StamTheMan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ηρθε στα χερια μου το κινητο ενος φιλου,P50 Pro,το οποιο εχει περασμενο το Harmony 2.0.1. Μεγαλη ιστορια για το πως κατεληξε το κινητο να εχει αυτο το λειτουργικο. Πως μπορουμε τωρα να του βαλουμε google play κτλ; Βλεπω βιντεακια και οδηγους που υποσχονται πολλα,αλλα δεν εχω τοσο χρονο για ερευνα και δοκιμες,ουτε και ψηνομαι να του παω πισω bricked συσκευη. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από StamTheMan
TheoAlex50 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Νομιζω υπαρχουν κινεζοι που εξ αποστασεως μπορουν να περασουν αλλα πρεπει να ξερεις που θα μιλησεις.
StamTheMan Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Νομιζω υπαρχουν κινεζοι που εξ αποστασεως μπορουν να περασουν αλλα πρεπει να ξερεις που θα μιλησεις. Δε με βοηθαει καπου αυτο που εγραψες.
TheoAlex50 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @koutsis όσο αστείο και αν σου φαίνεται έτσι έχω περάσει σε nova 9 και σε mate 40. Εκτός εννοείται αν γνωρίζεις και περνάς και εσύ και για αυτό σου φάνηκε αστείο και εύκολο. 23 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δε με βοηθαει καπου αυτο που εγραψες. Θα προσπαθήσω να βρω τα στοιχεία του ατόμου που είχα επικοινωνήσει αν και πάει καιρός. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από TheoAlex50
StamTheMan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε @koutsis όσο αστείο και αν σου φαίνεται έτσι έχω περάσει σε nova 9 και σε mate 40. Εκτός εννοείται αν γνωρίζεις και περνάς και εσύ και για αυτό σου φάνηκε αστείο και εύκολο. Θα προσπαθήσω να βρω τα στοιχεία του ατόμου που είχα επικοινωνήσει αν και πάει καιρός. Δεν εχω προβλημα να ασχοληθω,παλιοτερα εμπλεκα με τετοια,γιατι τα κινητα δεν ηταν τοσο ισχυρα και τα λειτουργικα ηταν γεματα αηδιες. Πανε ομως χρονια απο τοτε. Το θεμα ειναι να βρεθει σωστος οδηγος,κανεις δε θελει να πληρωσει εφοσον μπορει να το κανει ο ιδιος. Ευχαριστω.
TheoAlex50 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δεν εχω προβλημα να ασχοληθω,παλιοτερα εμπλεκα με τετοια,γιατι τα κινητα δεν ηταν τοσο ισχυρα και τα λειτουργικα ηταν γεματα αηδιες. Πανε ομως χρονια απο τοτε. Το θεμα ειναι να βρεθει σωστος οδηγος,κανεις δε θελει να πληρωσει εφοσον μπορει να το κανει ο ιδιος. Ευχαριστω. Μαζί σου σε αυτό. Για την συγκεκριμένη διαδικασία πίστεψε με είχα δοκιμάσει τα πάντα. Μόνο Κινέζοι με γνώση διαδικασίας εκ των έσω.
StamTheMan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, TheoAlex50 είπε Μαζί σου σε αυτό. Για την συγκεκριμένη διαδικασία πίστεψε με είχα δοκιμάσει τα πάντα. Μόνο Κινέζοι με γνώση διαδικασίας εκ των έσω. Θυμασαι ποσο ειχε κοστισει; Ειναι κριμα μωρε,γιατι ηδη καποιος εχει περασει Harmony ευρωπαικη.
TheoAlex50 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Θυμασαι ποσο ειχε κοστισει; Ειναι κριμα μωρε,γιατι ηδη καποιος εχει περασει Harmony ευρωπαικη. Ενα 40αρι είχε κοστίσει.
StamTheMan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, TheoAlex50 είπε Ενα 40αρι είχε κοστίσει. Ακριβυναν και οι κινεζοι.. Anyway,αν βρεις τροπο επικοινωνιας,μου λες,να βγαλω την υποχρεωση απο πανω μου. 1
alxnt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Με gspace δεν μπορείς να τα περάσεις; Από το app gallery. Δεν είναι κάτι σαν διαδικασία. Το μόνο που νομίζω οτι δεν κάνει είναι συγχρονισμό τις επαφές. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει προς το παρόν γιατί το δικό μου υποστηρίζει gms αλλά έχω δει οδηγους. Αν κάνω λάθος με διορθώνετε. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από alxnt
StamTheMan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, alxnt είπε Το μόνο που νομίζω οτι δεν κάνει είναι συγχρονισμό τις επαφές. Αρκει αυτο. Δεν ψαχνουμε για λυσεις στο περιπου. Το τι αρχεια εχω κατεβασει απο framework,contacts, gms ,services,backups κτλ,δεν το φανταζεσαι.Τα μισα δεν τα κανει εγκατασταση,τα αλλα μισα δεν ανοιγουν,αφου γινουν εγκατασταση. Και αυτο το κωλοτηλεφωνο,σε καθε restart θελει ξανα εγκατασταση το manager και μετα δωστου 8ψηφιους κωδικους για verify και ξανα κλικ verify για να μπω στον αποθηκευτικο χωρο. Ουτε και ξερω αν θα δουλεψει οταν θα χρειαστει να χρησιμοποιησει το πορτοφολι,ή αν θα παρουν κανα δανειο στο ονομα του φιλου
chios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Μην ασχολείσαι καθόλου, αν θέλεις Google πάρε τηλέφωνο με gms, όλα τα άλλα είναι προβληματικά και επικίνδυνα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα