Papajohn Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Γεια σας παιδία, Εχω που λετε αυτο το PC, το IBM Netvista 8310-49G εδώ και ένα χρονο χωρίς κανενα προβλημα. Σημερα του εκαν λοιπον το πρωτο του fortmat μιας και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Αντιμετώπισα όμως προβλημα. Το ενσωματομενο προγραμμα για recovery που χρησιμοποιεί ένα κρυφο partition δεν μπορούσε με τίποτα να κανει τη δουλεια του, ευρισκε error. Τελοσπαντων, κανω format με τη παραδοσιακη μεθοδο του CD των XP (FCKGW χωρις δηλωση προιοντος( και παω να γραψω το αυθεντικο key των ΧP που είναι κολημενο στο PC. Δεν το δεχεται γιατι προφανως αυτό είναι για τα Proffesional ενω εγω του περναω τα Corporate. Τεσπα, το καω με ενα key SP1 compatible και τελειώνω. Εδω αρχίζουν τα προβληματα> 1. Πως μπορώ τωρα να χρησιμοποιήσω το αυθεντικο κλειδί μου? Δεν έχω όρεξη για μπεξιματα με το SP2, αφου εχω original να το χρησιμοποιήσω. Φυσικα το PC ήρθε χωρις winXP cd, είχε το sevice partition που δεν λειτουργούσε... 2. Ξερει κανεις τις ακριβεις ρυθμίσεις για το πληκτρολόγιο των ΙΒΜ? Εχει διαφορετικα τα συμβολα και δνε τις θυμαμαι ακριβώς... Κατι σε United Kingdom... 3. To σηματικότερο... Λοιπον ενω όλες οι συσκευές αναγνωριστηκαν σωστα, εν τουτοις δεν μπορώ να δω USB συσκευες. Παιρω δυο θαυμαστικα στο Device Managaer: SM Bus COntroller και USB COntroller. Παω λοιπόν να εντοπίσω drivers στο σιτε της ΙΒΜ. Δεν μπορώ με τίποτα. ΤΟ μόνο που βρισκω είναι καποια updates για διαφορα parts του συστηματος. Επίσης δνε μπορώ αν βρω με τίποτα τι chipset έχει το motherboard ώστε να κατεωβασω drivers απο την εταιρια κατασκευης του. ουτε καν τι μαρκα είναι δνε ξερω, πάνω λέέι ενα μεγαλο ΙΒΜ... (pentuim 4 2,4GHz, 2 DDR mem slots, Micro ATX, 3 PCI και μια AGP. Tι να κανω βρε παιδια έχω απελπιστεί... Βοήθεια θέλω USB!
orck Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 το πληκτρολογιο ειναι Greek 319 Latin για το Αγγλικο πληκτρολογιο και Greek 319 για τα Ελληνικα κοιτα εδω για οτι driver θες http://www-1.ibm.com/support/dlsearch.wss?lang=en&loc=en-US&ics=iso-8859-1&cs=utf-8&rs=0&cc=us&q=8310-49G&dc=&submit.x=93&submit.y=3 (μην ξεχασεις να περασεις vga ακομη και αν τα ΧΡ βρηκαν τον σωστο, οι επιδοσεις ειναι πολυ καλυτερες με τον σωστο driver της κατασκευαστριας) και πιο συγκεκριμενα μαλλον ψαχνεις αυτο http://www-1.ibm.com/support/docview.wss?rs=0&q1=8310-49G&uid=psg1MIGR-43021&loc=en_US&cs=utf-8&cc=us&lang=en ελπιζω να βοηθησα
Papajohn Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2004 Ευχαριστω πολύ φιλε μου, πραγματικά πολυ! Κατεβάζω τώρα το INF να δοκιμάσω. Το section με ολλο το software για το pc μου χα βρει αλλα κανένα δεν μου έκανε... Βy the way, θα κανω και ενα BIOS update. Για τα αλλα κομμάτια, μονο το motherboard χρησιμοποιώ. Oλλα τα extras που έχει onboard τα χω απενεργοποιησει και χω βάλει PCI/AGP καρτες.... Κανεις τώρα για το winxp key;
Ekder Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Γεια σας, Παρόλο που αυτό το thread είναι αρκετά παλιό, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το παραπάνω μηχάνημα, το IBM NetVista 8310-49G. Μου έχουν δώσει κάποιοι γνωστοί μου το παραπάνω υπολογιστή για να του κάνω format, και ψάχνω να βρω drivers, ή κάποιο recovery partition (αν υπάρχει προεγκατεστημένο στο PC). Τα links που 'εχουν δωθεί εδώ δεν λειτουργούν πλέον, και το site της IBM δεν φαίνεται να παρέχει υποστήριξη για τον εν λόγω υπολογιστή, πιθανόν λόγω παλαιότητας. Αν υπάρχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πως να βρω τα drivers, ή κάποιο recovery partition, θα την εκτιμούσα πάρα πολύ. Ευχαριστώ πολύ, Αντώνης
blanka Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Για drivers μπορεις να μπεις στο site της lenovo. θα βρεις εκει
AntiCambeR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Αυτο το θεμα πρεπει να παρει βραβειο "εκταφης".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα