Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση πόσο αυστηρά κρίνονται παιχνίδια της MS γενικά απο τα τρομερά ''αντικειμενικά'' review sites σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια που μα το θεο όταν διαβάζω review απορώ πως δεν μιλάνε για καραμπινάτα αρνητικά....

Anyway η αχρίαστη πληροφορία για το κλείσιμο πούλησα ps5 και switch , έβαλα pass στο pc ξανά και emulator ΝΑΙ emulator και δεν θέλω να ξαναδώ κονσόλα μέχρι να σοβαρευτούν.

• Like 9
  • Thanks 2
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, pipboy2000 είπε

Ποτέ βγήκε το τελευταίο StarCraft ? Και γω ακόμα heroes of might and magic 3 παίζω  , είναι ζωντανό το franchise ? Warcraft καινούργιο ποτέ βγήκε ? 

Τελως πάντων να τη χαίρεσαι την εξαγορά , είναι σίγουρο ότι θα φέρει ποιοτικά πράγματα στο netfl ....  Gamepass .

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, Choronzoon said:

Ποτέ βγήκε το τελευταίο StarCraft ? Και γω ακόμα heroes of might and magic 3 παίζω  , είναι ζωντανό το franchise ? Warcraft καινούργιο ποτέ βγήκε ? 

Τελως πάντων να τη χαίρεσαι την εξαγορά , είναι σίγουρο ότι θα φέρει ποιοτικά πράγματα στο netfl ....  Gamepass .

ε είναι σα να μας λες οτι το counterstrike ειναι νεκρό! :D ο ενεργός κόσμος κρατάει ζωντανό ένα παιχνίδι..

βεβαίως ευχαριστώ! και ο κόσμος του XBOX θα τη χαρεί περισσότερο που κάποια ίσως απ' τα παιχνίδια της blizzard, όπως τα πεθαμένα που λες, θα μπορεί να τα παίξει ΚΑΙ στη κονσόλα του.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Choronzoon είπε

Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου.  Δε βγάζουν μόνο παιχνίδια έχουν και τις cloud Υπηρεσίες. Γιατί να μην δώσω 5 με 10€ να παίξω ότι παιχνίδια θέλω και μετά να το κόψω;

να κοιτάω σε πειρατικά ή κλειδάδικα για να το βρω οικονομικά. Κάποιο δεν κάθονται όλοι μέρα έχουν κάποιες περιόδους που μπορούν να ασχοληθούν.

Το StarCraft είναι από τα καλύτερα rts games. Προφανώς, και θα έχει κόσμο και σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να βγει νέο game τώρα

Δημοσ.

Η εξαγωρα εγινε για την επομενη γενια κονσολων 

Εκει που η MS δεν ειχε τπτ τωρα κατεχει καταξιωμενα studios ετοιμα να δοσουν ενα σκαζμο απο games ολων των ειδων με την εναρξη της επομενης γενιας 

Φαντασου το WoW 2 να βγει τοτε και να ειναι xbox exclusive μεσα στο game pass 

ακομα και εμενα που δεν με πολυ νιαζουν οι κονσολες θα αναγκαστο να παρω xbox και game pass 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Chocobo είπε

Anyway η αχρίαστη πληροφορία για το κλείσιμο πούλησα ps5 και switch , έβαλα pass στο pc ξανά και emulator ΝΑΙ emulator και δεν θέλω να ξαναδώ κονσόλα μέχρι να σοβαρευτούν.

Πω τι μου θύμισες τώρα...pc gaming..να πατάς κλικ να εκκινήσεις ένα παιχνίδι και εκείνο να μην ανοίγει με τίποτα ή να κάνει freeze ή να κλείνει στα καλά καθούμενα και να ψάχνω πόση ώρα και αν θα βρω στο google λύσεις για το τι φταίει. Και να έχω διαθέσιμο λίγο χρόνο για παίξιμο και να τον τρώω σε μ@λ@κίες, αξία ανεκτίμητη! Το έχω παρατήσει προ πολλού αυτό το άθλημα και ησύχασα και δεν ξαναγυρίζω εκεί αν δεν σοβαρευτούν οι windows developers. Το κράτησα χωρίς αναβάθμιση το pc μόνο και μόνο για να παίζουν τα παιδιά κανένα ιδιαίτερο παιχνίδι που δεν το βρίσκω στις κονσόλες. Και πάλι όμως αγανακτώ πχ έχει μια εβδομάδα τώρα κλείνει δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση το roblox και δεν βγάζω άκρη τι φταίει, έφαγα το internet, δεν δουλεύει τίποτα οπότε ή format θα έκανα ή θα το πετούσα από το παράθυρο. Ε στο τέλος είπα του παιδιού πάνε παίξε στο tablet να τελειώνουμε.. Κονσόλα και πάλι κονσόλα!

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Πω τι μου θύμισες τώρα...pc gaming..να πατάς κλικ να εκκινήσεις ένα παιχνίδι και εκείνο να μην ανοίγει με τίποτα ή να κάνει freeze ή να κλείνει στα καλά καθούμενα και να ψάχνω πόση ώρα και αν θα βρω στο google λύσεις για το τι φταίει. Και να έχω διαθέσιμο λίγο χρόνο για παίξιμο και να τον τρώω σε μ@λ@κίες, αξία ανεκτίμητη! Το έχω παρατήσει προ πολλού αυτό το άθλημα και ησύχασα και δεν ξαναγυρίζω εκεί αν δεν σοβαρευτούν οι windows developers. Το κράτησα χωρίς αναβάθμιση το pc μόνο και μόνο για να παίζουν τα παιδιά κανένα ιδιαίτερο παιχνίδι που δεν το βρίσκω στις κονσόλες. Και πάλι όμως αγανακτώ πχ έχει μια εβδομάδα τώρα κλείνει δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση το roblox και δεν βγάζω άκρη τι φταίει, έφαγα το internet, δεν δουλεύει τίποτα οπότε ή format θα έκανα ή θα το πετούσα από το παράθυρο. Ε στο τέλος είπα του παιδιού πάνε παίξε στο tablet να τελειώνουμε.. Κονσόλα και πάλι κονσόλα!

Λες και ακούω τον αδερφό μου που έχει να πιάσει υπολογιστή από το 2007.
Καταλαβαίνω όμως ακριβώς τι εννοείς και έχεις δίκιο.
Η ευκολία της κονσόλας είναι απίστευτη για τον πολυ κόσμο.
Για αυτό και πάντα προτείνω σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν από υπολογιστές κονσόλα.

Δυστυχώς, ο υπολογιστής θέλει γνώσεις και είναι πιο ακριβό σπορ από κονσόλα.
ΑΝ γνωρίζεις όμως από υπολογιστές και φτιάξεις γερό μηχάνημα, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται αστεία.

Τώρα το γνωρίζω του καθένα είναι διαφορετικό στην Ελλάδα.
Άλλος πιστεύει ότι γνωρίζει απο PC επειδή ξέρει να κάνει Format και Install τα Windows.

Kαι αν τον ρωτήσεις τι είναι LTSC θα σου πει Αγγλική τράπεζα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Το τελευταίο μου pc που είχε τέτοια θέματα ήταν το 2007..

Το pc που έχω τώρα το έστησα το 2019-2020 απο τότε είχε μια b450 tomahawk την οποία έχω ακόμα, ο cpu ήταν ryzen 5 3600 άλλαξε σε 3600Χ , άλλαξε σε 5600Χ με bios update.Κάρτες γραφικών απο μια rx 480 απο προιγούμενο σύστημα σε rtx 2060 σε rtx 3060ti , ram απο 8 dual channel σε 16 dual channel , αλλαγή ssd σε M2.Αυτά χωρίς κανένα format και ποτέ μα ποτέ δεν έχω συναντήσει τα προβλήματα που περιγράφεις είτε θα παίξω απο Steam είτε θα παίξω σπασμένο απο Piratebay είτε θα παίξω απο οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Ότι pc έχω στήσει σε γνωστούς φίλους δεν έχει παρουσιάσει ποτέ μα ποτέ το παραμικρό.

Ακόμα και το Tears of The kingdom που έπαιξα 180 ώρες στον Cemu άντε να κράσαρε 4-5 φορές μέχρι να βρώ τα σωστά settings στην αρχή , έκτοτε νεράκι 2560Χ1440 πάνω απο 60fps χωρίς κανένα πρόβλημα.

3 λεπτά πριν, razimar είπε

Για αυτό και πάντα προτείνω σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν από υπολογιστές κονσόλα.

ΑΝ γνωρίζεις όμως από υπολογιστές και φτιάξεις γερό μηχάνημα, όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται αστεία.

Άλλος πιστεύει ότι γνωρίζει απο PC επειδή ξέρει να κάνει Format και Install τα Windows.

Έβαλα :D γιατί εντελώς τυχαία και εγώ 2007 του έγραψα.

Κύριοι αλήθεια δεν ξέρω κανέναν στο δικό μου τουλάχιστον κύκλο να έχει προβλήματα με το pc.

Δεν ακυρώνω τον φίλο Musiclover τον πιστεύω.Δεν ξέρω όμως τι μπορεί να έχει κάνει στον υπολογιστή του.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Choronzoon είπε

Mixed reviews πλέον στο στιμ , πλέον από άτομα με > 100 ώρες στο παιχνίδι . Ναι είναι ένα μετριοτατο παιχνίδι . Σιγά μη το παίξω .mixed έχεις επίσης και το νέο Forza ,άλλο ένα παιχνίδι τίγκα στα προβλήματα . Γενικά τα στούντιο της Microsoft τα πάνε τέλεια τώρα τελευταία. ...  Βέβαια λογικό να βγάζουν fast food games  , άλλωστε τo netflix του gaming ,έχουν καταντήσει 

τα παιδιά στο inferno brave heart είπαν ότι είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι το ίδιο βλέπω και στο metacritic

Δημοσ.
4 ώρες πριν, aliakas είπε

Η εξαγωρα εγινε για την επομενη γενια κονσολων 

Εκει που η MS δεν ειχε τπτ τωρα κατεχει καταξιωμενα studios ετοιμα να δοσουν ενα σκαζμο απο games ολων των ειδων με την εναρξη της επομενης γενιας 

Φαντασου το WoW 2 να βγει τοτε και να ειναι xbox exclusive μεσα στο game pass 

ακομα και εμενα που δεν με πολυ νιαζουν οι κονσολες θα αναγκαστο να παρω xbox και game pass 

Καλα.... αν περιμένεις να παίξεις WoW σε κονσολα, πρεπει να έχεις 8 χέρια και να κρατάς 3 κοντρόλερ.....

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, razimar είπε

Καλά όλα αυτά και ωραία στην θεωρία αλλά στην πράξη δεν λύνουν το βασικό μου πρόβλημα που είναι γιατί δεν δουλεύει το "τιμημένο" το roblox? 🤣

8 ώρες πριν, Chocobo είπε

Το τελευταίο μου pc που είχε τέτοια θέματα ήταν το 2007..

Το pc που έχω τώρα το έστησα το 2019-2020 απο τότε είχε μια b450 tomahawk την οποία έχω ακόμα, ο cpu ήταν ryzen 5 3600 άλλαξε σε 3600Χ , άλλαξε σε 5600Χ με bios update.Κάρτες γραφικών απο μια rx 480 απο προιγούμενο σύστημα σε rtx 2060 σε rtx 3060ti , ram απο 8 dual channel σε 16 dual channel , αλλαγή ssd σε M2.Αυτά χωρίς κανένα format και ποτέ μα ποτέ δεν έχω συναντήσει τα προβλήματα που περιγράφεις είτε θα παίξω απο Steam είτε θα παίξω σπασμένο απο Piratebay είτε θα παίξω απο οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Ότι pc έχω στήσει σε γνωστούς φίλους δεν έχει παρουσιάσει ποτέ μα ποτέ το παραμικρό.

Ακόμα και το Tears of The kingdom που έπαιξα 180 ώρες στον Cemu άντε να κράσαρε 4-5 φορές μέχρι να βρώ τα σωστά settings στην αρχή , έκτοτε νεράκι 2560Χ1440 πάνω απο 60fps χωρίς κανένα πρόβλημα.

Έβαλα :D γιατί εντελώς τυχαία και εγώ 2007 του έγραψα.

Κύριοι αλήθεια δεν ξέρω κανέναν στο δικό μου τουλάχιστον κύκλο να έχει προβλήματα με το pc.

Δεν ακυρώνω τον φίλο Musiclover τον πιστεύω.Δεν ξέρω όμως τι μπορεί να έχει κάνει στον υπολογιστή του.

Οι γνώσεις μου είναι υπεραρκετές και η σύνθεση του pc μου τόσο σύγχρονη όσο χρειάζεται για να παίζει σωστά όλα τα τελευταία games σε medium/1440p - high/1080p. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα αλλά στο απρόοπτο των εφαρμογών για windows και όπως προείπα στην έλλειψη χρόνου για ενασχόληση με bugs. Δεν είμαστε πλέον παιδαρέλια να κάνουμε πειράματα με το λειτουργικό, θέλουμε plug n play.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, music_lover είπε

Καλά όλα αυτά και ωραία στην θεωρία αλλά στην πράξη δεν λύνουν το βασικό μου πρόβλημα που είναι γιατί δεν δουλεύει το "τιμημένο" το roblox? 🤣

Οι γνώσεις μου είναι υπεραρκετές και η σύνθεση του pc μου τόσο σύγχρονη όσο χρειάζεται για να παίζει σωστά όλα τα τελευταία games σε medium/1440p - high/1080p. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα αλλά στο απρόοπτο των εφαρμογών για windows και όπως προείπα στην έλλειψη χρόνου για ενασχόληση με bugs. Δεν είμαστε πλέον παιδαρέλια να κάνουμε πειράματα με το λειτουργικό, θέλουμε plug n play.

Μα σε πιστεύω.Απλά έχω την αντίθετη εμπειρία.Ίσως εγώ να είμαι ο τυχερός και εσύ ο άτυχος ? Ίσως χρησημοποιούμε διαφορετικές εφαρμογές ? Απο την άλλη εγώ και δουλειά κάνω στον υπολογιστή με ότι συνεπάγεται αυτό απο εφαρμογές.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Μα σε πιστεύω.Απλά έχω την αντίθετη εμπειρία.Ίσως εγώ να είμαι ο τυχερός και εσύ ο άτυχος ? Ίσως χρησημοποιούμε διαφορετικές εφαρμογές ? Απο την άλλη εγώ και δουλειά κάνω στον υπολογιστή με ότι συνεπάγεται αυτό απο εφαρμογές.

Ούτε εγώ το συναντώ συχνά αλλά εξακολουθεί να υπάρχει. Πριν κανένα μήνα πχ έφαγε σκάλωμα η εφαρμογή xbox και δεν εμφανιζε ούτε τα παιχνίδια του game pass ούτε τα εγκατεστημένα στο PC και χρειάστηκε να κάνω uninstall και install για να στρώσει. Να, αυτά δεν τα μπορώ πλέον..

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, razimar είπε

Φίλε, δεν είναι κατόρθωμα να έχεις advanced γνώσεις υπολογιστή για να παλέψεις με ένα παιχνίδι που κατά πάσα πιθανότητα είναι κακό port, είναι κατάντια αν το καλοσκεφτείς

Όταν μεγαλώσεις λιγάκι (και δεν μιλάω απαραίτητα μόνο ηλικιακά) θα καταλάβεις ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και επειδή ήδη είναι "σπατάλη" τα games (που δεν συμφωνώ 100%, αλλά αντικειμενικά μπορείς να πεις ότι είναι) το να ανοίξεις οποιοδήποτε setting είναι κάτι που δεν θες να κάνεις για κανένα λόγο

Σε 20" πρέπει να έχει φορτώσει το παιχνίδι και να παίζεις, οτιδήποτε άλλο είναι απαράδεκτο

Και δεν είναι θέμα γνώσεων είναι θέμα efficiency και value for money καθαρά

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...