Papajohn Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Hello! Μεχρι σήμερα έίχα τα Norton Antivirus και ZoneAlarm. Μετα το σημερινο φορματ όμως παρατήρηα πόσο πολύ αυτα τα δύο προγραμματα έκαναν το pc μου να κανει 8 ώρες Boot και να σερνεται. Θα ήθελα κανεις να μου πεί αν ξερει κάποια αλλα προγραμματα, εξίσου καλά και αποτελεσματικα με συχνα updates (that goes for NAV) που κανουν για αντικαταστατες τους! Ευχαριστώ!
hugelacky Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Oson afora to antivirus kai gw norton exw kai skeftomai poly sobara na to allaksw! Gia firewall sou proteinw to Kerio Personal Firewall.Kai elafry einai kai dwrean kai exei kai arketes epiloges gia parametropoihsh!!!
hugelacky Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Des kai edw: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=389423
anaxiopistos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Χρησιμοποιω το firewall που εχουν τα Win XP και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Απασχολει ελαχιστους πορους απο το συστημα και ειναι ασφαλεστατο.Το firewall των XP το εχω τσεκαρει με διαφορα τεστ που βρηκα εδω http://www.iggyz.com/Test.html .Δεν χανεις τιποτε να το δοκιμασεις και να εχεις το συστημα σου ελαφρυ.
trustfm Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 egw xrhsimopoiw to avast . Dokimaste to einai kai freeware !
madsc Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Norton Antvirus ξοδεύει πολλά resources, και κάνει ακόμα κ σύγχρονα συστήματα πολύ πιο αργά. Συμπαθώ πολύ το SAV (Symantec Antivirus) από την έκδοση 8.11 κ μετά είναι ιδιαίτερα σταθερό κ ελαφρύ (ακόμα κ για P400) κ η έκδοση 9 έχει κάποια παραπάνω χρήσιμα features. /sc
Asterakias Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Norton Antivirus Corporate Edition... απλά κορυφή... ελάχιστα resources από το σύστημα, εξίσου αποτελεσματικό, σταθερότατο και πολύ ωραία features Στην έκδοση 9 ... απλά υπέροχο...
accipio Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Norton Antivirus Corporate Edition... απλά κορυφή... ελάχιστα resources από το σύστημα, εξίσου αποτελεσματικό, σταθερότατο και πολύ ωραία features Στην έκδοση 9 ... απλά υπέροχο... Μια απορία για το NAV Corporate v9: Το έβαλα δοκιμαστικά στα XP και είδα ότι κατανάλωνε πάρα πολλή μνήμη (έφτανε σχεδόν 100ΜΒ). Τι μπορεί να συμβαίνει; Είναι κανονικό αυτό; Εσείς που το χρησιμοποιείτε, πόση μνήμη σας τρώει;
madsc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Μήπως το είδες αυτό όταν έτρεχε κάποια λειτουργία του; Σε winxp pro en πάντος ~12,5mb τραβάει το άμοιρο με autoprotection enabled. /sc
Leibniz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Re paidia kserete kanena gnwsto(oxi kat'anagki kalo) antivirus pou na mporei na douleuei mono on-demand? Dhladh na ginetai na mhn trexei tipota otan arxizoun ta windows kai otan kolliseis io na to trekseis na kaneis ena update kai na kaneis douleia sou.
Papajohn Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Ωασικά Leibniz μπορείς να βαλεις όποια antivitus θες και αν απενεργοποιήσεις όλα τα autoprotection settings. Aλλα δεν στο προτείνω, όσες φορές τελικά τον κολλήσα τον οποιοδήποτε ιο ποτε το antivirus δεν καταφερνε να τον αφαιρέσει πλήρως, πάντα κατέληγα σε format. Λοιπόν εγώ κατεβασα τα Kerio Personal Firewall 4 και ΝΟD32 για antivirus. Ως τώρα που τα βλέπω είναι αυτό ακριβώς που έψαχνα, πολύ ελεφρια και τα 2, καμμια σχέση με ZoneAlarm και NAV2003. Θα δουμε.... Κανεις που να χει δοκιμασει αυτα τα 2 και έχει να προτείνει κατι ακόμα πιο γρήγορο και ελαφρυ; Α, και να μην είναι τεράστιο στο download! Offtopic=το Ghost 2003/2004 "με το ενα ματι καλλυμένο" πόσο μέγεθος έχει περίπου; Ποιο απο τα δυο μπορούμε να το βρουμε ανετα σίγουρα στα γνωστά μαγαζιά;; Αυχαριστώ!
madsc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Leibniz, στα Corporate (v8.11-v9.0) που αναφέραμε πιο πάνω πάντος γίνεται. File => Unload Service και δεν φορτώνει. Όταν το χρειαστείς File => Load Service και scanάρεις ότι θες. Και εγώ έτσι το δουλεύω. /sc
Billman Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Re paidia kserete kanena gnwsto(oxi kat'anagki kalo) antivirus pou na mporei na douleuei mono on-demand? Dhladh na ginetai na mhn trexei tipota otan arxizoun ta windows kai otan kolliseis io na to trekseis na kaneis ena update kai na kaneis douleia sou. http://www.clamwin.net
kogos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 ποιες οι διαφορές του corporate από την κανονική έκδοση 2004 pro του norton antivirus? πάντως το 2004 είναι μεγάλο βάρος για το PC και ψάχνω αντικαταστάτη επιγόντος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.