dawnvibe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους Θέλω να μου προτείνετε ένα μηχανικό Πληκτρολόγιο Μέχρι 50€ Αλλά που να το έχετε χρησιμοποιήσει Και να το θεωρείτε "κορυφή" στην κατηγορία του
GreatArchitect Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα. Τώρα κορυφαίο στο είδος του δεν ξέρω αν είναι αλλά εγώ αυτό χρησιμοποιώ εδω καί περίπου πέντε έξι χρόνια και δεν είχα θέμα Motorspeed inflictor ck104. Έχω αυτο με τα μπλε κουμπιά και λόγο δουλειάς το χρησιμοποιώ αρκετά κάθε μέρα. 1
dawnvibe Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, GreatArchitect είπε Καλησπέρα. Τώρα κορυφαίο στο είδος του δεν ξέρω αν είναι αλλά εγώ αυτό χρησιμοποιώ εδω καί περίπου πέντε έξι χρόνια και δεν είχα θέμα Motorspeed inflictor ck104. Έχω αυτο με τα μπλε κουμπιά και λόγο δουλειάς το χρησιμοποιώ αρκετά κάθε μέρα. Ωραίος Ευχαριστώ
Morosis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Στις 12/10/2023 στις 3:34 ΜΜ, dawnvibe είπε Καλησπέρα σε όλους Θέλω να μου προτείνετε ένα μηχανικό Πληκτρολόγιο Μέχρι 50€ Αλλά που να το έχετε χρησιμοποιήσει Και να το θεωρείτε "κορυφή" στην κατηγορία του Πριν λιγο καιρο ειχε παιξει προσφορα 45 ευρω corsair k63 rgb,βαζουν προσφορες αρκετα συχνα,προσωπικα σε τετοια τιμη για επωνυμο δεν εχω ξαναδει με,cherry mx και media keys 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα