Just_travel_everywhere Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Σήμερα συνάντησα ένα περίεργο πρόβλημα μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν έχει γίνει ποτέ backup στο iCloud το θέμα είναι ότι γενικά κατά περιόδους το απενεργοποιώ για να ξανά κάνω καινούργιο ούτως ώστε να μη μαζεύω πολλά σκουπίδια. Ειδικά τώρα με την αναβάθμιση των εφαρμογών και την 16.0.3 έκδοση. σήμερα προσπάθησα χειροκίνητα να κάνω το backup και μου βγάζει ότι δεν έχω χώρο ενώ εγώ έχω 50 γίγα και χρησιμοποιώ μόλις τα τρία χωρίς τη χρήση φωτογραφιών. Και όσες φορές και να προσπάθησα μου βγάζει το ίδιο πράγμα
Super Moderators Λύση billdanos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Λύση Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Αρχικά δοκίμασε να αποσυνδεθείς από το apple id σου και να συνδεθείς εκ νέου. Γενικότερα δεν χρειάζεται να ανοιγοκλείνεις την υπηρεσία backup μιας και μπορείς εύκολα να διαγράφεις απλά το backup που επιθυμείς μέσα από τα settings -> το ονομά σου πάνω πάνω -> icloud -> manage account storage -> backups.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Τελικά μίλησα με το support της Apple και με καθοδήγησαν σε ένα υπομενού που έχει στο iCloud στην συσκευή ούτως ώστε να απενεργοποιήσω από εκεί το photo library. Αυτή απ’ ό,τι φαίνεται το βάλανε σε άλλο σημείο σε υπομενού και παρότι εγώ το είχα απενεργοποιημένο αυτό ήταν ενεργοποιημένο 1 λεπτό πριν, billdanos είπε Αρχικά δοκίμασε να αποσυνδεθείς από το apple id σου και να συνδεθείς εκ νέου. Γενικότερα δεν χρειάζεται να ανοιγοκλείνεις την υπηρεσία backup μιας και μπορείς εύκολα να διαγράφεις απλά το backup που επιθυμείς μέσα από τα settings -> το ονομά σου πάνω πάνω -> icloud -> manage account storage -> backups. Αυτοί έχουνε απ’ ότι είδα καινούργιο υπομενού που παρότι είχα απενεργοποιημένο εγώ το photo library backup αυτό ήταν ενεργοποιημένο. Ενώ έδειχνε ότι είναι ανενεργό έπρεπε να μπω σε δευτερεύον μενού που έγραφε και πόσο θα είναι το επόμενο backup. Το οποίο εγώ δεν το ήξερα. Μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα πρώτη φορά το συναντάω αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα