Junior22 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, σκέφτομαι φέτος να αγοράσω ένα ηλεκτρικό γραφείο γιατί περνάω αρκετές ώρες την ημέρα στον υπολογιστή και θα ήθελα να μπορώ να δουλεύω και όρθιος ανά διαστήματα. Επίσης το παρόν γραφείο έχει κλείσει μια 10ετια και θα ήθελα να πάρω ένα καινούριο. Είμαι ανάμεσα στα Alma HT του Δρομέα και στο Action Desk της Ergoaction. Οι τιμές είναι παραπλησιες, τα χρώματα της Ergo είναι περισσότερα, ο δρομέας μου κάθεται καλύτερα σαν επωνυμία. Έχει κάποιος εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι για τα γραφεία αυτά? Εννοείται και κάτι άλλο αν υπάρχει θα το κοιτούσα, αλλά οι διαστάσεις να είναι 140cm μήκος και ~70cm πλάτος. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από Junior22
purif Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Επειδή με ενδιαφέρουν και εμένα αυτά τα δύο, τελικά που κατέληξες;
alex2539 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 Δημοσ. 16 Απριλίου 2024 'Εχω το action desk pro της ergoaction περίπου 2 χρόνια. https://ergoaction.gr/product/ilektriko-grafeio-rythmizomeno-action-desk-pro-140x80/ Στιβαρή κατασκευή, κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Προσωπικά δεν θα έπαιρνα κάποιο ηλεκτρικό γραφείο χωρίς αισθητήρα σύγκρουσης. Με έχει σώσει άπειρες φορές. Είτε από αντικείμενα που βρέθηκαν από κάτω, είτε επειδή έβρισκε στον τοίχο. Δεν γνωρίζω αν του δρομέα έχουν τέτοια λειτουργία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα