jefiron Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Για σας φίλοι μου, τις προάλλες αγόρασα ένα παντελόνι dainese με επιγονατίδες και έχω μια απορία άμα είναι μεγάλο , λοιπόν όταν είμαι όρθιος οι επιγονατίδες είναι κάτω από το γόνατο και όταν κάθομαι στην μηχανή έρχονται και εφαρμόζουν στο γόνατο και στο καλάμι έχουν λίγο αέρα.. τι λέτε;
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Με online παραγγελία το αγόρασες; Αν ναι, κακώς, έπρεπε να πας σε κατάστημα πρώτα να δοκιμάσεις και να σου εξηγήσουν πώς πρέπει να σου κάθεται και ποιο νούμερο σου ταιριάζει. Αν πήγες σε κατάστημα και δε σου εξήγησαν, πάλι κακώς. Για παντελόνι δεν ξέρω (αν και σκοπεύω να πάρω), πάντως λογικά πρέπει να σε νοιάζει πώς εφαρμόζει πάνω σου όταν είσαι πάνω στη μηχανή και όχι στις υπόλοιπες περιπτώσεις.
Hawk_K Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, jefiron said: Για σας φίλοι μου, τις προάλλες αγόρασα ένα παντελόνι dainese με επιγονατίδες και έχω μια απορία άμα είναι μεγάλο , λοιπόν όταν είμαι όρθιος οι επιγονατίδες είναι κάτω από το γόνατο και όταν κάθομαι στην μηχανή έρχονται και εφαρμόζουν στο γόνατο και στο καλάμι έχουν λίγο αέρα.. τι λέτε; Λογικά κομπλε εισαι, αυτή είναι η λογική να είναι λίγο πιο κάτω οταν είσαι όρθιος και να έρχεται εκεί που πρέπει όταν είσαι πάνω στη μηχανή που το πόδι έχει γωνία. Οπότε απλά δες αν ειναι πολύ κάτω και αν έρχεται καλά όταν κάθεσαι. 2
Sorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Κι εμένα έτσι είναι φίλε μου, μην ανυσηχείς. Κουμπώνει κανονικά όταν είμαι πάνω στην μοτοσυκλέτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα