bep1995 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα !! Σκεφτομαι να αγορασω το moto edge 40 neo, αλλα δεν μπορω να αποφασισω ποιο ακριβος να παρω. Βλεπω βγαινει με vegan leather πλατη (το μαυρο) ή ακρυλικη (τα υπολοιπα χρωματα). Θα ηθελα να παρω το vegan leather, αλλα εχω ενδιασμους για το ποσο γρηγορα θα αρχισει να χαλαει π.χ. μπορει να αρχισει να ξεφλουδιζει. Η αληθεια ειναι οτι καθε μερα οταν παω σπιτι μετα τη δουλεια το απολυμενω το κινητο βαζοντας ελαχιστο οινοπλευμα στα χερια μου, δεν εχει παθει κατι το mi a2 που εχω τωρα (δεν περιμενα βεβαια να παθει κατι μιας και εχει μεταλικη πλατη), αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι το edge 40 neo με το vegan leather θα το αντεξει το ιδιο. Απο την αλλη η ακρυλικη πλατη μου φαινεται καπως ευαισθητη, ισως οχι τοσο σε σχεση με το αν ηταν γυαλι, αλλα πιο ευαισθητη σε σχεση με το πολυκαρμπονικο πλαστικο. Τι προτινεται εσεις ;; εχει καποιος κινητο με vegan leather η ακρυλικη πλατη ;; Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από bep1995
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Διχως να εχω καμια εμπειρια με κινητα με vegan leather πλατη, λογω δουλειας εχω μεγαλη εμπειρια με το vegan leather. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια εταιρεια να βγαλει συσκευη με δερματίνη στην πλατη, ειναι πιο ευαισθητο υλικο σε σχεση με αλλα και με τα χρονια ειναι πολυ πιθανο να ξεφλουδιζει. Δεν ξερω αν αντικαθισταται και ποσο ευκολα, ή τι μεταπωλητικη αξια θα εχει αν σε ενδιαφερει αυτο, αλλα προσωπικα δεν θα το επελεγα ποτε.
bep1995 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 19 minutes ago, stormrain said: Διχως να εχω καμια εμπειρια με κινητα με vegan leather πλατη, λογω δουλειας εχω μεγαλη εμπειρια με το vegan leather. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια εταιρεια να βγαλει συσκευη με δερματίνη στην πλατη, ειναι πιο ευαισθητο υλικο σε σχεση με αλλα και με τα χρονια ειναι πολυ πιθανο να ξεφλουδιζει. Δεν ξερω αν αντικαθισταται και ποσο ευκολα, ή τι μεταπωλητικη αξια θα εχει αν σε ενδιαφερει αυτο, αλλα προσωπικα δεν θα το επελεγα ποτε. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !! Το μοναδικό κινητο που είχα με δερματίνη είναι το samsung f480 που στη ουσία ήταν σαν έξτρα θήκη/καπάκι. Ήταν σχετικά σκληρό στην υφή και στα 7 χρόνια που το είχα δεν έπαθε κάτι, δεν έχει καν ξεφλουδίσει. Στο motorola φαίνεται πιο λεπτή και πιο απαλή/μαλακή η δερματίνη γι'αυτό και το φοβάμαι. Μάλλον θα πάρω το μαύρο με την ακρυλική πλάτη.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 μια θήκη θα σε βγάλει απο το δίλλημα.
bep1995 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, Ukforthemoment said: μια θήκη θα σε βγάλει απο το δίλλημα. Το ξέρω, αλλά η αλήθεια είναι ότι ποτέ μου δεν έχω βάλει θήκη σε κανένα κινητό. Η συσκευασία έχει μέσα θήκη, σε περίπτωση που θελήσω να βάλω, αλλά γενικά που φαίνεται κάπως η θήκη. Θα το σκεφτώ....
CaptainChris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Εγώ είχα το Blackberry Passport Silver Edition που είχε δερμάτινη πλάτη, ήταν μοναδικά υπέροχη η αίσθηση και φυσικά δεν βάζεις θήκη σε μια τέτοια συσκευή, δεν είχε πάθει τίποτα στα 4 χρόνια που το είχα! Εδώ δεν ξέρω αν η ποιότητα είναι το ίδιο καλή και με την οθόνη χωρίς πλαϊνά σίγουρα μια θήκη χρειάζεται! Η τωρινή μου συσκευή, TCL 10 Pro, επίσης χωρίς πλαϊνά την έχω σε θήκη της TCL που έχει και παράθυρο στο πλάι όπου με ειδική λειτουργία της συσκευής εμφανίζονται ώρα, ημερομηνία, μπαταρία και ειδοποιήσεις. Μακάρι η Motorola να είχε κάτι παρόμοιο, έχει η Samsung για κάποιες συσκευές! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα