dimigero88 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα , εχω μια benq XL2411 και την χρησιμοποιώ κυρίως για fps games . Ήρθε η ώρα να αλλάξω κάρτα γραφικών η παλιά τα έφτυσε , Το θέμα μου είναι ότι η οθόνη βγάζει μόνο από το dvi 144 hrz (έχει μόνο hdmi και dvi ) ενώ στην κάρτα η θύρες είναι dp και hdmi . Βρήκα κάτι adapter dp αρσενικό to dvi θηλυκό αλλά δεν γράφει πουθενά ότι υποστηρίζει 144 hrz . Οποίος γνωρίζει κάτι ας πει γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής οθόνης Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπάρχει πληθώρα μετατροπέων hdmi to dvi (προσοχή μην πάρεις το αντίστροφο). Εφόσον η κάρτα βγάζει hdmi βάζεις έναν τέτοιο αντάπτορα και τελείωσες. Το κόστος δεν είναι υψηλό. Πρέπει μονάχα να προσέξεις η μετατροπή να γίνεται απο hdmi σε dvi (dl) και να έχεις το αντίστοιχο καλώδιο Καλό θα ήταν η αγορά να γίνει απο κατάστημα όπου μπορείς να απευθυνθείς σε περίπτωση που δεν παίξει κάτι. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από nickol-us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigero88 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δεν νομίζω να δουλέψει σε 144 hrz κάποιο τα είχα κοιτάξει για αυτό κατέληξα σε dvi to dp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, dimigero88 είπε Δεν νομίζω να δουλέψει σε 144 hrz κάποιο τα είχα κοιτάξει για αυτό κατέληξα σε dvi to dp Για ποιόν λόγο να μη δουλέψει; Αν βρεις αντάπτορα dual link δε θα έχεις πρόβλημα. Το hdmi υποστηρίζει 1080p/144hz από version >=1.3 θεωρώ δύσκολο να βρεις κάτι μικρότερο σήμερα. Όπως και να έχει, υπάρχουν οικονομιικοί αντάπτορες / μετατροπείς και από dp σε dvi (dual link) σε αρκετά χαμηλές τιμές (<10€) Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από nickol-us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigero88 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Γενικά από ότι διάβασα όλοι οι adapters περιορίζονται σε single dvi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, dimigero88 είπε Γενικά από ότι διάβασα όλοι οι adapters περιορίζονται σε single dvi Δεν ξέρω τι διαβάζεις... εγώ βλέπω https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/ilektrologika-ergaleia/kalodia/turbo-x-antaptoras-hdmi-female-to-dvi-male_2565404?gclid=EAIaIQobChMIy_Lt_KT1gQMVBEJBAh3zbQqjEAQYASABEgKA7fD_BwE https://www.e-shop.gr/cablexpert-a-hdmi-dvi-3-hdmi-to-dvi-adapter-dvi-female-p-PER.583876 https://www.e-shop.gr/hama-200339-video-adapter-hdmi-plug-dvi-socket-ultra-hd-4k-p-PER.941826 https://www.e-shop.gr/savio-cl-122-displayport-m-dvi-m-cable-3m-black-p-PER.771831 Όλα dual link και μάλιστα κοιτάζοντας μόνο τα πιο οικονομικά σε μόλις 2 καταστήματα. Σε skroutz - bestprice ή σε καταστήματα τις περιοχής σου μπορείς να βρεις ακόμη περισσότερες εναλλακτικές. Όπως ήδη είπα Αναφορά σε κείμενο Καλό θα ήταν η αγορά να γίνει απο κατάστημα(φυσικό) όπου μπορείς να απευθυνθείς σε περίπτωση που δεν παίξει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigero88 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Άνοιξε η οθόνη κανονικά δεν υποστηρίζει 144hrz όμως ο adapter turbox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση dimigero88 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Λύση Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Σε περίπτωση που το χρειαστεί κάποιος άλλος για να κλείσω το θέμα μετά από ψάξιμο τελικά δεν υπάρχει adapter που να συνδέσεις οθόνη dvi-d σε hdmi pc και να υποστιριζει 144 hz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα