Προς το περιεχόμενο

Νεο PC για virtualization

andreassssss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποσό που διαθέτουμε : εως 1000 ευρω αλλα δεν ειναι απαραιτητο να εξαντλισουμε το ποσο

Χρήση υπολογιστή : coding-compiling/virtualization-2 virtual machines να τρεχουν ταυτοχρονα(windows και κατι αλλο)/youtube + καμια ταινια το λιγοτερο στα 1080p (ολα ταυτοχρονα θα παιζουν) σε HOST Linux

Ψαχνω να στησω μονο νεο πυργο, ολα τ'αλλα οθονες, περιφερειακα και ψιψιψονια υπαρχουν.

βρισκομαι Αθηνα. με ενδιαφερει οσο πιο οικονομικο για την δουλεια που θελω να κανω. μπορω να κανω την συναρμολογηση και μονος μου.

δεν με ενδιαφερει το gaming οποτε πιστευω η απουσια ξεχωριστης gpu δεν θα εχω προβλημα. εσεις τι λετε?

εχω κανει ηδη την ερευνα μου αλλα θελω και μερικες αλλες ιδεες σε περιπτωση που μου εχει διαφυγει κατι.

αν δεν καλυπτει το ποσο που διαθετω το νεο συστημα γι'αυτα που ζηταω το μονο που μπορω να κρατησω απο το παλιο μου συστημα ειναι το HAF932, αλλα δεν θελω να το κρατησω γιατι ειναι υπερβολικα μεγαλο κουτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο RAM το minimum 32GB, με highly recommended τα 64GB. Λογικά για αυτά που λες, χρειάζεσαι 64GB.

Και χρειάζεσαι πυρήνες να τρέχουν σε υψηλά ρολόγια, οπότε από AMD πας σε 7700Χ ,  ή από INTEL πας σε 13600Κ (το minimum).

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 2

Δεν ανέφερες μητρική. Εάν είσαι σε AMD και Socket AM4 πας για Ryzen 9 5900x (Base clock 3.7 Boost 4.8 GHz - 12πύρινος). Εάν είσαι σε AMD και Socket AM5 πας για Ryzen 7 7700Χ (Base clock 4.5 Boost 5.4 GHz - 8πύρινος) όπως σου είπε ο φίλος (το ίδιο και για Intel ξεκινάς το λιγότερο με τον i5 13600Κ - Base clock 3.5 Max Boost 5.1 GHz - 8πύρινος).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...