mchrisober Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Θελω να αλλαξω τον διακοπτη του σπιτου μου, γιατι ο παλιο χαλασε. Η συνδεσμολογια της παλιας πριζασ ηταν η ακολουθη: https://imageupload.io/6a3eOhD96LgwXxp Και η καινουργια πριζα που πηρα ειναι αυτην: Spoiler Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω ποια συνδεσμολογια πρεπει να ακολουθησω γιατι τα καλωδια στην προηγουμενη ηταν συνδεδεμενα ετσι: Φωτο Στο Λ πηγαινε το μονο καφε, στο Λ2 τα 2 καφε μαζι και στο Ν ολα τα υπολοιπα. Μπορει καποιοσ να βοηθησει? Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από mchrisober
takoulou Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, mchrisober είπε Καλησπερα, Θελω να αλλαξω τον διακοπτη του σπιτου μου, γιατι ο παλιο χαλασε. Η συνδεσμολογια της παλιας πριζασ ηταν η ακολουθη: https://imageupload.io/6a3eOhD96LgwXxp Και η καινουργια πριζα που πηρα ειναι αυτην: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω ποια συνδεσμολογια πρεπει να ακολουθησω γιατι τα καλωδια στην προηγουμενη ηταν συνδεδεμενα ετσι: Φωτο Στο Λ πηγαινε το μονο καφε, στο Λ2 τα 2 καφε μαζι και στο Ν ολα τα υπολοιπα. Μπορει καποιοσ να βοηθησει? Καλύτερα φώναξε έναν ηλεκτρολόγο.. 1
thanasisxask Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Στις 13/10/2023 στις 6:14 ΜΜ, NikosKallithea είπε Ολα τζαμπα τα θέλετε Να ξες ότι πολλές φορές δεν είναι το οικονομικό αλλά η συνέπεια του εκάστοτε επαγγελματία...
nickol-us Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Οι φωτό δεν εμφανίζονται, η ανάλυση που κάνεις δε βγάζει νόημα (όλα τα καφέ, όλα τα υπόλοιπα), δύσκολο κάποιος να σου δώσει οδηγίες στα τυφλά.
warewolf Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Στον τίτλο αναφέρεις διακόπτη. Στη συνέχεια μιλάς για πρίζα. Ύστερα έβαλες φωτογραφία από διακόπτη εξωτερικό. Τέλος πάντων, εσύ μάλλον θες να αλλάξεις έναν διακόπτη για φως. 1. Είσαι Ελλάδα ή εξωτερικό. ? 2. Ο παλιός διακόπτης για το φως είχε ένα ή δύο πλήκτρα ? 3. Ο παλιός διακόπτης για το φως, άνοιγε και έκλεινε το φως μόνο από αυτόν ή υπάρχει και δεύτερος διακόπτης στο ίδιο δωμάτιο για να ανοίγει/κλείνει το ίδιο φως/ (π.χ. υπνοδωμάτιο ?) 4. Ο παλιός διακόπτης είναι χωνευτός μέσα στον τοίχο ή εξωτερικός όπως αυτός που αγόρασες ?
mchrisober Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 παιδια το εφτιαξα μονος μου. Τις φωτογραφιες λογο μεγεθους δεν μπορω να τις ανεβασω εδω και το image host για καποιον λογο μου τις διεγραψε. Το εφτιαξα τελικα. Ευχαριστω οσους ενδιαφερθηκαν. Οι υπολοιποι απλα δεν καταλαβαινω γιατι σπαταλαν το χρονο τους να γραψουν να παρω ηλεκτρολο κτλ. Anyway.. 2
takoulou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 56 λεπτά πριν, mchrisober είπε παιδια το εφτιαξα μονος μου. Τις φωτογραφιες λογο μεγεθους δεν μπορω να τις ανεβασω εδω και το image host για καποιον λογο μου τις διεγραψε. Το εφτιαξα τελικα. Ευχαριστω οσους ενδιαφερθηκαν. Οι υπολοιποι απλα δεν καταλαβαινω γιατι σπαταλαν το χρονο τους να γραψουν να παρω ηλεκτρολο κτλ. Anyway.. Μπράβο.. Αλλά αφού ήθελες την απάντηση.. Απλά δεν παίζουμε με το ρεύμα.. Φωνάζουμε κάποιον ειδικό..
JSD Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Και μην ακούσω ότι κανείς σε αυτό το forum συναρμολογεί μόνος του το pc του και δεν πάει σε τεχνικό... 2
nvel Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 από συναρμολόγηση pc δεν έχει σκοτωθεί κάποιος, τι pc τι τάση δικτύου όλα είναι ίδια για τους "ειδικούς" του insomnia
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, JSD είπε Και μην ακούσω ότι κανείς σε αυτό το forum συναρμολογεί μόνος του το pc του και δεν πάει σε τεχνικό... Ακριβώς τα ίδια είναι. ΝΟΤ!
JSD Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ας μας βάλει κάποιος τα όρια τότε να ξέρουμε με τί επιτρέπεται να ασχολούμαστε... Παραπέντε και συναφείς επικίνδυνες δραστηριότητες τις κόβουμε; Με σωστή ενασχόληση και φυσικά τα κατάλληλα μέτρα προστασίας μπορείτε να κάνετε περισσότερα από όσα νομίζετε. Η καθιστική ζωή σκοτώνει Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από JSD
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, JSD είπε Η καθιστική ζωή σκοτώνει Οπως και η άγνοια και η ξερολίαση .
JSD Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Είπα με σωστή ενασχόληση. Αυτό σημαίνει με μελέτη πρώτα ενός αντικειμένου. Διαβαστε λίγο πιο προσεκτικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα