Προς το περιεχόμενο

Δίπλωμα Α1 μηχανής: Κόστος και σχολή

Rebirth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους. 

Στα... γεράματα, μετά από 21 χρόνια στο αμάξι, λόγω αλλαγής εργασίας χρειάζομαι να βγάλω δίπλωμα μηχανής έως 125. Αν έχω καταλάβει σωστά, μπορώ να το πάρω με τέσσερα μαθήματα, χωρίς εξετάσεις; Γνωρίζει κάποιος το συνολικό κόστος (μαζί με τα παράβολα); Επίσης αν γνωρίζει κάποιος καλή σχολή γι αυτό γύρω στο κέντρο (Ιλίσια, Παγκράτι, Εξάρχεια κλπ) ας το ρίξει! 

Ευχαριστώ πολύ! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

37 minutes ago, Lakistri said:

Εγω εχω το παλιο α1 μεχρι 33 ίππους ξερει κανεις αν μπορω με παραβολο να το κανω απεριοριστο ; Η πως γινεται 

"Εάν αποκτήσατε το δίπλωμα οδήγησης μηχανής κατηγορίας Α1 από 1/5/2002 έως 18/1/2011 και δεν υπάρχει ο κωδικός 72 την στήλη 12 στο δίπλωμα σας , το δίπλωμα σας μπορεί να μετατραπεί στην κατηγορία Α (απεριόριστα κυβικά) χωρίς εξετάσεις οδήγησης."

https://www.imerisia.gr/koinonia/6024_diploma-mihanis-horis-exetaseis-pos-ginetai-i-epektasi

Στο link γράφει και τα δικαιολογητικά σε κάθε περίπτωση.

Στις 11/10/2023 στις 11:16 ΠΜ, Rebirth είπε

Αν έχω καταλάβει σωστά, μπορώ να το πάρω με τέσσερα μαθήματα, χωρίς εξετάσεις;

Απο οτι θυμαμαι αυτο νομιζω ηταν για το 50αρι. Στο 125 και πανω κανεις απο ολα. σηματα, εξετάσεις ολα. 

Στις 12/10/2023 στις 8:15 ΜΜ, Joshua21 είπε

"Εάν αποκτήσατε το δίπλωμα οδήγησης μηχανής κατηγορίας Α1 από 1/5/2002 έως 18/1/2011 και δεν υπάρχει ο κωδικός 72 την στήλη 12 στο δίπλωμα σας , το δίπλωμα σας μπορεί να μετατραπεί στην κατηγορία Α (απεριόριστα κυβικά) χωρίς εξετάσεις οδήγησης."

https://www.imerisia.gr/koinonia/6024_diploma-mihanis-horis-exetaseis-pos-ginetai-i-epektasi

Στο link γράφει και τα δικαιολογητικά σε κάθε περίπτωση.

2010 νομιζω δεν υπαρχει τετοιος κωδικος πανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...