kostasgr78 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Γειά χαρά σε όλους. Πιστός στα ThinkPad για χρόνια, έχω εμπειρίες με τις σειρές L, X, T και έχω σε υψηλή εκτίμηση ειδικά τη σειρά T. Έπεσα διαδικτυακά κάπου τυχαία σε κάποια της σειράς P. Έχει κανείς εμπειρία από τα ThinkPad P series; Αναζητώ να προχωρήσω σε αγορά νέου ThinkPad στους επόμενους μήνες και θα ήθελα να δω κυρίως τη σύγκριση με τη σειρά T. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannisgiannakop Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Εγώ έχω μεγάλη εμπειρία σε ThinkPad άμα θες p series έχω ένα p1 gen2 i7 64gb 1tb σε πάρα πολύ καλή κατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristos1951 Δημοσ. 25 Μαρτίου Share Δημοσ. 25 Μαρτίου Chuwi hi10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 16 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου Έχει κανείς εμπειρία από κοντά από τις τελευταίες κυκλοφορίες P14s Gen4 και P16s Gen2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannisgiannakop Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου μακρια εχουν κολλημενες ραμ και δεν αναβαθμιζονται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 20/9/2024 στις 11:15 ΠΜ, ioannisgiannakop είπε μακρια εχουν κολλημενες ραμ και δεν αναβαθμιζονται Βέβαια, αν κάποιος εξαρχής του κάνει η μνήμη για τα επόμενα χρόνια (π.χ. 32GB), θεωρείς ότι θα τού λείψει κάτι άλλο με αυτή τη σειρά φορητών; Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου από kostasgr78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannisgiannakop Δημοσ. 13 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου θεώρω ότι δεν αξιζει να πάει σε p-series αμα δεν θέλει ξεχωριστή κάρτα γραφικών Προτείνω e,l,t series είναι με τα ιδια χαρακτηριστικά και πιο οικονομικές τώρα για την μνήμη καλό θα ήταν να έχει έστω ένα slot ελευθέρο ωστέ να μπορείς να το αναβαθμίσεις γιατί στο μελλόν φαινεται οτι η ραμ θα ειναι πιο σημαντική λογο AI 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα