asm44 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Πρόσφατα έπεσε το μάτι μου σε διαφήμηση περί project future απο την τράπεζα πειραιώς, όμως δεν πρόλαβα να δηλώσω συμμετοχή. Γνώριζει κάποιος περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με αυτό? Π.χ. το περιλαμβάνει το ψυχομετρικό τεστ ή τι ερωτήσεις σου κάνουν στη συνέντευξη μετά? Ευχαριστώ! Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από asm44
dhmhtra375 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τσέκαρε εδώ. Είναι η επίσημη ιστοσελίδα για αυτό το project. edit: sorry φίλε, προσπέρασα παραδειγματικά το παράδειγμα που έδωσες. Δεν έχω απάντηση για αυτό. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από dhmhtra375 1
george1807 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, asm44 είπε Καλησπέρα σε όλους! Πρόσφατα έπεσε το μάτι μου σε διαφήμηση περί project future απο την τράπεζα πειραιώς, όμως δεν πρόλαβα να δηλώσω συμμετοχή. Γνώριζει κάποιος περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με αυτό? Π.χ. το περιλαμβάνει το ψυχομετρικό τεστ ή τι ερωτήσεις σου κάνουν στη συνέντευξη μετά? Ευχαριστώ! Το ψυχομετρικό είναι game based οπότε δεν καταλαβαίνεις κάτι άμεσα. Κοιτάει κυρίως πώς διαχειρίζεσαι την πίεση βάζοντας σου πολλές ερωτήσεις σε λίγο χρόνο, τη συνέπειά σου, τον τρόπο σκέψεις σου κλπ Στη συνέντευξη σε ρωτάνε για εσένα, τι έχεις κάνει μέχρι τώρα, πώς και αποφάσισες να δηλώσεις συμμετοχή κ.α. γενικά όπως σε οποιαδήποτε συνέντευξη. 1
asm44 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, george1807 είπε Το ψυχομετρικό είναι game based οπότε δεν καταλαβαίνεις κάτι άμεσα. Κοιτάει κυρίως πώς διαχειρίζεσαι την πίεση βάζοντας σου πολλές ερωτήσεις σε λίγο χρόνο, τη συνέπειά σου, τον τρόπο σκέψεις σου κλπ Στη συνέντευξη σε ρωτάνε για εσένα, τι έχεις κάνει μέχρι τώρα, πώς και αποφάσισες να δηλώσεις συμμετοχή κ.α. γενικά όπως σε οποιαδήποτε συνέντευξη. Σε ευχαριστώ πολύ, θα το έχω υπόψιν μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα