arman.ka Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Ποια η διαφορα να το παραγγειλεις απο το amazon που διαβαζω εδω με το να το παραγγειλεις απο το skroutz εδω στη Ελλαδα;;
Fulgore Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Η εγγύηση ή αλλιώς ο πωλητής με τον οποίο θα στείλεις το κινητό για εντός εγγύησης πρόβλημα.
zakailiou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα το ανέφερα και στο pixel 8 ... αλλά μάλλον έκανα λάθος εκεί. Θέλει ο Αδερφός μου να πάρει Samsung 23 Ultra γιατί φοβάται τα θέματα του PIXEL 8 PRO. Θα ήθελα να σας κάνω κάοπιες ερωτήσεις : - Πώς πάει από μπαταρία ? - Λειτουργεί το VOLTE - WiFi calling χωρίς να χρειαστεί root η άλλες ταρζανιές ? - Τελικά χάνει κλήσεις ή έφτιαξε με κάποιο update ?
Waiss Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, zakailiou said: Καλησπέρα το ανέφερα και στο pixel 8 ... αλλά μάλλον έκανα λάθος εκεί. Θέλει ο Αδερφός μου να πάρει Samsung 23 Ultra γιατί φοβάται τα θέματα του PIXEL 8 PRO. Θα ήθελα να σας κάνω κάοπιες ερωτήσεις : - Πώς πάει από μπαταρία ? - Λειτουργεί το VOLTE - WiFi calling χωρίς να χρειαστεί root η άλλες ταρζανιές ? - Τελικά χάνει κλήσεις ή έφτιαξε με κάποιο update ? Για αυτονομία ας προτιμήσει το S23 Ultra. Όχι πως είναι κακή η αυτονομία του P8P (για το απλό 8 δεν ξέρω) αλλά του S23 Ultra είναι πολύ καλύτερη. VoLTE και 5G δουλεύουν πλέον σε όλους τους παρόχους. WiFi call όχι ακόμα. Αλλά κι αυτά για να δουλέψουν πρέπει να στείλεις SMS για ενεργοποίηση τους από πιστοποιημένη συσκευή. Κλήσεις χαμένες δεν υπάρχουν. Αυτά ήταν προβλήματα όταν δεν υπήρχε το VoLTE στην ουσία κι επειδή καταργήθηκε το 3G.
zakailiou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, Waiss είπε Για αυτονομία ας προτιμήσει το S23 Ultra. Όχι πως είναι κακή η αυτονομία του P8P (για το απλό 8 δεν ξέρω) αλλά του S23 Ultra είναι πολύ καλύτερη. VoLTE και 5G δουλεύουν πλέον σε όλους τους παρόχους. WiFi call όχι ακόμα. Αλλά κι αυτά για να δουλέψουν πρέπει να στείλεις SMS για ενεργοποίηση τους από πιστοποιημένη συσκευή. Κλήσεις χαμένες δεν υπάρχουν. Αυτά ήταν προβλήματα όταν δεν υπήρχε το VoLTE στην ουσία κι επειδή καταργήθηκε το 3G. Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία όπως λές με SMS πρέπει να στείλεις WiFi στο 1339 αλλά αν το κινητό δεν είναι στις λίστες της εταιρείας δεν ενεργοποιείται ότι και να κάνεις. Στο λέω από εμπειρία (κακή) και πολύ ψάξιμο.
Waiss Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 2 minutes ago, zakailiou said: Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία όπως λές με SMS πρέπει να στείλεις WiFi στο 1339 αλλά αν το κινητό δεν είναι στις λίστες της εταιρείας δεν ενεργοποιείται ότι και να κάνεις. Στο λέω από εμπειρία (κακή) και πολύ ψάξιμο. Αυτό δεν λέω; Από πιστοποιημένη συσκευή με την SIM σου μέσα.
zakailiou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Ναι δεν έπιασα το πιστοποιημένη .... Το θέμα είναι πότε θα πιστοποιηθεί ? Κανείς δεν ξέρει.
Waiss Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 33 minutes ago, zakailiou said: Ναι δεν έπιασα το πιστοποιημένη .... Το θέμα είναι πότε θα πιστοποιηθεί ? Κανείς δεν ξέρει. Εφόσον έχουμε πλέον επίσημα 5G και VoLTE, υπάρχουν κάποιες σοβαρές ενδείξεις ότι μπορεί να έρθουν και τα Google Pixels στην Ελλάδα. Για παράδειγμα στην Ολλανδία έναν χρόνο πριν μπει η Google στην αγορά της χώρας, είχε δώσει τις υπηρεσίες αυτές. Δεν λέω ότι θα ανοίξει Google store στην Ελλάδα, αλλά οι πάροχοι πιθανότατα θα τα έχουν επίσημα στα καταστήματα τους.
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Εγώ πήρα το pixel 7. Αλλά έχει σοβαρό θέμα με το fingerprint sensor. Δε δουλεύει καθόλου. Είχε κανένας τέτοιο θέμα; Υπάρχει λύση;
vargas77 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Στις 24/12/2023 στις 2:03 ΜΜ, Vassilis_24 είπε Εγώ πήρα το pixel 7. Αλλά έχει σοβαρό θέμα με το fingerprint sensor. Δε δουλεύει καθόλου. Είχε κανένας τέτοιο θέμα; Υπάρχει λύση; Μήπως να το ξαναπεράσεις; και εγώ το 7 έχω και δουλεύει τέλεια
mmam Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το pixel 8 και pixel 8 pro έχουν 5g από οποιδήποτε μαγαζί καί αν το πάρω στην Ελλάδα ή έχει να κάνει με κωδικό μοντέλου; Ευχαριστώ
cursed_manji Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Ρε παιδιά μόλις πήρα το 8 pro, έκανα update έστειλα στη cosmote "5G" στο 1333 και παλι λέει οτι η συσκευή δεν υποστηρίζεται
Waiss Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, cursed_manji said: Ρε παιδιά μόλις πήρα το 8 pro, έκανα update έστειλα στη cosmote "5G" στο 1333 και παλι λέει οτι η συσκευή δεν υποστηρίζεται Έπρεπε να στείλεις το SMS με την SIM σου μέσα από υποστηριζόμενη - πιστοποιημένη συσκευή της Cosmote. Το ίδιο και για το VoLTE.
koutsis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2024 19 hours ago, Waiss said: Έπρεπε να στείλεις το SMS με την SIM σου μέσα από υποστηριζόμενη - πιστοποιημένη συσκευή της Cosmote. Το ίδιο και για το VoLTE. Α για τέτοια υποστήριξη μιλάμε ! 😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα