Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Είμαι σε αναζήτηση capture card αλλά κάτι οικονομικό.

Ιδανικά θα ήθελα να κάνει καταγραφή 1080p 60fps και να έχει pass through 4K 60fps. Ίσως ζητάω πολλά, αλλά αυτό είναι το ιδανικό. 

Βλέπω αρκετά capture cards στο Amazon με αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά δεν ξέρω αν είναι έμπιστα γιατί τα μισά σχόλια λένε ότι είναι ότι λέει και τα άλλα μισά λένε ότι δεν ισχύουν όσα λένε στις περιγραφές.

Αν έχετε κάτι δοκιμασμένο σε αυτά τα χρήματα θα ήθελα τη βοήθεια σας.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου!

Εάν θα σε ενδιέφερε δίνω την capture card μου Elgato 4K60 Pro video capturing device Internal PCIe  σε πολύ καλή τιμή. Είμαι Θεσσαλονίκη αν θέλεις να την ελέγξεις ή εναλλακτικά μπορώ να σου τη στείλω. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου ένα μήνυμα για να σε ενημερώσω.

Η κάρτα είναι δοκιμασμένη και ελαφρώς μεταχειρισμένη. Μπορώ να σου στείλω και βιντεάκι από τα stream μου (είμαι full time streamer) για να την τσεκάρεις.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GT1992 είπε

Καλησπέρα φίλε μου!

Εάν θα σε ενδιέφερε δίνω την capture card μου Elgato 4K60 Pro video capturing device Internal PCIe  σε πολύ καλή τιμή. Είμαι Θεσσαλονίκη αν θέλεις να την ελέγξεις ή εναλλακτικά μπορώ να σου τη στείλω. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου ένα μήνυμα για να σε ενημερώσω.

Η κάρτα είναι δοκιμασμένη και ελαφρώς μεταχειρισμένη. Μπορώ να σου στείλω και βιντεάκι από τα stream μου (είμαι full time streamer) για να την τσεκάρεις.

Είμαι σε φάση αναζήτησης και σκέψης. Δεν έχω σκοπό να προχωρήσω άμεσα σε αγορές αλλά προσπαθώ να δω πως πραγματικά θέλω να "χτύσω" το setup μου και πως θα ήταν το ιδανικότερο στήσιμο για τα δεδομένα μου.

Κ' εγώ στρίμαρα παλιότερα(πριν 4-5 χρόνια) αλλά όταν σταμάτησα πούλησα σχεδόν όλο τον εξωπλισμό και είμαι σε φάση αναζήτησης ξανά γιατί πήρα την απόφαση να ξεκινήσω και πάλι. 

Παρόλ' αυτά, αν θέλεις στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα με την τιμή που πουλάς την κάρτα και αν έχεις φωτογραφίες από την κατάσταση που βρίσκεται. Και αν αποφασίσω τελικά να πάω σε μη εξωτερική capture card θα επικοινωνήσω μαζί σου.

9 λεπτά πριν, Aris_ είπε

Τι cpu έχεις;

Αν έχει igpu encoder μπορείς να κάνεις stream χωρίς να εμπλεκεις την gpu

Έχω τον 7700k. Έχω σκοπό σιγά σιγά να φτιάξω ένα πιο νέο μηχάνημα αλλά σε πρώτη φάση βλέπω τι με παίρνει να αναβαθμίσω πρώτα(από οικονομικής άποψης). Σκέφτομαι πρώτα να αναβαθμίσω την 1050 Ti μου με μια 3060 ή μια 3060 Ti. 

Έτσι κι αλλιώς stream θα κάνω από κονσόλα(PS5). Την αναβάθμιση του PC θα την κάνω καθαρά για εμένα γιατί το PC το χρησιμοποιώ κυρίως για photo editing (Photoshop).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...