dandri Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Ποια η διαφορά του Microsoft 365(Office) με το να κατεβάσω κάθε εφαρμογή(word, excel κλπ) ξεχωριστά στο κινητο iPhone;
JPaxilleas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Το Microsoft 365 είναι μια σουίτα εφαρμογών στο cloud (όχι μόνο Word, Excel και PowerPoint). Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να εγγραφείς με έναν λογαριασμό Microsoft με μια νέα ή υπάρχουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έχεις πρόσβαση από παντού. Έχεις τη δυνατότητα αποθήκευσης στο one drive της Microsoft, καθώς και άλλες δυνατότητες που ξεφεύγουν του παρόντος, και είναι με ετήσια συνδρομή. Το δεύτερο που λες (π.χ. για PC, φαντάζομαι και στο κινητό το ίδιο ισχύει) πωλείται ως εφάπαξ αγορά, πράγμα που σημαίνει ότι πληρώνεις ένα ενιαίο, προκαταβολικό κόστος για να αποκτήσεις τις βασικές εφαρμογές του Microsoft 365 για έναν υπολογιστή / κινητό. Οι εφάπαξ αγορές είναι διαθέσιμες τόσο για PC όσο και για Mac. Ωστόσο, δεν υπάρχουν επιλογές αναβάθμισης, πράγμα που σημαίνει ότι εάν σκοπεύεις να κάνεις αναβάθμιση στην επόμενη κύρια έκδοση, θα πρέπει να την αγοράσεις σε πλήρη τιμή. Παράλληλα, δεν έχεις τις επιλογές που σου δίνονται από μια εφαρμογή του Cloud. Ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά και τους λόγους για τους οποίους χρειάζεσαι τις εν λόγω εφαρμογές και αποφασίζεις. 1
dandri Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 17 λεπτά πριν, JPaxilleas είπε Το Microsoft 365 είναι μια σουίτα εφαρμογών στο cloud (όχι μόνο Word, Excel και PowerPoint). Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να εγγραφείς με έναν λογαριασμό Microsoft με μια νέα ή υπάρχουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έχεις πρόσβαση από παντού. Έχεις τη δυνατότητα αποθήκευσης στο one drive της Microsoft, καθώς και άλλες δυνατότητες που ξεφεύγουν του παρόντος, και είναι με ετήσια συνδρομή. Το δεύτερο που λες (π.χ. για PC, φαντάζομαι και στο κινητό το ίδιο ισχύει) πωλείται ως εφάπαξ αγορά, πράγμα που σημαίνει ότι πληρώνεις ένα ενιαίο, προκαταβολικό κόστος για να αποκτήσεις τις βασικές εφαρμογές του Microsoft 365 για έναν υπολογιστή / κινητό. Οι εφάπαξ αγορές είναι διαθέσιμες τόσο για PC όσο και για Mac. Ωστόσο, δεν υπάρχουν επιλογές αναβάθμισης, πράγμα που σημαίνει ότι εάν σκοπεύεις να κάνεις αναβάθμιση στην επόμενη κύρια έκδοση, θα πρέπει να την αγοράσεις σε πλήρη τιμή. Παράλληλα, δεν έχεις τις επιλογές που σου δίνονται από μια εφαρμογή του Cloud. Ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά και τους λόγους για τους οποίους χρειάζεσαι τις εν λόγω εφαρμογές και αποφασίζεις. Έχω λογαριασμό και πληρώνω συνδρομή. Η Microsoft μου είπε να εγκαταστήσω τις εφαρμογές ξεχωριστά στο κινητό, παρά τη σουίτα . Εγώ είχα εγκαταστήσει τη σουίτα στο κινητό. Σωστό ή λάθος ;
JPaxilleas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, dandri είπε Έχω λογαριασμό και πληρώνω συνδρομή. Η Microsoft μου είπε να εγκαταστήσω τις εφαρμογές ξεχωριστά στο κινητό, παρά τη σουίτα . Εγώ είχα εγκαταστήσει τη σουίτα στο κινητό. Σωστό ή λάθος ; Δες εδώ: https://support.microsoft.com/en-us/office/install-and-set-up-office-on-an-android-cafe9d6f-8b0c-4b03-b20a-12438a82a22d Δεν καταλαβαίνω γιατί σου είπαν ξεχωριστά. Μπορείς να εγκαταστήσεις είτε τη σουίτα, είτε ξεχωρστά. Προσωπικά έχω εγκαταστήει τη σουίτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα