Προς το περιεχόμενο

Αφαίρεση dpf με πρόγραμμα

Nvm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, έχω ένα Citroen c3, το οποίο μου έβγαλε ένδειξη ότι το dpf μπουκωσε. Το πήγα σε μηχανικό,μου το καθάρισε αλλά η ένδειξη ακόμα συνεχίζει να υπάρχει. Μου είπε ότι ο εγκέφαλος έχει μπερδευτεί και ενώ έχει ξεμπουκωσει, συνεχίζει και βγάζει την ένδειξη, οπότε μου πρότεινε να το πάω σε ηλεκτρολόγο να μου το κλείσει από εκεί. ( πήγα και σε άλλο ηλεκτρολόγο και μου πρότεινε το ίδιο).  Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να το κατεβάσω και να το κάνω μόνος μου ώστε να γλυτώσω μερικά λεφτά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Nvm είπε

Καλησπέρα σας, έχω ένα Citroen c3, το οποίο μου έβγαλε ένδειξη ότι το dpf μπουκωσε. Το πήγα σε μηχανικό,μου το καθάρισε αλλά η ένδειξη ακόμα συνεχίζει να υπάρχει. Μου είπε ότι ο εγκέφαλος έχει μπερδευτεί και ενώ έχει ξεμπουκωσει, συνεχίζει και βγάζει την ένδειξη, οπότε μου πρότεινε να το πάω σε ηλεκτρολόγο να μου το κλείσει από εκεί. ( πήγα και σε άλλο ηλεκτρολόγο και μου πρότεινε το ίδιο).  Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να το κατεβάσω και να το κάνω μόνος μου ώστε να γλυτώσω μερικά λεφτά;

Κάποιος αισθητήρας έχει θέμα .

1 ώρα πριν, Nvm είπε

Μάλλον θέμα έχει ο αισθητήρας διαφορικής πίεσης του dpf .

Το έχεις συνδέσει σε γνήσιο διαγνωστικό της Cintroen ή σε οποιοδήποτε  που μπορεί να διαβάσει όλους τους εγκεφάλους να δείτε τις παραμέτρους για το dpf ; Μόνο σου δύσκολα να μπορέσεις .

Δηλαδή είναι ήδη πλυμένο με χημικά το dpf ;

2 ώρες πριν, Nvm είπε

Θέλει να δηλωσεις στον εγκέφαλο πως έχει καθαριστεί το φίλτρο.Πάρε ένα  διαγνωστικό ,όχι του 10ρικου,να βλέπεις τιμές και να έχει και λειτουργίες καθαρισμού του dpf.Εγω έχω το https://www.autelstore.co.uk/wholesale/autel-maxiap-ap200-bluetooth-scanner.html ,κοίτα αν καλύπτει το μοντέλο σου.Υπάρχουν σίγουρα και άλλες ,ίσως και καλύτερες ,επιλογές.

8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Θέλει να δηλωσεις στον εγκέφαλο πως έχει καθαριστεί το φίλτρο.Πάρε ένα  διαγνωστικό ,όχι του 10ρικου,να βλέπεις τιμές και να έχει και λειτουργίες καθαρισμού του dpf.Εγω έχω το https://www.autelstore.co.uk/wholesale/autel-maxiap-ap200-bluetooth-scanner.html ,κοίτα αν καλύπτει το μοντέλο σου.Υπάρχουν σίγουρα και άλλες ,ίσως και καλύτερες ,επιλογές.

Δηλαδή με αυτό το διαγνωστικό μπορώ να το δηλώσω ότι έχει καθαριστεί;

12 λεπτά πριν, Nvm είπε

Είναι πιθανό να μπορείς..Ισως ακόμα καλύτερα να πας σε επίσημο σερβις να το κουμπωσουν στο δικό τους,ή έστω να τους ρωτήσεις τι συμβαίνει.

Δεν γινεται τσαμπα αυτο που θελεις. Αυτος που θα το κανει εχει πληρωσει λεφτα σε μηχανημα. Θα πληρωσεις και θα σου δηλωσουν τον καθαρισμό του DPF.

• Like 1

Λ

Με αυτή τη λογική θα πρέπει να πληρώσει και ο μάστορας μερίδιο στην εταιρία του αυτοκινήτου χάρη στην οποία υπάρχουν προϊόντα της που θέλουν συντήρηση-επισκευή και έχει δουλίτσα

41 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Λ

Με αυτή τη λογική θα πρέπει να πληρώσει και ο μάστορας μερίδιο στην εταιρία του αυτοκινήτου χάρη στην οποία υπάρχουν προϊόντα της που θέλουν συντήρηση-επισκευή και έχει δουλίτσα

Δεν καταλαβαινω το σκεπτικό σου. Το συνεργείο που θα πας να σου μπριζωσει το αυτοκινητο θα το πληρώσεις. Αν ξέρεις κανένα συνεργείο που δουλεύει τσάμπα, πές μου να πηγαίνω και εγώ.

• Like 1

1 ώρα πριν, Nvm είπε

Με αυτό δε ξέρω . Αλλά συνήθως τα συνεργεία δουλεύουν της Autel ή Foxwell.

Λογικά χρειάζεσαι πιο προχωρημένο μοντέλο για να διαβάσει το dpf .

10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Επειδή πλέον μέχρι τώρα με εξυπερετησε το Autel AL419 , αλλά για dpf δε έχει πρόσβαση . Το δικό σου τι πληροφορίες δίνει με το dpf . 

Γιατί αγοράστηκε ένα Volvo V40 d2 

2 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Με αυτό δε ξέρω . Αλλά συνήθως τα συνεργεία δουλεύουν της Autel ή Foxwell.

Λογικά χρειάζεσαι πιο προχωρημένο μοντέλο για να διαβάσει το dpf .

Επειδή πλέον μέχρι τώρα με εξυπερετησε το Autel AL419 , αλλά για dpf δε έχει πρόσβαση . Το δικό σου τι πληροφορίες δίνει με το dpf . 

Γιατί αγοράστηκε ένα Volvo V40 d2 

Δεν έχει τα ίδια σε όλα τα αμάξια.Στο άστρα J έχει (τα γραφω απο μνημης γιατί το αμάξι ειναι Ελλάδα και εγώ Αγγλία) να βλεπεις τους αισθητήρες ,θερμοκρασία ,πριν πόσα χλμ έκανε αναγέννηση,ποσο γεμάτο είναι.Επίσης εχει  να κάνεις εξαναγκασμένη αναγέννηση. 

Koίτα τι καλύπτεις για το δικό σου https://www.autel.com/vehicle-coverage/coverage2

• Like 1

29 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Δεν καταλαβαινω το σκεπτικό σου. Το συνεργείο που θα πας να σου μπριζωσει το αυτοκινητο θα το πληρώσεις. Αν ξέρεις κανένα συνεργείο που δουλεύει τσάμπα, πές μου να πηγαίνω και εγώ.

Άλλο το ένα άλλο το άλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...