Moderators Malthador Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα. Όταν το κινητό μου είναι συνδεδεμένο με το αμάξι μέσω CarPlay, ακούω ράδιο και ανοίξω το Shazam για να ψάξω ένα τραγούδι, αυτομάτως κόβεται το ραδιόφωνο και συνδέεται με το κινητό, μιας και προτεραιοποιεί το μικρόφωνο του Shazam στο source. Γίνεται να γίνει bypass αυτό κάπως; Δηλαδή να μπορεί να είναι συνδεδεμένη η συσκευή μέσω CarPlay και ταυτόχρονα να δουλεύει το μικρόφωνο στο Shazam (μόνο στο Shazam όμως), χωρίς να μου αλλάζει το source;
sotiris123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Εγώ το μόνο που βρήκα είναι να χρησιμοποιώ το apple watch αν χρησιμοποιείς. Αλλιώς πρέπει κάθε φορά να κλείνεις το wifi (ώστε να αποσυνδεθεί από το carplay) να κάνεις εύρεση τραγουδιού και μετά πάλι άνοιγμα wifi για να ενεργοποιηθεί ξανά. Με τη προϋπόθεση ότι είσαι σε ασύρματο carplay.
winawer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 13/10/2023 στις 10:36 ΠΜ, Malthador είπε Καλημέρα. Όταν το κινητό μου είναι συνδεδεμένο με το αμάξι μέσω CarPlay, ακούω ράδιο και ανοίξω το Shazam για να ψάξω ένα τραγούδι, αυτομάτως κόβεται το ραδιόφωνο και συνδέεται με το κινητό, μιας και προτεραιοποιεί το μικρόφωνο του Shazam στο source. Γίνεται να γίνει bypass αυτό κάπως; Δηλαδή να μπορεί να είναι συνδεδεμένη η συσκευή μέσω CarPlay και ταυτόχρονα να δουλεύει το μικρόφωνο στο Shazam (μόνο στο Shazam όμως), χωρίς να μου αλλάζει το source; Γινεται. Απλα πατας το κουμπι του Shazam απο το αρχικο μενου του iphone, εννοω το μενου με τα κουμπια της εντασης ηχου, φωτεινοτητας, φακου, λειτουργιας πτησης κτλ Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από winawer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα