Nik1239 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, alan boy είπε δυστυχώς 6 μηνες μετα σημερα το πρωι το τηλεφωνο κανει κατι σαν χιονια στην οθονη. εστειλα email στη smartec (περιμενω απαντηση) αλλα εχω ξενερωσει με το s20 fe οποτε που παμε τωρα ; ποιο τηλέφωνο εχει αναλογες καμερες ; Α55; να δω αλλη μαρκα; πχ xiαomi,oneplus; Ρώτα πόσο θα πάει η επισκευή. Πάντως σε Samsung οτιδήποτε πάρεις εκτός s σειράς θα σου φανεί κατώτερο. Τώρα αν θες αλλαγή κοίτα OnePlus και Xiaomi αν είσαι οκ με το λογισμικό τους. Realme τα βλέπω λίγο overpriced τελευταία.
alan boy Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2024 35 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Ρώτα πόσο θα πάει η επισκευή. Πάντως σε Samsung οτιδήποτε πάρεις εκτός s σειράς θα σου φανεί κατώτερο. Τώρα αν θες αλλαγή κοίτα OnePlus και Xiaomi αν είσαι οκ με το λογισμικό τους. Realme τα βλέπω λίγο overpriced τελευταία. Ναι θα το στείλω αύριο smartec και να δω το κόστος
alan boy Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Παιδιά να ενημερώσω ότι το κινητό το έστειλα στη smartec το επισκευασαν και χωρίς να πληρώσω τίποτα μου το έστειλαν σε 3 ήμερες. Απόλυτα ευχαριστημένος από τη smartec και έτσι κρατώ ακόμα το s20fe Επεξ/σία 8 Μαΐου 2024 από alan boy 1
sifario1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 10 ώρες πριν, alan boy είπε Παιδιά να ενημερώσω ότι το κινητό το έστειλα στη smartec το επισκευασαν και χωρίς να πληρώσω τίποτα μου το έστειλαν σε 3 ήμερες. Απόλυτα ευχαριστημένος από τη smartec και έτσι κρατώ ακόμα το s20fe Έχω περιέργεια αυτό πως έγινε το λέω επειδή ήταν εκτός εγγύησης
alan boy Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, sifario1 είπε Έχω περιέργεια αυτό πως έγινε το λέω επειδή ήταν εκτός εγγύησης Τον Οκτώβριο του 23 το έστειλα στη smartec και μου άλλαξαν οθόνη (με κόστος γιατί ήταν εκτός εγγύησης) Η smartec όμως μου έδωσε 1 χρονο εγγύηση για την οθόνη. Οπότε τώρα η επισκευή έγινε δωρεάν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα