Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να αγοράσω USB Hub για να μπορώ να συνδέω αρκετές συσκεύες απάνω κυρίως 2,5αρηδες hdd και κινητό μαζί ταυτόχρονα τα πάντα όλα ότι χρειαστεί να βάλω εκείνη την στιγμή που το θέλω χωρίς να έχω κάποιο θέμα με αποσυνδέσεις κτλπ και να δουλεύουν όλα μαζί ταυτόχρονα ρολόι.

Τι μάρκα να αγοράσω και τι πρέπει να προσέξω;

Επεξ/σία από Vasilis T 92
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα θα πρέπει να παίρνει εξωτερικά τάση 5v με τροφοδοτικό που θα υπάρχει στην συσκευασία του για να μπορείς να βάλεις δίσκους. 

Επεξ/σία από tzitzikas2
  • Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Σίγουρα θα πρέπει να παίρνει εξωτερικά τάση 5v με τροφοδοτικό που θα υπάρχει στην συσκευασία του για να μπορείς να βάλεις δίσκους. 

Έχετε να προτείνετε κάτι??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Vasilis T 92 said:

https://www.skroutz.gr/comparelists/668?compare=39760652%2C20696914

Τι διαφορά έχουν αυτά τα δύο?

Δεν έχουν πρακτική διαφορά απλά είναι αλλο revision (γενικά το συνηθίζει η tp link).

Οι διαφορές που θα δεις στα tp link (έχει και άλλα στα skroutz) έχουν να κάνουν κυρίως με την "ταχύτητα" φορτισης του κινητού.

Εγώ έχω ένα με 7 θύρες + 2 έξτρα θύρες φόρτισης για συσκευές 2,4amp(δεν επικοινωνούν όμως από εκεί με data).

Γενικά και εγώ τα προτείνω τα συγκεκριμένα tp link.

Spoiler

Προσωπικά τα 30 ευρώ στην αρχή μου φαινόντουσαν αρκετά για ένα hub και προτίμησα να πάρω κάποιο φθηνότερο, δεν έκανα δουλειά και αγόρασα άλλο ένα στα 15ευρω.

Ε,τελικά ούτε αυτό με κάλυψε και  κατέληξα στο tp link.

2+ χρόνια το έχω με αρκετές φορές "γεμάτες" και οι 7 είσοδοι του με 2-3 2,5hdd και δεν μου έχει κάνει αποσυνδέσεις η τίποτα αλλά παράξενα.

Επεξ/σία από @topos
  • Like 1
Δημοσ.
21 hours ago, @topos said:

Δεν έχουν πρακτική διαφορά απλά είναι αλλο revision (γενικά το συνηθίζει η tp link).

Οι διαφορές που θα δεις στα tp link (έχει και άλλα στα skroutz) έχουν να κάνουν κυρίως με την "ταχύτητα" φορτισης του κινητού.

Εγώ έχω ένα με 7 θύρες + 2 έξτρα θύρες φόρτισης για συσκευές 2,4amp(δεν επικοινωνούν όμως από εκεί με data).

Γενικά και εγώ τα προτείνω τα συγκεκριμένα tp link.

Reveal hidden contents

Προσωπικά τα 30 ευρώ στην αρχή μου φαινόντουσαν αρκετά για ένα hub και προτίμησα να πάρω κάποιο φθηνότερο, δεν έκανα δουλειά και αγόρασα άλλο ένα στα 15ευρω.

Ε,τελικά ούτε αυτό με κάλυψε και  κατέληξα στο tp link.

2+ χρόνια το έχω με αρκετές φορές "γεμάτες" και οι 7 είσοδοι του με 2-3 2,5hdd και δεν μου έχει κάνει αποσυνδέσεις η τίποτα αλλά παράξενα.

Έχω το ίδιο κάτι χρόνια μπόμπα είναι και έχει και ον οφ πάνω αν και δεν το έσβησα ποτέ. Και φορτίζει ανεξάρτητα από τον υπολογιστή.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Της Tp Link που έβαλες παίζει το ένα να είναι με τις 7 θύρες και τι άλλο με τις 7 συν 2 για φόρτιση...Εγώ προσωπικά έχω αυτό με τις 7 θύρες έχω συνδέσει 2 εξωτερικούς σκληρούς βάση Laptop που έχει έξτρα usb και δουλεύει κανονικά 2 εξωτερικά dvd writers κάρτα ήχου και ένα ακόμη usb hub που δίνει σε 2 usb receivers και σε έναν εκτυπωτή.. Όλα τα παραπάνω δουλεύουν απροβλήματιστα 3 χρόνια και δεν το αλλάζω με τίποτα... Πιστεύω να σε κάλυψα 😉

• Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

https://www.aliexpress.com/item/1005003835209641.html

Aυτό εδώ το μαραφέτι δουλεύει συνδέοντας μόνο το 9-pin της μητρικής ή θα πρέπει να συνδέσω και συνδέσω και Sata για τροφοδοσία;

Φαίνεται στις φωτογραφίες ότι έχει και υποδοχή τροφοδοσίας sata. 

Για δισκους κλπ. Αλλιώς αν δεν βάλεις τροφοδοσια, ίσως δουλεύει μόνο για κανένα mouse κλπ

Δημοσ.
3 hours ago, ekrepali said:

https://www.aliexpress.com/item/1005003835209641.html

Aυτό εδώ το μαραφέτι δουλεύει συνδέοντας μόνο το 9-pin της μητρικής ή θα πρέπει να συνδέσω και συνδέσω και Sata για τροφοδοσία;

Αυτό είναι USB 2.0 οπότε θα είναι εκνευρίστηκα πολύ αργό για χρήση με εξωτερικούς δισκους,μεγαλα φλασάκια και sd readers(max ~40MB/s ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΑ)

Για δέκτες και εκτυπωτές είναι οκ.

Δημοσ.
9 hours ago, sattack said:

Φαίνεται στις φωτογραφίες ότι έχει και υποδοχή τροφοδοσίας sata. 

Για δισκους κλπ. Αλλιώς αν δεν βάλεις τροφοδοσια, ίσως δουλεύει μόνο για κανένα mouse κλπ

6 hours ago, @topos said:

Αυτό είναι USB 2.0 οπότε θα είναι εκνευρίστηκα πολύ αργό για χρήση με εξωτερικούς δισκους,μεγαλα φλασάκια και sd readers(max ~40MB/s ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΑ)

Για δέκτες και εκτυπωτές είναι οκ.

Eιναι παλιά η μητρική δεν έχει USB 3.0... το θέλω για USB sticks, και εξωτερικη κάρτα ήχου.

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Eιναι παλιά η μητρική δεν έχει USB 3.0... το θέλω για USB sticks, και εξωτερικη κάρτα ήχου.

Πάντως, αν συνδέσεις το καλώδιο τροφοδοσίας sata λογικά θα παίξουν όλα. 

Σε προβληματίζει κάτι σε αυτό? Ακόμα κι αν δεν έχει sata καλωδιο το τροφοδοτικό,  κάπου θα βρεις έναν αντάπτορα ή extention. 

Αν χρειάζεσαι λίγο μεγαλύτερη ταχύτητα, τότε υπάρχουν pci κάρτες που βγάζουν usb3.0

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, sattack said:

Πάντως, αν συνδέσεις το καλώδιο τροφοδοσίας sata λογικά θα παίξουν όλα. 

Σε προβληματίζει κάτι σε αυτό? Ακόμα κι αν δεν έχει sata καλωδιο το τροφοδοτικό,  κάπου θα βρεις έναν αντάπτορα ή extention. 

Αν χρειάζεσαι λίγο μεγαλύτερη ταχύτητα, τότε υπάρχουν pci κάρτες που βγάζουν usb3.0

Θα το συνδέσω αν είναι να δώσει σταθερότερη τροφοδοσία...

PCI δε θελω γιατί δε με βολεύουν να συνδεθούν πίσω τα ακουστικά... δε φτάνει το καλώδιο. θα πρέπει να χρησιμοποιήσω είτε usb extension για να συνδέσω μπροστά ό,τι θέλω... ή θα πρέπει να πάρω 3.5 jack extension για τα ακουστικά. 

Δε ξέρω... θα δω τι θα κάνω, γιατί ακόμα και αυτό που θέλω να πάρω είναι ταλαιπωρία. Κάτω από το DVD Recorder έχω 2 dock με 5.25 HDDs και από κάτω που είναι η θέση για το floppy έχω βάλει έναν 8αρι ανεμιστήρα να φυσάει προς τα πάνω.

Πατέντα στη πατέντα...😆

Επεξ/σία από ekrepali

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...