Ducatista Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, merkon είπε ΑΚΡΙΒΩΣ - επισης να σημειωσω οτι κατα πασα πιθανοτητα παιζει και αρκετο μαυρο χρημα σε δουλειες ελευθερων επαγγελματιων, αλλιως δε νομιζω να μπορουσαν να επιβιωσουν με την φορολογια της Ελλαδας αν απεδιδαν φορους οπως θα επρεπε. Χμ, μιλας απο προσωπικη εμπειρια; Για πες μας για αυτο μιας που τυχαινει να μενω Αγγλια και μπορουμε να δουμε αν ισχυουν αυτα που θα μας αναφερεις. Πεθανα με το χεσιμο pass φιλε να εισαι καλα αληθεια χαχαχαχχαα Οσο για τα υπολοιπα που ανεφερες, εισαι απολυτα σωστος! Παρεπιπτοντως 2 σπιτια αγοραζεις και σε περιπου 5 χρονια αν εχετε και οι δυο καλες δουλειες και κανετε μια καλη διαχειριση. Οσο για την συμβουλη του να φυγεις με ετοιμη δουλεια, συμφωνω απολυτα. Εεεε εξαρταται για να ειμαι ειλικρινης. Τοματες σαν τις ελληνικες δεν εχω βρει - αντιθετως τα τοματινια ειναι καλυτερα. Εχει τυχει πολλες φορες να παρω φρουτα (ροδακινα, καρπουζι, πεπονι) που να ειναι σαν κολοκυθια και να τα πεταξω, εχει τυχει να παρω και αλλα που ηταν αξιοπρεπη. Αλλα για να ειμαι δικαιος και σωστος θα πω πως σαν τα ελληνικα δεν εχω βρει. Προσωπική εμπειρία σε διαμονή δεν έχω από μέλη της οικογένειάς μου ξέρω πάνω κάτω τα κόστη εσύ που μένεις ένα αξιοπρεπές διαμερισμα και όχι μια σταλιά με πάγια πληρωμένα πόσα είναι περίπου στην περιοχή σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efib Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Ducatista είπε Προσωπική εμπειρία σε διαμονή δεν έχω από μέλη της οικογένειάς μου ξέρω πάνω κάτω τα κόστη εσύ που μένεις ένα αξιοπρεπές διαμερισμα και όχι μια σταλιά με πάγια πληρωμένα πόσα είναι περίπου στην περιοχή σου; Υποπτευομαι ότι η απάντηση που θα πάρεις θα σου χαλάσει το αφήγημα. Ας περιμένω να δω την απάντηση του merkon. 29 λεπτά πριν, yanis13 είπε Πάντα το είχα απορία. Πως είναι σαν ποιότητα/νοστιμιά τα φρούτα και λαχανικά από αυτές τις χώρες; Συγκρίνονται με τα δικά μας που αντικειμενικά είναι νόστιμα; Εγώ Αγγλία δεν κατάλαβα διάφορα. Όλοι έλεγαν ότι δεν έχουν γεύση, αλλά εμένα μου φάνηκαν ίδιες με Ελλάδα. Παράπονο δεν είχα από τα τρόφιμα, και είχαν και τεράστια ποικιλία σε τυριά, ακόμα και σε μικρά σουπερμάρκετ. Εννοείται πολύ καλύτερες τιμές από Ελλαντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, efib είπε Υποπτευομαι ότι η απάντηση που θα πάρεις θα σου χαλάσει το αφήγημα. Ας περιμένω να δω την απάντηση του merkon. Εγώ Αγγλία δεν κατάλαβα διάφορα. Όλοι έλεγαν ότι δεν έχουν γεύση, αλλά εμένα μου φάνηκαν ίδιες με Ελλάδα. Παράπονο δεν είχα από τα τρόφιμα, και είχαν και τεράστια ποικιλία σε τυριά, ακόμα και σε μικρά σουπερμάρκετ. Εννοείται πολύ καλύτερες τιμές από Ελλαντα. Δεν έχω κανένα αφήγημα ούτε υποστηρίζω την μια η την άλλη άποψη... Για το συγκεκριμένο θέμα έχω αποψη και όχι προσωπική από εμπειριες της οικογένειάς μου η φίλων.. ούτε έχω καμία αγάπη για καμία χώρα πέραν της δικής μου... όποιος έχει εμπειρία πάνω στο θέμα να μας απαντήσει... Θα ήθελα να παρακαλέσω όπως δεν ειρωνευομαι κανένα ούτε βάζω χαζα γελακια εκεί που δεν πρέπει έτσι θα ήθελα να μου απαντάνε και σε εμένα προσωπικά..όπως δεν θα απαντούσαν μπροστά μου έτσι καλό θα ήταν και εδώ να αποφεύγουμε τις ειρωνίες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ducatista είπε Δεν έχω κανένα αφήγημα ούτε υποστηρίζω την μια η την άλλη άποψη... Για το συγκεκριμένο θέμα έχω αποψη και όχι προσωπική από εμπειριες της οικογένειάς μου η φίλων.. ούτε έχω καμία αγάπη για καμία χώρα πέραν της δικής μου... όποιος έχει εμπειρία πάνω στο θέμα να μας απαντήσει... Θα ήθελα να παρακαλέσω όπως δεν ειρωνευομαι κανένα ούτε βάζω χαζα γελακια εκεί που δεν πρέπει έτσι θα ήθελα να μου απαντάνε και σε εμένα προσωπικά..όπως δεν θα απαντούσαν μπροστά μου έτσι καλό θα ήταν και εδώ να αποφεύγουμε τις ειρωνίες https://www.zoopla.co.uk/ Bάζεις περιοχή και σου βγάζει τι υπάρχει διαθέσιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε https://www.zoopla.co.uk/ Bάζεις περιοχή και σου βγάζει τι υπάρχει διαθέσιμο. Ευχαριστώ τσεκαρω να πάρω μια ιδεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efib Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Ducatista είπε Δεν έχω κανένα αφήγημα ούτε υποστηρίζω την μια η την άλλη άποψη... Για το συγκεκριμένο θέμα έχω αποψη και όχι προσωπική από εμπειριες της οικογένειάς μου η φίλων.. ούτε έχω καμία αγάπη για καμία χώρα πέραν της δικής μου... όποιος έχει εμπειρία πάνω στο θέμα να μας απαντήσει... Θα ήθελα να παρακαλέσω όπως δεν ειρωνευομαι κανένα ούτε βάζω χαζα γελακια εκεί που δεν πρέπει έτσι θα ήθελα να μου απαντάνε και σε εμένα προσωπικά..όπως δεν θα απαντούσαν μπροστά μου έτσι καλό θα ήταν και εδώ να αποφεύγουμε τις ειρωνίες Αα μάλιστα. Οπότε, σου το είπε ο μπαντζανακης της ξαδέρφης σου που του το είπε ο γαμπρός του, και εσύ μπαίνεις σε ένα νήμα που μιλάει για μετανάστευση, ενώ δεν έχεις μετανάστευσει, να πεις ό,τι άκουσες από τους random φίλους σου (ή να μας πεις το ε9 σου και τα λεφτά που έχεις, δηλαδή καμία απολύτως συνεισφορά στην συζήτηση), και θέλεις να σε πάρω και στα σοβαρά. Έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, efib είπε Αα μάλιστα. Οπότε, σου το είπε ο μπαντζανακης της ξαδέρφης σου που του το είπε ο γαμπρός του, και εσύ μπαίνεις σε ένα νήμα που μιλάει για μετανάστευση, ενώ δεν έχεις μετανάστευσει, να πεις ό,τι άκουσες από τους random φίλους σου (ή να μας πεις το ε9 σου και τα λεφτά που έχεις, δηλαδή καμία απολύτως συνεισφορά στην συζήτηση), και θέλεις να σε πάρω και στα σοβαρά. Έγινε. Εσύ προσωπικά δεν θέλω να μου ξανά απαντήσεις γιατί συνεχίζεις το ίδιο σκηνικό.. 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε https://www.zoopla.co.uk/ Bάζεις περιοχή και σου βγάζει τι υπάρχει διαθέσιμο. Λοιπόν τσεκαρα κάποια στην τύχη είδα ότι μερικά που δεν είναι απλά δωμάτια έχουν πάνω από 1000 λιρες... αν δεν είναι τα πάγια μέσα ανεβαινει παραπάνω και πρεπει να βάλουμε μετακίνηση φαγητό διασκέδαση δεν πιστεύω λοιπόν ότι με 2000 είναι τόσο άνετα εκτός και αν κάπου κάνω λάθος με τους υπολογισμούς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efib Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Ducatista είπε Με τα έξοδα και την ζωή της Αγγλίας και 2500 να έβγαζε αν δεν έκανε αρκετές υποχωρήσεις σε στέγη κλπ δεν νομίζω να ήταν άνετος όσο για τις κούριερ εδώ έχεις δικιο Πώς γνωρίζεις τα έξοδα της ζωής της Αγγλίας αφού δεν έχεις ζήσει εκεί; Έβγαλες συμπέρασμα ότι οι £2500 δεν φτάνουν εάν δεν κάνεις υποχωρήσεις. Δεν βλέπεις πόσο παράδοξο είναι όλο αυτό; Δεν κράτησα τον λόγο μου και απάντησα ξανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, efib είπε Πώς γνωρίζεις τα έξοδα της ζωής της Αγγλίας αφού δεν έχεις ζήσει εκεί; Έβγαλες συμπέρασμα ότι οι £2500 δεν φτάνουν εάν δεν κάνεις υποχωρήσεις. Δεν βλέπεις πόσο παράδοξο είναι όλο αυτό; Δεν κράτησα τον λόγο μου και απάντησα ξανά Το απάντησα πιο πάνω ότι δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά έχω οικογένεια και φίλους συν ότι έχω Άγγλους συνέχεια μέσα στα πόδια μου... επίσης είπα δεν φτάνουν για να περνάς άνετα όπως έγραψε ο φίλος πιο πάνω... Και εγώ σου απαντώ γιατί είναι ας πούμε καλύτερο το ύφος της ερώτησης σου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Ducatista είπε Εσύ προσωπικά δεν θέλω να μου ξανά απαντήσεις γιατί συνεχίζεις το ίδιο σκηνικό.. Λοιπόν τσεκαρα κάποια στην τύχη είδα ότι μερικά που δεν είναι απλά δωμάτια έχουν πάνω από 1000 λιρες... αν δεν είναι τα πάγια μέσα ανεβαινει παραπάνω και πρεπει να βάλουμε μετακίνηση φαγητό διασκέδαση δεν πιστεύω λοιπόν ότι με 2000 είναι τόσο άνετα εκτός και αν κάπου κάνω λάθος με τους υπολογισμούς Εξαρτάται απο την περιοχή.Koντά μου https://www.zoopla.co.uk/to-rent/details/59374590/?featured=1&utm_content=featured_listing&search_identifier=cf945e03f46e3bdc21b763b5ff5b116fd698b5af9fbe3c6e9e953106a18ab177 £850 pcm αλλά και το https://www.zoopla.co.uk/to-rent/details/65821615/?search_identifier=cf945e03f46e3bdc21b763b5ff5b116fd698b5af9fbe3c6e9e953106a18ab177 £6,500 pcm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efib Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δες να είναι μέσα οι λογαριασμοί και μετά βάλε και το council tax. Επίσης, μην κοιτάς μόνο Λονδίνο. Δεν είναι είναι η Αγγλία μονο το Λονδίνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, efib είπε Δες να είναι μέσα οι λογαριασμοί και μετά βάλε και το council tax. Επίσης, μην κοιτάς μόνο Λονδίνο. Δεν είναι είναι η Αγγλία μονο το Λονδίνο. Στο σάιτ έβαλα τυχαίες περιοχές που μου έβγαλε προφανώς τιμές με μεγάλες διαφορές η μία από την άλλη όπως έστειλε και ο φίλος πιο πάνω... Θα τσεκαρω και αυτό που έγραψες 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εξαρτάται απο την περιοχή.Koντά μου https://www.zoopla.co.uk/to-rent/details/59374590/?featured=1&utm_content=featured_listing&search_identifier=cf945e03f46e3bdc21b763b5ff5b116fd698b5af9fbe3c6e9e953106a18ab177 £850 pcm αλλά και το https://www.zoopla.co.uk/to-rent/details/65821615/?search_identifier=cf945e03f46e3bdc21b763b5ff5b116fd698b5af9fbe3c6e9e953106a18ab177 £6,500 pcm Και το πρώτο είναι άνετο είναι όλα τα πάγια μέσα στην τιμή; (δεν ξέρω και τι άλλο παίζει σαν πάγιο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pW Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Στις 11/10/2023 στις 7:06 ΜΜ, KX7 είπε Και εγώ που νόμιζα ότι κάποιος θα μεταναστεύσει για να έχει μεγαλύτερο εισόδημα……τώρα έχουμε θέματα για τον τροπο οδήγησης στις χώρες που θα θέλαμε να μεταναστεύσουμε……. Συγνώμη δεν. Μεταναστεύσεις για να έχεις ποιο οργανωμένο τροπο ζωής αλλά μαγαλυτερες απολαβές. Όχι ρε παιδιά, μεταναστεύει κάποιος για καλύτερη ποιότητα ζωής συνολικα. Η ποιότητα ζωής επίσης είναι σχετική για τον καθενα. Άλλος θέλει λεφτά άλλος ήλιος άλλος οικογένεια κτλ κλτ 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Ukforthemoment said: Ο ήλιος μονο τα μοσχάρια θρέφει. Αποδεδειγμένα φτιάχνει την διάθεση, εκτός αν κάποιος είναι χαλασμένος σε τέτοιο βαθμό που τέρμα 3 hours ago, Chachanoulis said: ναι αλλα τι ποσοστο στο εξωτερικο βγαζει βασικο ή ειναι ανεργος και τι ποσοστο στην ελλαδα? φιλος παντως απο αλβανια που εμενε για καποια χρονια αγγλια μια χαρα λεφτα εβγαζε ως κουριερ, τραβα στην ελλαδα ζησε ως κουριερ να δεις ποιοτητα ζωης Σαν courier και έβγαζε μια χαρά λεφτά, πόσες ώρες; Το ίδιο και εδώ διανομή με παραπάνω ώρες βγάζουνε πάνω απο 1400 3 hours ago, Chachanoulis said: δε θυμαμαι ποσο εβγαζε 2000 κατι ηταν, παντως λογικα μια χαρα πρεπει να περναγε γιατι το μονο που τον κραταει εδω ειναι η γυναικα, και εχει και δουλεια που πληρωνει ανω του βασικου. οποτε ή τρελος ειναι και θελει να βασανιζεται ή μια χαρα τη βγαζεις και με λιγοτερα λεφτα στην αγγλια Με 2000 στην Αγγλία; και το λες καλά λεφτά; Τόσα παίρνει κάποιος αν δουλεύει στα macdonalds https://uk.indeed.com/cmp/McDonald's/salaries?location=GB%2FENG Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από sdikr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrFreeman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 On 11/10/2023 at 19:06, KX7 said: Και εγώ που νόμιζα ότι κάποιος θα μεταναστεύσει για να έχει μεγαλύτερο εισόδημα……τώρα έχουμε θέματα για τον τροπο οδήγησης στις χώρες που θα θέλαμε να μεταναστεύσουμε……. Συγνώμη δεν. Μεταναστεύσεις για να έχεις ποιο οργανωμένο τροπο ζωής αλλά μαγαλυτερες απολαβές. Έχεις δίκιο, όμως υπάρχει και η άλλη πλευρά. Υποδομές, πράσινο στις πόλεις, πάρκα, ελεύθερος χρόνος (ανάλογα τον τομέα), προοπτικές εξέλιξης και μετάβασης σε αλλο κλάδο. Πράγματα που στην Ελλάδα είναι ανέφικτα ή ανύπαρκτα πολλές φορές. Όλα μετράνε για τη συνολική ποιότητα ζωής, τα χρήματα είναι βασικό στοιχείο και συνήθως το αρχικό δόλωμα. On 11/10/2023 at 20:46, jmmys said: Ξέχασες την υποσαχάρια Αφρική.Επίσης ταχύτατα αναπτυσσόμενο μέρος,για να ξεκινήσεις μια νέα ζωή. Απ’ το στόμα μου το πήρες 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις