Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 hours ago, teo_gr said:

Τόσο καλός και αξιόπιστος οσο ο K9K; 

Απο κατανάλωση πως πάει;

Ναι σκυλί είναι γενικα και οικονομικος. Σε note άνετα είχα 5λ/100

Βεβαια δεν βάζει και φωτιά στην άσφαλτο ειδικά στις χαμηλές version του

Δημοσ.

Είχα διαβάσει κάπου ότι ο δι-τουρμπος με τα 130 hp βγάζει θεματακια σε σχέση με τον K9K  με τα 115 hp.

Αλλά για να λέτε οτι είναι καλός θα τον σκεφτώ 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, teo_gr είπε

Είχα διαβάσει κάπου ότι ο δι-τουρμπος με τα 130 hp βγάζει θεματακια σε σχέση με τον K9K  με τα 115 hp.

Αλλά για να λέτε οτι είναι καλός θα τον σκεφτώ 

o 1.6 με τα 130 δεν εχει διπλά turbo. αυτός με τα διπλά turbo αποδίδει 160. 

• Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, pananton είπε

o 1.6 με τα 130 δεν εχει διπλά turbo. αυτός με τα διπλά turbo αποδίδει 160. 

Τότε λάθος κατάλαβα.... άρα εξίσου αξιόπιστο μοτέρ. 

Ευχαριστώ πολύ για την επεξήγηση!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/10/2023 στις 11:55 ΠΜ, KX7 είπε

Μακρυά από αέριο τόσο απλά, και ειδικά μετατροπές. Δυστυχώς πολλοί ακόμα προσπαθούν να το περάσουν σαν λύση. Μόνο diesel, και άσε τα αέρια για τους άλλους! Είναι μερικοί στο forum που το έχουν κάνει καραμέλα ….. εντάξει ο καθένας τις επιλογές του κάνει !!

Φίλε μου επειδή είμαι κοντά στην αγορά καινούργιου Renault Captur 1.0 Lpg , μπορείς λίγο να μου εξηγήσεις την σκέψη σου να μην την πατήσω; 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, teo_gr είπε

Φίλε μου επειδή είμαι κοντά στην αγορά καινούργιου Renault Captur 1.0 Lpg , μπορείς λίγο να μου εξηγήσεις την σκέψη σου να μην την πατήσω; 

Ευχαριστώ 

τι να σου εξηγήσει , καμένος απο μάστορα θα ήταν , ο ίδιος ή φίλος του

και εγώ ξέρω άτομο που έσκαγε (με προηγούμενες τιμές) 300+ σε βενζίνες το μήνα γιατί ... ο πατέρας κοινού φίλου μας που έβαλε αέριο ,είχε το αμάξι στο συνεργείο κάθε μηνα 😂

θα ακούσεις ξερές χλωρές καύσεις .λίπανση βενζίνης,  θερμοκρασίες και γενικά ότι ραδιο-αρβύλα πετά ο καθένας

εσένα που θα είναι εργοστασιακό , το μόνο (και πολύ σημαντικό) πρόβλημα θα είναι αν ο εγκέφαλος είναι κλειδωμένος και δε μπορεί να επέμβει τεχνικός . Μετά κρέμεσαι στην αντιπροσωπία και στην ελλειπή κατάρτιση και επι 5 τιμές ,που στην τελική ξηλώνεις το σύστημα και βάζεις του εμπορίου συμβατό με το μοτέρ σου

• Like 3
Δημοσ.

Προχώρα και μην το φοβάσαι. Εργοστασιακή εγκατάσταση είναι και ρυθμισμένη σωστά. Επειδή κάποιοι καήκανε από 'μαστόρια' έχουν βγάλει άχρηστα τα υγραέρια. Το προηγούμενο αμάξι μας πριν το Megane ήταν Laguna II 1.8 16V η οποία έφτασε τα 400k+ Km και συνεχίζει να το κυκλοφορεί ο γαμπρός μου. Τα 250k+ έγιναν με ΣΩΣΤΗ εγκατάσταση υγραερίου BRC και δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα...

• Like 3
Δημοσ.

Ε αυτό σκέφτομαι και γω ρε παιδιά, δε λεω ωραίο το diesel και σίγουρα παραμένει στο μυαλό μου αν δε μ αρέσει το captur στο test drive, αλλά έπαθα πλάκα με τις καταναλώσεις του συγκεκριμένου lpg μοντέλου. Θα με σώσει, με 35€ να κάνω 500 χλμ.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, teo_gr είπε

Ε αυτό σκέφτομαι και γω ρε παιδιά, δε λεω ωραίο το diesel και σίγουρα παραμένει στο μυαλό μου αν δε μ αρέσει το captur στο test drive, αλλά έπαθα πλάκα με τις καταναλώσεις του συγκεκριμένου lpg μοντέλου. Θα με σώσει, με 35€ να κάνω 500 χλμ.

απλά να ξέρεις πως καμία σχέση δεν έχει το diesel (ειδικά το r9m) σε σχέση με το τρικύλινδρο χιλιάρι. δεν το λέω υποτιμιτικά αλλά να τσεκάρεις αυτονομία, καταναλώσεις και service. εγώ με τον r9m είχα θυμάμαι αυτονομία γύρω στα 900Km. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, teo_gr είπε

Ευχαριστώ 

υγραεριο στο αμαξι εχω απο το 2014. Εχω κανει αποσβεση 5 φορες την αξια του αυτοκινητου

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pananton είπε

απλά να ξέρεις πως καμία σχέση δεν έχει το diesel (ειδικά το r9m) σε σχέση με το τρικύλινδρο χιλιάρι. δεν το λέω υποτιμιτικά αλλά να τσεκάρεις αυτονομία, καταναλώσεις και service. εγώ με τον r9m είχα θυμάμαι αυτονομία γύρω στα 900Km. 

Με 130 άλογα και είχες τόσο μικρή κατανάλωση;! Εκτός πόσο έγραφε;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, teo_gr είπε

Με 130 άλογα και είχες τόσο μικρή κατανάλωση;! Εκτός πόσο έγραφε;

55 λιτρα χωρητικότητα είχε αν θυμάμαι καλα.. μικτή γύρω στα 6...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SaFiS είπε

Εγω με το Megane κινουμαι σε αυτα τα νουμερα με οχι τοσο ελαφρυ ποδι…

Mε 5,4 στα 100 σου δίνει 69/100 βαθμολογία? Δηλαδή στα πόσα σου δίνει 100/100? Με 1lt?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...