alan boy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα σας Έχω Γ κατηγορία δίπλωμα και ΠΕΙ Ενδιαφέρομαι να βγάλω και τον ψηφιακό ταχογραφο. Μπορώ να το βγάλω μόνος μου; η πρέπει να πάω σε κάποια σχολή; Επισης είδα ότι εκτός από το παράβολο 150 ευρώ χρειάζεται φωτογραφία και ηλεκτρονική υπογραφή σε ψηφιακή μορφή. Αυτό μπορώ να το κάνω μόνος μου; η πρέπει να πάω σε φωτογραφείο; Ευχαριστώ για τη βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Πανεύκολο είναι, το έκανα πριν λίγο καιρό μόνος μου. Δεν είναι τίποτα. Να έχεις τους λογαριασμούς του taxisnet. Βρες και μια φωτογραφία από τον υπολογιστή ή από το κινητό σου με το πρόσωπό σου και κόψτην στις διαστάσεις που θέλει, δεν είναι τίποτα. https://tacho-cards.services.gov.gr/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan boy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ωραία ευχαριστώ για τη βοήθεια Αγόρασα το παράβολο 150 ευρώ Κατέβασα το Photo & Picture Resizer Με έβγαλα selfie φωτογραφια έβγαλα και την υπογραφή μου σε ένα χαρτί τα μετρεψα στις διαστάσεις που θέλουν και το ανέβασα στο taxis Ελπίζω να τους αρέσουν οι φωτογραφίες και να μην έχω πρόβλημα 👌 Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από alan boy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα