kammenostypos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Το Options+ φαίνεται υποσχόμενο για να τρέχεις repetitive tasks ως macro. Μέτρια εργονομία γενικά. Καλή εργονομία είχα βρει αρχικά στο MS Natural 4000. Μετά σε ergodox ez και άλλα αιρετικά πληκτρολόγια βρήκα (κυριολεκτικά) την υγεία μου. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εργονομία: split design, ortholinear, tenting, keys reprogramming σε ότι θες, multiple layers, on the go macro recording & execution. Ολο το custom configuration μπαίνει πάνω στην πλακέτα του κίμπορντ με qmk οπότε παίζει απευθείας σε ότι το κουμπώσεις (windows, Linux, Mac) και στα επαγγελματικά περιβάλλοντα με strict security policies δεν χρειάζεται να διαπραγματεύεσαι την εγκατάσταση Options+ κλπ. On top of that μηχανικά switches της επιλογής μου και λεντάκια για καγκουριά. Πόνεσε η τσέπη αλλά άξιζαν κάθε σεντ, τα έχω κάνει απόσβεση και με τα παραπάνω. Τώρα μου φαίνεται αστειο ότι οι μεγάλες εταιρίες μαρκετάρουν κάποια ψίχουλα από αυτά που έχουμε χρόνια στα custom keyboard communities. 18 ώρες πριν, Xvipes είπε Αν μιλάς για το MS Natural 4000 έχει καταργηθεί εδώ και καιρό δυστυχώς και ήταν φοβερό keyboard. Πότε θα βγει ένα εργονομικό keyboard με mechanical switches άραγε. Βασικά ποτέ θα βγει το Natural 4000 σε μηχανικό 🙈 One can dream... Τυπαρας το έφτιαξε μόνος του πετώντας άπειρο χρόνο και κάψιμο. https://geekhack.org/index.php?topic=70221.0 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, kammenostypos said: Τυπαρας το έφτιαξε μόνος του πετώντας άπειρο χρόνο και κάψιμο. https://geekhack.org/index.php?topic=70221.0 Όταν είδα το σχόλιο σου σκέφτηκα "ε ναι επιτέλους κάποιος το έκανε, πόσο δύσκολο να είναι!" και μετά είδα αυτή την εικόνα 🙈 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XPHSTOS_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 On 11/10/2023 at 19:58, Xvipes said: Αν μιλάς για το MS Natural 4000 έχει καταργηθεί εδώ και καιρό δυστυχώς και ήταν φοβερό keyboard. Πότε θα βγει ένα εργονομικό keyboard με mechanical switches άραγε. Βασικά ποτέ θα βγει το Natural 4000 σε μηχανικό 🙈 One can dream... Υπάρχουν άπειρα. Ενδεικτικά - Let's split - Cantor - Ergodox - Mistel Barocco Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα