Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρθε στα χερια μου το κινητο ενος φιλου,P50 Pro,το οποιο εχει περασμενο το Harmony 2.0.1.
Μεγαλη ιστορια για το πως κατεληξε το κινητο να εχει αυτο το λειτουργικο.
Πως μπορουμε τωρα να του βαλουμε google play κτλ;

Βλεπω βιντεακια και οδηγους  που υποσχονται πολλα,αλλα δεν εχω τοσο χρονο για ερευνα και δοκιμες,ουτε και ψηνομαι να του παω πισω bricked συσκευη.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.
10 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Νομιζω υπαρχουν κινεζοι που εξ αποστασεως μπορουν να περασουν αλλα πρεπει να ξερεις που θα μιλησεις.

Δε με βοηθαει καπου αυτο που εγραψες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@koutsis όσο αστείο και αν σου φαίνεται έτσι έχω περάσει σε nova 9 και σε mate 40. Εκτός εννοείται αν γνωρίζεις και περνάς και εσύ και για αυτό σου φάνηκε αστείο και εύκολο. 

23 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Δε με βοηθαει καπου αυτο που εγραψες.

Θα προσπαθήσω να βρω τα στοιχεία του ατόμου που είχα επικοινωνήσει αν και πάει καιρός. 

Επεξ/σία από TheoAlex50
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

@koutsis όσο αστείο και αν σου φαίνεται έτσι έχω περάσει σε nova 9 και σε mate 40. Εκτός εννοείται αν γνωρίζεις και περνάς και εσύ και για αυτό σου φάνηκε αστείο και εύκολο. 

Θα προσπαθήσω να βρω τα στοιχεία του ατόμου που είχα επικοινωνήσει αν και πάει καιρός. 

Δεν εχω προβλημα να ασχοληθω,παλιοτερα εμπλεκα με τετοια,γιατι τα κινητα δεν ηταν τοσο ισχυρα και τα λειτουργικα ηταν γεματα αηδιες.

Πανε ομως χρονια απο τοτε.
Το θεμα ειναι να βρεθει σωστος οδηγος,κανεις δε θελει να πληρωσει εφοσον μπορει να το κανει ο ιδιος.

Ευχαριστω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Δεν εχω προβλημα να ασχοληθω,παλιοτερα εμπλεκα με τετοια,γιατι τα κινητα δεν ηταν τοσο ισχυρα και τα λειτουργικα ηταν γεματα αηδιες.

Πανε ομως χρονια απο τοτε.
Το θεμα ειναι να βρεθει σωστος οδηγος,κανεις δε θελει να πληρωσει εφοσον μπορει να το κανει ο ιδιος.

Ευχαριστω.

Μαζί σου σε αυτό. Για την συγκεκριμένη διαδικασία πίστεψε με είχα δοκιμάσει τα πάντα. Μόνο Κινέζοι με γνώση διαδικασίας εκ των έσω. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheoAlex50 είπε

Μαζί σου σε αυτό. Για την συγκεκριμένη διαδικασία πίστεψε με είχα δοκιμάσει τα πάντα. Μόνο Κινέζοι με γνώση διαδικασίας εκ των έσω. 

Θυμασαι ποσο ειχε κοστισει;

Ειναι κριμα μωρε,γιατι ηδη καποιος εχει περασει Harmony ευρωπαικη.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Θυμασαι ποσο ειχε κοστισει;

Ειναι κριμα μωρε,γιατι ηδη καποιος εχει περασει Harmony ευρωπαικη.

Ενα 40αρι είχε κοστίσει. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TheoAlex50 είπε

Ενα 40αρι είχε κοστίσει. 

Ακριβυναν και οι κινεζοι..

Anyway,αν βρεις τροπο επικοινωνιας,μου λες,να βγαλω την υποχρεωση απο πανω μου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με gspace δεν μπορείς να τα περάσεις; Από το app gallery. Δεν είναι κάτι σαν διαδικασία. Το μόνο που νομίζω οτι δεν κάνει είναι συγχρονισμό τις επαφές.

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει προς το παρόν γιατί το δικό μου υποστηρίζει gms αλλά έχω δει οδηγους. Αν κάνω λάθος με διορθώνετε.

Επεξ/σία από alxnt
Δημοσ.
5 ώρες πριν, alxnt είπε

Το μόνο που νομίζω οτι δεν κάνει είναι συγχρονισμό τις επαφές.

Αρκει αυτο.
Δεν ψαχνουμε για λυσεις στο περιπου.

Το τι αρχεια εχω κατεβασει απο framework,contacts, gms ,services,backups κτλ,δεν το φανταζεσαι.Τα μισα δεν τα κανει εγκατασταση,τα αλλα μισα δεν ανοιγουν,αφου γινουν εγκατασταση.
Και αυτο το κωλοτηλεφωνο,σε καθε restart θελει ξανα εγκατασταση το manager και μετα δωστου 8ψηφιους κωδικους για verify και ξανα κλικ verify για να μπω στον αποθηκευτικο χωρο.

Ουτε και ξερω αν θα δουλεψει οταν θα χρειαστει να χρησιμοποιησει το πορτοφολι,ή αν θα παρουν κανα δανειο στο ονομα του φιλου :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...