Δημοφιλής ανάρτηση nikolaos13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 https://app.rezi.ai/signup Με τον κωδικό "hirednow" αποκτάτε πλήρη πρόσβαση για πάντα σε όλες τις λειτουργίες του Ai. Τον κωδικο τον βάζετε εκεί που παρουσιάζει τα πακέτα. Εσείς επιλέγετε το lifetime και βάζετε τον κωδικό. 23 7
geomrk Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 δούλεψε,δεν ξέρω αν θα μου χρειαστεί αλλά ευχαριστώ!
kinitos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Αυτό το ai μιλάει ελληνικά? Η είναι μόνο για εξωτερικό
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, filip123go είπε Το ενεργοποίησα χωρίς κανένα πρόβλημα . 2 λεπτά πριν, Giorgos241 είπε Λειτουργει κανονικα. Ευχαριστω OP Ειπε κανεις οτι υπαρχει καποιο προβλημα; 1
Giorgos241 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 15 minutes ago, matrixxx said: Ειπε κανεις οτι υπαρχει καποιο προβλημα; Όχι απλά μερικές φορές μπορεί να έχει λήξει μια προσφορά - να είναι για λίγα άτομα κλπ. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δεν θα γεμισουμε σελιδες επι σελιδων με "λειτουργει κανονικα", ο πρωτος που θα δει οτι ΔΕΝ λειτουργει κανονικα θα το γραψει και θα ειναι μια χρησιμη πληροφορια φυσικα. Αν εχουμε στοχο να υπαρχει καποια χρησιμη πληροφορια μεσα σε ενα τοπικ (στο συγκεκριμενο ακομα δεν βλεπω καποια και γεμισε σχεδον μια σελιδα σχολια). Αλλιως και να υπαρχει ενα τετοιο σχολιο οποιας χρησιμης πληροφοριας, θα χαθει μεσα στα ανουσια "λειτουργει κανονικα" Ευχαριστω. 6
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Υπαρχει καποιος εδω που να γνωριζε ηδη το "μαγαζι"; Δεν βρισκω αρκετες αναφορες, μια πριν ενα χρονο χωρις να εχει κοσμο με απαντησεις ιδιαιτερες στο reddit και κατι ψιλολογια γενικα. Μετα απο λιγη ωρα ανοικτη η σελιδα του χωρις να εχεις κανει κατι, χτυπαει cpu usage φουλ. Καλο! 1
andreasl Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Ωραίο κόλπο για να συγκεντρώνεις άπειρα προσωπικά δεδομένα με μηδαμινό κόστος... 8
lefta_yparxoun Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, matrixxx είπε Υπαρχει καποιος εδω που να γνωριζε ηδη το "μαγαζι"; Δεν βρισκω αρκετες αναφορες, μια πριν ενα χρονο χωρις να εχει κοσμο με απαντησεις ιδιαιτερες στο reddit και κατι ψιλολογια γενικα. Μετα απο λιγη ωρα ανοικτη η σελιδα του χωρις να εχεις κανει κατι, χτυπαει cpu usage φουλ. Καλο! Κι εγώ το έχω ανοιχτό αρκετή ώρα αλλά δεν ανέβηκε καθόλου το cpu usage (mozila) Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από lefta_yparxoun
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε Κι εγώ το έχω ανοιχτό αρκετή ώρα αλλά δεν ανέβηκε καθόλου το cpu usage https://app.rezi.ai/dashboard/resumes με την μια ανεβαινει σε μενα (chrome) και μολις κλεινω την καρτελα 2
lefta_yparxoun Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε πιστεύω, το άνοιξα κι εγώ στον chrome να το δω και μου κρασάρει ο browser το έβαλα μονό παράθυρο στον chrome τώρα να δω αν το κάνει και σε μένα και μετά από 25 λεπτά μπορώ να πω ότι δεν το κάνει Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από lefta_yparxoun
Προτεινόμενες αναρτήσεις