Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει τι εννοεί ότι θα το επιβλέπει. 

Θα είσαι εκεί κάθε μέρα και για όσο είναι ανοιχτό;

Θα βάλεις κάμερες και θα κοιτάς από κινητό ενώ είσαι αλλού και θα πετάγεσαι για καμιά ώρα κάθε μέρα να δεις τι γίνεται;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, geo.kar είπε

Σας ευχαριστω ολους για τις γνωμες σας.. Καταρχην δεν ειμαι απο πανω ειμαι απο ροδο και μιλαω χωριο στη ροδο... Εχει παρα πολλα παιδακια στον δρομο εδω που πραγματικα λεω τι γινεται... Δεν θα τους δινει ο πατερας τους 5-10 ευρω να τα φανε;

Λοιπον.. Οντως 24ωρο ισως να μην λεει γτ ισως να εχει φθορές αλλα απ την αλλη αν το μινι μαρκετ και το περίπτερο κλεινουν 10 και 12, μετα τις 12 αν θελει καποιος να παρει κατι;  ενα πατατακι ενα αναψυκτικο η και πωλητη με φαρμακα δεν θα ηταν καλο; σκεφτομαι για ενα 2 πωλητες, ενα ξυλινο ποδοσφαιρακι απ τα παλια που λιωναμε εμεις και ενα μπιλιαρδο με κερματοδεκτη ολα και κανενα μηχανημα με κερμα με γλεθφιτζουρια και δωρακια για τα πιο μικρα... Υπαλληλο δεν θα εχει θα το επιβλεπω εγω φυσικα... Και ολα τα πράγματα που ανεφερα ειναι με ενοικιο δσν τα αγοραζεις.. Δλδ μονο οι αδειες θα κοστιζουν και καμια ψιλο μαλακια μεσα να φτιαξεις.. Πιστευω ειναι πολυ low budget 

Αυτόματος πωλητης με φάρμακα;Περα απο ντεπόν και παναντολ τι άλλο θα πουλάει;Με τον χειμώνα μπροστά πόσα άτομα θα κυκλοφορουν μετα τα μεσάνυχτα για πατατάκια και κοκακολες;

Πραγματικά αν δεν είναι κέντρο μεγάλης πόλης δεν βλέπω τι πελάτες θα έχεις μεταμεσονύχτια.

• Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, geo.kar είπε

Σας ευχαριστω ολους για τις γνωμες σας.. Καταρχην δεν ειμαι απο πανω ειμαι απο ροδο και μιλαω χωριο στη ροδο... Εχει παρα πολλα παιδακια στον δρομο εδω που πραγματικα λεω τι γινεται... Δεν θα τους δινει ο πατερας τους 5-10 ευρω να τα φανε;

Λοιπον.. Οντως 24ωρο ισως να μην λεει γτ ισως να εχει φθορές αλλα απ την αλλη αν το μινι μαρκετ και το περίπτερο κλεινουν 10 και 12, μετα τις 12 αν θελει καποιος να παρει κατι;  ενα πατατακι ενα αναψυκτικο η και πωλητη με φαρμακα δεν θα ηταν καλο; σκεφτομαι για ενα 2 πωλητες, ενα ξυλινο ποδοσφαιρακι απ τα παλια που λιωναμε εμεις και ενα μπιλιαρδο με κερματοδεκτη ολα και κανενα μηχανημα με κερμα με γλεθφιτζουρια και δωρακια για τα πιο μικρα... Υπαλληλο δεν θα εχει θα το επιβλεπω εγω φυσικα... Και ολα τα πράγματα που ανεφερα ειναι με ενοικιο δσν τα αγοραζεις.. Δλδ μονο οι αδειες θα κοστιζουν και καμια ψιλο μαλακια μεσα να φτιαξεις.. Πιστευω ειναι πολυ low budget 

Μπιλιάρδο χωρίς υπάλληλο ξέχνα τι, δεν θα βρεις στεκες μπάλες κτλ όχι την επόμενη μέρα ούτε μετά το 2-3 παιχνίδι, σε χώρο χωρίς υπαλληλο και τα μπαλάκια από το ποδοσφαιρακι θα χαθούν σε χρόνο dt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...