Asure1999 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα πρόσφατα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο suzuki swift του 2016 και παρατήρησα ότι οι προβολείς ήταν αναμμένοι όταν ο κινητήρας άναβε ακόμα και όταν ο μοχλός έδειχνε στο off και μόλις σβήσει ο κινητήρας σβήνουν και αυτά. Δεν υπάρχει αυτόματη λειτουργία για τα φώτα μου. Ο ηλεκτρολόγος είπε ότι δίνει σήμα ο εγκέφαλος οπότε μάλλον χρησιμοποιούνται αυτά αντί για κανονικά dlr. Επιπλέον, τα φώτα πινακίδας καθώς και το ταμπλό ανάβουν επίσης, κάτι που φαίνεται περίεργο καθώς υποτίθεται πως πρέπει να είμαι ορατός από μπροστά όχι απαραίτητα να ανάβουν όλα λες και είναι νύχτα. Δεν σβήνουν όταν τραβάω χειρόφρενο και βάλω νεκρά μόνο όταν ο κινητήρας είναι σβηστός. Θα μπορούσε να υπάρχει πρόβλημα καλωδίωσης μπερδεύοντας τον εγκέφαλο από προηγούμενη επισκευή ατυχήματος και αυτό είναι το κυρίως ζήτημα μήπως έχει γίνει κάποιο ατυχημα ; Πώς μπορώ να καταλάβω αν το αυτοκίνητό μου έχει πραγματικά DRL και γιατί το δεν έχει τα κατάλληλα; Στην πρώτη είναι σαν το δικό μου στην δεύτερη είναι αυτά που έχουν κανονικά φώτα ημέρας μαζί τα ομίχλης χαμηλά αν δεν κάνω λάθος. Ευχαριστώ. Edit:Το αμάξι δεν είναι εισαγωγής αν και ο ηλεκτρολόγος αυτό με ρώτησε.Πρώτη άδεια έχει Ελλάδα. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από Asure1999
SaFiS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Εισαγωγης?? Ισως ειναι απο χωρα που απαιτει αναμμενα φωτα συνεχως…
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, SaFiS είπε Εισαγωγης?? Ισως ειναι απο χωρα που απαιτει αναμμενα φωτα συνεχως… Αυτο σκεφτηκα κι εγω .Στη Σουηδια που ειχα παει πριν πολλα χρονια τα φωτα ηταν παντα αναμενα παντα με το που εβαζες εμπρος το αμαξι
Black Demis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 σε καποιες χώρες δεν μπορείς να μην εχεις φώτα ημέρας καποια παλιά αυτοκίνητα περνούσαν απο τον εγκέφαλο εντολή για να το κανουν (Για να μπορουν να το πουλάνε εκεί νομημα)
ivas75 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Μπορείς να το προγραμματίσεις ώστε να μην ανάβουν. Εγώ ενεργοποίησα στο δικό μου να ανάβουν και τα πίσω. (Σουηδική ρύθμιση)
Asure1999 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτο σκεφτηκα κι εγω .Στη Σουηδια που ειχα παει πριν πολλα χρονια τα φωτα ηταν παντα αναμενα παντα με το που εβαζες εμπρος το αμαξι 1 ώρα πριν, SaFiS είπε Εισαγωγης?? Ισως ειναι απο χωρα που απαιτει αναμμενα φωτα συνεχως… Δεν είναι εισαγωγής,πρώτη αδεια ελληνικη.Κάπου διαβασα πως η Ευρωπαικη ενωση απο το 2011 απαιτει να υπαρχουν φωτα ημέρας.Στην Ελλάδα δεν ισχύει αυτό; Επίσης αν ήταν φώτα ημέρας γιατί αναβει το ταμπλό και τα φώτα πινακίδας ;
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Asure1999 είπε Δεν είναι εισαγωγής,πρώτη αδεια ελληνικη.Κάπου διαβασα πως η Ευρωπαικη ενωση απο το 2011 απαιτει να υπαρχουν φωτα ημέρας.Στην Ελλάδα δεν ισχύει αυτό; Επίσης αν ήταν φώτα ημέρας γιατί αναβει το ταμπλό και τα φώτα πινακίδας ; Πήγαινε σε επίσημο σέρβις να ρωτήσεις τι ισχύει.Μπορεί αφού δεν έχει τα drl χαμηλά με τα ομίχλης να είναι σχεδιασμένο έτσι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Αν εχεις facebook κοιτα να βρεις καμμια ομαδα με Suzuki να ρωτησεις Εχω βρει λυσεις για αλλα αμαξια οχι δικα μου αλλα φιλων .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα