Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφερα το 2019 ενα Kadjar 1600 diesel 4x4 του 2017 απο Σουηδια. Το πηρα με 120Κ χλμ, τωρα εχει 170Κ. Κανενα  μηχανικο προβλημα, στο ταξιδι γραφει περιπου 6.3-6.4 οταν κινουμαι εντος οριων.

Να πω εδω βεβαια οτι οταν βγηκε το Kadjar η τιμολογιακη πολιτικη της Ρενω το χαντακωσε και δεν πουλησε καθολου, ολοι επαιρναν Qashqai. Πλεον βλεπω αρκετα Kadjar στο δρομο, πιστευω οτι στην πλειοψηφια τους ειναι εισαγωγης καθως ειναι ενα μοντελο που πουλησε σαν ντιζελ στην Ευρωπη αλλα ειχε μεγαλο depreciation και τα χτυπανε αυτοι που εισαγουν μεταχειρισμενα. Δε σημαινει κατι αυτο, απλα προσοχη στον ελεγχο προ αγορας και κυριως στα χιλιομετρα.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreaspA είπε

Υπαρχει και παραυπαρχει και το εχω καβαλησει, και εχει και 4διευθυνση, και ειναι και διαβήτης, αλλα δεν εχει καμια σχεση. Το ενα ειναι οικογενειακο αυτοκινητο και το αλλο ειναι ακριβό πιστολι !

Όλα αυτά είναι το 4κίνητο γκολφ;

Δημοσ.

Τι ήθελα και έψαξα τα sw που είπατε;! Με καταστρέψατε!

Πήγα και ερωτεύτηκα ΑΥΤΟ: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334374642-renault-megane?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-shareSearchByUrl&utm_content=aggelia

Τι εξοπλισμός είναι αυτός Παναγία μου;!

Τι κατανάλωση βλέπουν τα ματάκια μου;

Πείτε μου λόγους για να μην κάνω καμιά τρέλα και αλλαξοπιστήσω (εκτός αυτού της νεκροφόρας.. το δοκίμασα και δεν έπιασε)

• Like 2
Δημοσ.

Ετσι φορτωμενο ειναι και το δικο μου, συν μασαζ στο καθισμα και Heads Up Display απλα δεν ειναι GT Line. Αν το οδηγησεις κιολας θα αλλαξεις γνωμη…

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Ετσι φορτωμενο ειναι και το δικο μου, συν μασαζ στο καθισμα και Heads Up Display απλα δεν ειναι GT Line. Αν το οδηγησεις κιολας θα αλλαξεις γνωμη…

Είδα και μια άλλη έκδοση 1.6 με 163 άλογα... πες μου σε παρακαλώ ότι είναι πολύ χάλια μοτέρ, οτι βγάζει προβλήματα και καίει τον πάτο του..... πες το γιατί δεν με βλέπω καλά!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, doctorkostis είπε

Εφερα το 2019 ενα Kadjar 1600 diesel 4x4 του 2017 απο Σουηδια. Το πηρα με 120Κ χλμ, τωρα εχει 170Κ. Κανενα  μηχανικο προβλημα, στο ταξιδι γραφει περιπου 6.3-6.4 οταν κινουμαι εντος οριων.

Να πω εδω βεβαια οτι οταν βγηκε το Kadjar η τιμολογιακη πολιτικη της Ρενω το χαντακωσε και δεν πουλησε καθολου, ολοι επαιρναν Qashqai. Πλεον βλεπω αρκετα Kadjar στο δρομο, πιστευω οτι στην πλειοψηφια τους ειναι εισαγωγης καθως ειναι ενα μοντελο που πουλησε σαν ντιζελ στην Ευρωπη αλλα ειχε μεγαλο depreciation και τα χτυπανε αυτοι που εισαγουν μεταχειρισμενα. Δε σημαινει κατι αυτο, απλα προσοχη στον ελεγχο προ αγορας και κυριως στα χιλιομετρα.

συγγενής (εχει πολλά φράγκα ) κ του αρέσει να νοικιάζει αυτοκίνητα απο φίλο του που εχει δική του νοικιάρικη εταιρία στην αθήνα ,παρά να εχει κάποιο δικό του μόνιμα ,εχει εξοχικό κοντά στο σούνιο , ο γιός του εχει μια mercedes c180 2012-2013 diesel αγορασμένη καινούργια απο ελλάδα ,η κόρη του bmw x2 1500cc diesel 2018 - η 2019καινούργιο κ αυτό , νοίκιασε το kadjar diesel 1600 με τα 130 αλογα ,σχεδόν καινούργιο με 5-6000χλμ μόνο ,μιλάμε επαθε την πλάκα του απο τις φοβερές αναρτήσεις του (πχ δεν κοπανάει οπως το mercedes) κ απο την οδήγηση κ σταθερότητα κλπ στο δρόμο ,το παράγγειλε κ το αγόρασε καινούργιο  ,ακόμα κ σήμερα 3-4 χρόνια μετά μου λέει καμία σχεση με το mercedes κ το bmw στο δρόμο ,αυτα μου ειπε αυτά γράφω...

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, teo_gr said:

Είδα και μια άλλη έκδοση 1.6 με 163 άλογα... πες μου σε παρακαλώ ότι είναι πολύ χάλια μοτέρ, οτι βγάζει προβλήματα και καίει τον πάτο του..... πες το γιατί δεν με βλέπω καλά!

Το δικο μου ειναι με τον κλασικο Κ9Κ 1.5 110PS που εχει κλεισει 25 χρονια εξελιξης και ειναι διαμαντι. Για τον 1.6 με τα 163 δεν ειχα διαβασει τα καλυτερα, ηταν Twin Turbo, ειχε θεματα και τον κατηργησε γρηγορα…

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Το δικο μου ειναι με τον κλασικο Κ9Κ 1.5 110PS που εχει κλεισει 25 χρονια εξελιξης και ειναι διαμαντι. Για τον 1.6 με τα 163 δεν ειχα διαβασει τα καλυτερα, ηταν Twin Turbo, ειχε θεματα και τον κατηργησε γρηγορα…

Ωραία, τουλάχιστον γλυτώσαμε τα χειρότερα.. Να φανταστώ ότι είναι αξιοπρεπέστατος ο 110PS ε; (σε επίδοση εννοώ)

Επεξ/σία από teo_gr
Δημοσ.

Φωτια δεν βαζει στην ασφαλτο αλλα ειναι αξιοπρεπεστατος και το κιβωτιο κανει τρομερη δουλεια. Σε ορεινες διαδρομες το δουλευω παντα στο Μanual γιατι ειναι γενικα καλυτερα και για τον συμπλεκτη. Σε εγνατια μια φορα αφαιρεθηκα και εφτασα τα 160 χωρις να παρω χαμπαρι. Σε αυτο εφταιξε και η ποιοτητα κυλισης αλλα και η ηχομονωση. Απο τοτε βαζω παντα τον περιοριστη :)

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, andreaspA είπε

Όλα αυτά είναι το golf το R και πάει και κανένα 70αρι χιλιάρικα 

Παλιά έβγαινε 4κινητο γκολφ πιο απλό 

Δημοσ.
Στις 15/10/2023 στις 11:17 ΠΜ, Maurikycli είπε

Παλιά έβγαινε 4κινητο γκολφ πιο απλό 

Ειναι σοκαριστικο το πως στριβει το συγκεκριμένο αυτοκινητο σε συνδιασμο βεβαια με την εμφανιση που δεν βλεπεις τιποτα. Ενα Golf βλεπεις. Εκει που νιωθεις οτι τωρα θα υποστρεψει, ενα χερι σου σηκωνει σου πιάνει τον πωπο και σε καρφωνει στον δρομο.
και αυτο γινεται και σε λιγα χιλιομετρα. Το νιωθεις ακομα και μεσα στα στενα ή "στενά" της αθηνα

Στις 15/10/2023 στις 10:01 ΠΜ, teo_gr είπε

Πείτε μου λόγους για να μην κάνω καμιά τρέλα και αλλαξοπιστήσω (εκτός αυτού της νεκροφόρας.. το δοκίμασα και δεν έπιασε)

με την ευχη μου! να δεις τι σημαινει αναρτηση σε αυτοκινητο. Ευκολα ξαναπαω σε renault αν δεν παω σε καλο mercedes.
Να ηρεμησουν τα νεφρα μου και η μέση μου τουλαχιστον

• Like 2
Δημοσ.
Στις 15/10/2023 στις 11:00 ΠΜ, teo_gr είπε

Ωραία, τουλάχιστον γλυτώσαμε τα χειρότερα.. Να φανταστώ ότι είναι αξιοπρεπέστατος ο 110PS ε; (σε επίδοση εννοώ)

αξιοπρεπέστατος είναι αλλά αν θες το απόλυτο για εμένα είναι ο 1.6 R9M με τα 130… δύναμη, ροπάτος! 

Δημοσ.
Στις 21/10/2023 στις 8:04 ΜΜ, pananton είπε

αξιοπρεπέστατος είναι αλλά αν θες το απόλυτο για εμένα είναι ο 1.6 R9M με τα 130… δύναμη, ροπάτος! 

Τόσο καλός και αξιόπιστος οσο ο K9K; 

Απο κατανάλωση πως πάει;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, teo_gr είπε

Τόσο καλός και αξιόπιστος οσο ο K9K; 

Απο κατανάλωση πως πάει;

αξιόπιστοι και οι δύο. βέβαια έχω πολλά χρόνια να ακούσω προβλήματα σε κινητήρες ειδικά πετρελαίου ανεξαρτήτου κατασκευαστή.

η κατανάλωση σε qashqai 4x4 μέσα στην πόλη (μιλάμε για σταμάτα-ξεκίνα) ήταν στο 7 και εκτός στα 5.... μέση θα ελεγα 6 lt/100km. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...