Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2024 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Anastazio είπε

Νομιζω δεν ηταν τσικο στο 04 αυτα τα παλικαρια,μπορεις να κανω και λαθος!Καποτε ειχα διαβασει ενα στορι οπου ο αληθινος τσιγκαλκο ο οποιος "εφυγε" πολυ νεος ειχε χαλαστει πολυ απο τη δημοτικοτητα του ως wonderkid στο CM ενω αυτος εβγαζε 20 δολαρια τη μερα !

και πέθανε και ξεχασμένος..Είχαν κάνει καλή δουλειά οι scouters τότε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Anastazio said:

Νομιζω δεν ηταν τσικο στο 04 αυτα τα παλικαρια,μπορεις να κανω και λαθος!Καποτε ειχα διαβασει ενα στορι οπου ο αληθινος τσιγκαλκο ο οποιος "εφυγε" πολυ νεος ειχε χαλαστει πολυ απο τη δημοτικοτητα του ως wonderkid στο CM ενω αυτος εβγαζε 20 δολαρια τη μερα !

Ισχύει. Είχε δώσει πριν χρόνια συγκλονιστική συνέντευξη εδώ: https://www.gazzetta.gr/planetfootball/synenteuxeis/article/1237745/tsigkalko-o-thrylos-toy-football-manager-sto-gazzettagr-den-epaixa-pote-ta-ehasa-ola

Τον συγκεκριμένο δεν τον πρόλαβα ή μάλλον τότε που γινόταν ο χαμός δεν τον ήξερα καν, γιατί εκείνα τα χρόνια μία σεζόν έπαιζα και μία όχι. Αδικαιολόγητος.

Ο δικός μου "Tsigalko" όμως ήταν ο γνωστός Kerlon, τότε που ήταν 17-18 χρονών παγκόσμιο ταλέντο. Δεν ήταν για Ελλάδα, στη Ρεάλ τον πήρα το FM05 νομίζω με καμια 20αριά εκατομμύρια τελευταία μέρα των μεταγραφών χωρίς να γνωρίζω ποιος είναι. Αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσω τα 180 γκολ σε 220 αγώνες που έβαλε τα χρόνια που ήμουν εκεί. Εκπληκτικό δίδυμο με τον Daniel Carvalho (της CSKA Μόσχας τότε), το καλύτερο αριστερό χαφ στην ιστορία του ποδοσφαίρου που έβγαινε κάθε χρονιά χρυσό παπούτσι με ασύλληπτα νούμερα (μέσο όρο performance σχεδόν 9). Το αποτέλεσμα ήταν 3 CHL σε 4 χρόνια (το ένα που χάσαμε ήταν με αποκλεισμό στον ημιτελικό στο 93', ακόμα το θυμάμαι και ανατριχιάζω).

Ωραία χρόνια. Τώρα βάζω να παίξω και χάνω τα αυγά και τα πασχάλια γιατί από τους 40 παίκτες του Ολυμπιακού, ζήτημα να ξέρω τους 5. Θα ξαναγυρίσω στα τοπικά μου φαίνεται μόλις βγουν τα σχετικά patches στο fmgreece.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nzeppos είπε

Ισχύει. Είχε δώσει πριν χρόνια συγκλονιστική συνέντευξη εδώ: https://www.gazzetta.gr/planetfootball/synenteuxeis/article/1237745/tsigkalko-o-thrylos-toy-football-manager-sto-gazzettagr-den-epaixa-pote-ta-ehasa-ola

Τον συγκεκριμένο δεν τον πρόλαβα ή μάλλον τότε που γινόταν ο χαμός δεν τον ήξερα καν, γιατί εκείνα τα χρόνια μία σεζόν έπαιζα και μία όχι. Αδικαιολόγητος.

Ο δικός μου "Tsigalko" όμως ήταν ο γνωστός Kerlon, τότε που ήταν 17-18 χρονών παγκόσμιο ταλέντο. Δεν ήταν για Ελλάδα, στη Ρεάλ τον πήρα το FM05 νομίζω με καμια 20αριά εκατομμύρια τελευταία μέρα των μεταγραφών χωρίς να γνωρίζω ποιος είναι. Αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσω τα 180 γκολ σε 220 αγώνες που έβαλε τα χρόνια που ήμουν εκεί. Εκπληκτικό δίδυμο με τον Daniel Carvalho (της CSKA Μόσχας τότε), το καλύτερο αριστερό χαφ στην ιστορία του ποδοσφαίρου που έβγαινε κάθε χρονιά χρυσό παπούτσι με ασύλληπτα νούμερα (μέσο όρο performance σχεδόν 9). Το αποτέλεσμα ήταν 3 CHL σε 4 χρόνια (το ένα που χάσαμε ήταν με αποκλεισμό στον ημιτελικό στο 93', ακόμα το θυμάμαι και ανατριχιάζω).

Ωραία χρόνια. Τώρα βάζω να παίξω και χάνω τα αυγά και τα πασχάλια γιατί από τους 40 παίκτες του Ολυμπιακού, ζήτημα να ξέρω τους 5. Θα ξαναγυρίσω στα τοπικά μου φαίνεται μόλις βγουν τα σχετικά patches στο fmgreece.

Αν αρχίζουμε και λέμε τα πουλέν μας θα χρειαστεί να μιλάμε μέρες! Εκπληκτικά χρόνια, αγνά manageriκά, χωρίς πολλά πολλά, οχι πολλές τακτικές κτλ, σκινς , λογκος και όλα τα σημερινά καλούδια, ζούσαμε για το press to continue. Η δική μου λόξα ξεκινάει απο το cm96-97 σε περιβάλλον DOS. Ακόμη θυμάμαι τις εντολές..Σήμερα το μανατζερ είναι το κάτι άλλο, εξομειώνει σχεδόν τα πάντα με ρεαλιστμό αλλά θεωρώ οτι η λαχτάρα εκείνη δεν θα ξαναέρθει ποτέ. Μεγαλώσαμε κιόλας, ελαχιστοποιήθηκε ο ελεύθερος χρόνος, ηρθαν σύζυγοι και παιδιά...

• Like 5
Δημοσ.
On 09/11/2023 at 11:34, nzeppos said:

Θα ξαναγυρίσω στα τοπικά μου φαίνεται μόλις βγουν τα σχετικά patches στο fmgreece.

Εγω για να μην περιμενω ξεκινησα save στο FM23 και το φορτωσα αμεσως στο 24.

• Like 1
Δημοσ.

Παίζει πολύ γκρινια για το ότι μπαίνουν πολλά γκολ κ έχει σκορ πόλο,εγώ προσωπικά μετά από 1,5 σεζόν στα χαμηλά της Αγγλίας με τους Σπαρτιάτες από το περίφημο blyth βλέπω λογικά σκορ εντάξει θα κάτσει και κανένα του στυλ 5-3 αλλά το θεωρώ φυσιολογικό για της κατηγορίες που παίζω 

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά μπαίνουν ασυνήθιστα πολλά γκολ, δεν το είχα παρατηρήσει τόσο πολύ στη μπετα. Αλλά τώρα βλέπω κάτι ξεγυρισμένα 6-3 σε ευρωπαικούς αγώνες κτλ, κάπου ώπα λες! Πιστεύω θα φτιαχτεί!

Δημοσ.

Ναι αυτό με τα πολλά γκολ το λέει πάρα πολύς κόσμος τελικά. Μόλις το πρωί διάβαζα κάπου στο FB για ένα ελληνικό ντέρμπι (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ή κάτι τέτοιο) που ήρθε 8-3.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα κουτατο παιχνιδι παω στο redeem site βαζω μεσω firefox δε λειτουργει το site (δε φορτωνει ) παω μεσω edge φορτωνει βαζω το κωδικο και email βγαζει ενα error 60001 το οποιο δε βρηκα τι ειναι.Παω απο κινητο redeem site φορτωνει μου δωσε κανονικα κωδικο steam κατεβαζω το παιχνιδι.Ετυχε σε κανα αλλον στη ενεργοποιηση αυτο η μονο σε μενα;;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 27/11/2023 στις 10:32 ΜΜ, johnmayson είπε

Καλησπερα κουτατο παιχνιδι παω στο redeem site βαζω μεσω firefox δε λειτουργει το site (δε φορτωνει ) παω μεσω edge φορτωνει βαζω το κωδικο και email βγαζει ενα error 60001 το οποιο δε βρηκα τι ειναι.Παω απο κινητο redeem site φορτωνει μου δωσε κανονικα κωδικο steam κατεβαζω το παιχνιδι.Ετυχε σε κανα αλλον στη ενεργοποιηση αυτο η μονο σε μενα;;

Καλημέρα. Συμβαίνει σε πολλούς, βλέποντας στα διάφορα forums σχόλια.

• Sad 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα, να ρωτήσω κάτι, γίνεται να είμαι μόνο υπεύθυνος μεταγραφών στο FM; Αν ναι, πώς το κάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...