Leonidas09 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θέλω να τοποθετήσω το pc πάνω από το γραφείο μου, και θα ήθελα ένα καλώδιο για έναρξη usb jack, γενικά θα ήθελα να έχω όλες της θύρες κάτω. Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από Leonidas09 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Έναρξη USB jack? Μήπως εννοείς USB hub? -Εάν κατάλαβα καλα-Ποσες συσκευές θέλεις να συνδέσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leonidas09 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, @topos είπε Έναρξη USB jack? Μήπως εννοείς USB hub? -Εάν κατάλαβα καλα-Ποσες συσκευές θέλεις να συνδέσεις? Εννοώ κουμπί να ανοίγει το pc να έχει usb και jack για ακουστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το front I/O του κουτιου θέλεις θεωρητικά. Γίνετε, αλλά ίσως θα ήταν πιο εύκολο να συνεδεες κατευθείαν στην μητρικη-> 1)Ένα USB hub 2)Ανταπτορα extension (από αρσενικό σε θηλυκό) 3,5αρη καλώδιο 3)Power Button εξωτερικά(δες το ποστ από διπλα) Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από @topos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Υποθέτω ψάχνεις κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnpopexi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Aliexpress , και ψάχνεις για "pc power button with usb". Το μήκος καλωδίου μπορεί να σε παιδέψει λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leonidas09 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Orestis_G είπε Υποθέτω ψάχνεις κάτι τέτοιο; Ναι αυτό. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ? Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από Leonidas09 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δεν έχω βρει κάτι, αλλά κι από Ali δεν πρέπει να αργούν πολύ πλέον. Έκανα μια παραγγελία για καλώδια 3/10 και παίζει να την έχω αύριο 16/10 Πάτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα