Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι το καλύτερο LIVE που έχετε δει ποτέ???

hugelacky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλυτερο μου live: Χθες το βραδυ στο αμφιθεατρο Μελινα Μερκουρη της Βεροιας ειδα συναυλια του Ορφεα Περιδη... Ο ανθρωπος ειναι αστειρευτος... Αν περασει απο την πολη σας στην περιοδεια του να πατε, θα σας μεινει αξεχαστος!

Δημοσ.

Μιχάλης Χατζηγιάννης.-

ΟΚ, πλάκα κάνω, Behemoth & Carpathian Forest στο TNT, Keelhaul στο ΑΝ και Dark Tranquillity στο Gagarin...

mizsolitude να πεθάνεις ρε... ζηλεύω. :(

Δημοσ.

Μου πήρε πολύ ώρα να ξεχωρίσω κάποια συναυλία από αυτές που έχω δεί. Από το '95 μέχρι σήμερα έχω παρακολουθήσει πάνω από 50 και όσο να'ναι η επιλογή είναι απίστευτα δύσκολη.

Θα μπορούσα όμως να κάνω ένα TOP 5 με τις επικτρατέστερες. Σε αυτό θα έβαζα σίγουρα την συναυλία των Dream Theater το 2002 όπου έπαιξαν όλο το Number Of The Beast των Ιron Maiden. θα έβαζα σίγουρα την συναυλία των Jethro Tull πέρσι τέτοια περίοδο στο Ηρώδειο. Την φετινή εμφάνιση των Judas Priest στο Rockwave. To ακουστικό των Anathema (έπαιξαν ακουστικά Pink Floyd, Iron Maiden, Metallica) . Tην εμφάνιση των Iron Maiden το '99 στο Περιστέρι (είχαν το playlist του αιώνα) .

Αφήνω όμως έξω δεκάδες άλλες πολύ καλές. Πχ ο Dio περσι, οι Saxon (2.5 ώρες συναυλία, ντουέτο με Doro), Gamma Ray '95 (στο αποκορύφωμα της καριέρας τους), Iced Earth '97 (πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάηκε το Ρόδον), Angra '97 (ο ιδρώτας έρρεε ποτάμι), Dickinson '98, Skyclad '95 (πρώτη μου συναυλία), Deep Purple 2001, Alice Cooper 2004 και πολλές άλλες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...