέμε ότι μαζεύανε δακτυλιες οι “πλάτες” του 12, 13 και 14…

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gandrian είπε

Καλησπέρα σε όλους,
1. overheating, burn-in

Thanks

Εγώ έχω και τα δύο το ένα είναι σε λευκό το άλλο σε natural  Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα αποτυπώματα δεν αποχρωματίζεται. Και από εκεί και έπειτα δεν έχω καμία υπερθέρμανση σε λογικά πλαίσια μόνο όταν φορτίζει , δεν το αφήνω από το χέρι μου ενημερωτικά όλη μέρα σχεδόν. Φυσικά δεν έχω κανένα burn in

Επεξ/σία από Just_travel_everywhere
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε

Εγώ έχω και τα δύο το ένα είναι σε λευκό το άλλο σε natural  Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα αποτυπώματα δεν αποχρωματίζεται. Και από εκεί και έπειτα δεν έχω καμία υπερθέρμανση σε λογικά πλαίσια μόνο όταν φορτίζει , δεν το αφήνω από το χέρι μου ενημερωτικά όλη μέρα σχεδόν. Φυσικά δεν έχω κανένα burn in

Καλησπέρα 

σχετικα με τον ήχο έχεις παρατηρήσει παραμόρφωση ή «τρίξιμο » κυρίως στο ηχείο την ομιλίας πάνω , σε υψηλή ένταση ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, apog9 είπε

Καλησπέρα 

σχετικα με τον ήχο έχεις παρατηρήσει παραμόρφωση ή «τρίξιμο » κυρίως στο ηχείο την ομιλίας πάνω , σε υψηλή ένταση ;

Έβαλα ταινία να δω και λειτουργούσε κανονικά δεν είχα κάποιο πρόβλημα ή κάτι που δεν μου άρεσε τουλάχιστον

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα ! Έχω το 15 PM στα χέρια μου 1 εβδομάδα…Όλα ήταν υπέροχα μεχρι τις τελευταιες 2 ημέρες, αφού το χρησιμοποίησα για να δω μια σειρά στο Netflix, η μπαταρία τα έπαιξε….Η στάθμη της κατεβαίνει τρέλα γρήγορα…Φορτίζει πιο αργά και από τον θάνατο…Και καίει λες και έχει 40 πυρετό…

• Sad 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, vaggosa3 είπε

Παιδιά καλησπέρα ! Έχω το 15 PM στα χέρια μου 1 εβδομάδα…Όλα ήταν υπέροχα μεχρι τις τελευταιες 2 ημέρες, αφού το χρησιμοποίησα για να δω μια σειρά στο Netflix, η μπαταρία τα έπαιξε….Η στάθμη της κατεβαίνει τρέλα γρήγορα…Φορτίζει πιο αργά και από τον θάνατο…Και καίει λες και έχει 40 πυρετό…

μήπως ήταν φόλα η σειρά;

τι φορτιστή χρησιμοποιείς;

• Sad 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά ξέρεις κάποιος τι είναι οι γκρίζες στήλες που εμφανίζονται στο screen time? Γενικά η ώρα επί της οθόνης δε νομίζω ότι είναι και τόσο ακριβής. 

IMG_6074.png

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι γκρι στήλες αφορούν εφαρμογές που δεν ανήκουν στις βασικές κατηγορίες που εμφανίζει με διάφορα χρώματα στα στατιστικά. 

Επισης αν η συσκευή σου είναι πρόσφατα ενεργοποιημένη ή αναβαθμισμένη, θα πρέπει μα περιμένεις 1-2 ημέρες μέχρι να αρχίσει να εμφανίζει σωστά στατιστικά. :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...