basilis_k6 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, evansicaria είπε μεχρι 25 με αφηνει να κλεισω. 26 ειναι ανενεργο ακόμα για το the mall athens τουλαχιστον που παω ναι η προπώληση ανοιξε μονο. η 26η ειναι μακρια ακομα. πρεπει να περιμένεις μεχρι 24. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Στις 14/10/2023 στις 4:37 ΜΜ, Rebelos2018 είπε Είναι καλύτερα να πάει κάποιος στις ανεξάρτητες αίθουσες κινηματογράφου παρά στα multiplex. Ναι ειναι, αλλα αυτο το πραγμα να περιμενω στην ουρα για εισητηριο σε ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΥΧΑΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ δεν το ξανακανω ποτε στον ευατο μου. Μια ζωη πηγαινα και ελεγα οσο πιο κεντρο γινεται, απο την τερμα αριστερη μερια στην τερμα δεξια με βαζαν. ΟΥΣΤ και στο καλο. Επισης να καθεται ο καθενας οπου θελει και να αφηνει μια θεση κενη απο την διπλα παρεα, να εχει η αιθουσα 50 θεσεις κενες και κανεις να μην κανει μια θεση πιο μεσα για να καθησεις καπου με την δικια σου παρεα διπλα. ΟΥΣΤ ξανα Σοβαρα εαν θελουν να εχουν ηλεκτρονικο ειτηρηριο το συζηταμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebelos2018 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, safridia είπε Ναι ειναι, αλλα αυτο το πραγμα να περιμενω στην ουρα για εισητηριο σε ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΥΧΑΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ δεν το ξανακανω ποτε στον ευατο μου. Μια ζωη πηγαινα και ελεγα οσο πιο κεντρο γινεται, απο την τερμα αριστερη μερια στην τερμα δεξια με βαζαν. ΟΥΣΤ και στο καλο. Επισης να καθεται ο καθενας οπου θελει και να αφηνει μια θεση κενη απο την διπλα παρεα, να εχει η αιθουσα 50 θεσεις κενες και κανεις να μην κανει μια θεση πιο μεσα για να καθησεις καπου με την δικια σου παρεα διπλα. ΟΥΣΤ ξανα Σοβαρα εαν θελουν να εχουν ηλεκτρονικο ειτηρηριο το συζηταμε Τα ζυγίζει ο καθένας τι κερδίζει τι χάνει και πορεύεται αντιστοίχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Στις 16/10/2023 στις 5:45 ΜΜ, safridia είπε Ναι ειναι, αλλα αυτο το πραγμα να περιμενω στην ουρα για εισητηριο σε ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΥΧΑΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ δεν το ξανακανω ποτε στον ευατο μου. Μια ζωη πηγαινα και ελεγα οσο πιο κεντρο γινεται, απο την τερμα αριστερη μερια στην τερμα δεξια με βαζαν. ΟΥΣΤ και στο καλο. Επισης να καθεται ο καθενας οπου θελει και να αφηνει μια θεση κενη απο την διπλα παρεα, να εχει η αιθουσα 50 θεσεις κενες και κανεις να μην κανει μια θεση πιο μεσα για να καθησεις καπου με την δικια σου παρεα διπλα. ΟΥΣΤ ξανα Σοβαρα εαν θελουν να εχουν ηλεκτρονικο ειτηρηριο το συζηταμε Ολοι οι πελατες το ιδιο ζητανε. Εδω που τα λεμε, αν ειναι σωστη η αιθουσα δεν εχει καμια σημασια που θα κατσεις εκτος απο τερμα μπροστα η τερμα πλαι σε πλαινο διαζωμα. Το κεντρικο διαζωμα δεν εχει κακες θεσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 odeon ισχυει αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Λογικα σε ολους τους κινηματογραφους ισχυει. Με αφησε σημερα και εκλεισα για την Γλυφαδα, εχει κανονικα πληρωμη και επιλογη θεσεων σαν το village Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anergos13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 12/10/2023 στις 3:05 ΜΜ, TheStranger80 είπε Θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που εμενα κοντα στο Village Park οταν ανοιξε πριν 30 κατι χρονια (ειχα παει και στο Planet Hollywood). Δυστυχως αλλες εποχες τοτε, πλεον οταν βρισκομαι Αθηνα και παω Ρεντη το μερος ειναι Ελεινο. Καλα για κατι Ster Cinemas στο Ιλιον πχ μια απο τα ιδια. Μονο Mall ελεγε κατι αλλα και εκει ο κοσμος πλεον εχει χαλασει. Με λιγα λογια καλη τυχη σε οποιους πανε με το 2ε να δουνε ταινια, θεωρω θα ειναι τραγικη η κατασταση. Έζησα την εμπειρια του πρώτου πολυσινεμα στην Ελλάδα ,του πρώτου Village στο Μαρουσι ως εργαζόμενος στο Virgin megastore (Απατεώνα Πηλαδακη!!!)...το μακρινό 96... Το πρώτο τριμερο στα εγκαίνια με μέτριους υπολογισμούς είχαν περάσει 15-20 χιλιάδες άτομα... Μιλαμε για κόσμο που ειχε έρθει απ όλο το λεκανοπέδιο... Η δίψα του κόσμου να γευτεί τις παροχές ,την πολυτέλεια και την συνολική εμπειρια πρωτογνωρη ... Όλα απ οτι θυμάμαι ολα λειτούργησαν σχεδον άψογα παρόλο το αδιαχωρητο...αλλα και ο κόσμος τότε διαφορετικός.... Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από anergos13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheStranger80 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, anergos13 είπε Έζησα την εμπειρια του πρώτου πολυσινεμα στην Ελλάδα ,του πρώτου Village στο Μαρουσι ως εργαζόμενος στο Virgin megastore (Απατεώνα Πηλαδακη!!!)...το μακρινό 96... Το πρώτο τριμερο στα εγκαίνια με μέτριους υπολογισμούς είχαν περάσει 15-20 χιλιάδες άτομα... Μιλαμε για κόσμο που ειχε έρθει απ όλο το λεκανοπέδιο... Η δίψα του κόσμου να γευτεί τις παροχές ,την πολυτέλεια και την συνολική εμπειρια πρωτογνωρη ... Όλα απ οτι θυμάμαι ολα λειτούργησαν σχεδον άψογα παρόλο το αδιαχωρητο...αλλα και ο κόσμος τότε διαφορετικός.... Καλα και εγω ειχα παει στο Μαρουσι στα εγκαινια και οντως γινοταν πανζουρλισμος (βεβαια το στενακι στο οποιο ηταν τα Village ηταν καπως, επρεπε να ειχαν βρει καλυτερη τοποθεσια αλλα οκ) αλλα δεν συγκρινοταν με το Park (χωρια που η κηφισσιας καποιες φορες μπουκωνε και τοτε δεν ειχαμε Αττικη οδο). Παντως ναι, αλλες εποχες, τοτε αυτα ηταν ξεχωριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelos_21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Στις 14/10/2023 στις 3:44 ΜΜ, TheStranger80 είπε Ναι και διπλα σου εχεις οτι Ρομα κυκλοφορει στο Μενιδι, σορρυ αλλα το ποσο μεγαλες ειναι οι θεσεις ειναι το λιγοτερο που με αφορα σε ενα σινεμα. Θελω να ειναι Καθαρος (ολος, οχι οι αιθουσες), να εχει μερη να πας ωστε αν η ταινια δεν αρχιζει αμεσως να μπορεις να κανεις κατι και ο κοσμος εστω να τρωγεται. Το Village στο Ρεντη στις αρχες εστω τα ειχε ολα, καθαρο, πολλα μερη και καλος κοσμος. Βεβαια πλεον σινεμα με καλο κοσμο οπως ειπα ισως το Mall και αυτο πλεον ετσι και ετσι. Αυτό για τους Ρομά παρτο πισω . Έχω δει και μη ρομα που βρωμάνε κ ζεχνουν από τα 2 μέτρα. Μπορεί εσύ να έχεις μεγαλώσει στα βόρεια, αλλά δεν πρέπει να λες έτσι υποτιμητικά για συνάνθρωπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheStranger80 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, evagelos_21 είπε Αυτό για τους Ρομά παρτο πισω . Έχω δει και μη ρομα που βρωμάνε κ ζεχνουν από τα 2 μέτρα. Μπορεί εσύ να έχεις μεγαλώσει στα βόρεια, αλλά δεν πρέπει να λες έτσι υποτιμητικά για συνάνθρωπο. Αν με τους Ρομα το μονο θεμα σου ειναι η μυρωδια ε μαλλον το βλεπουμε αλλιως το πραγμα. Επισης δεν μεγαλωσα Βορεια, αλλα δεν σημαινει πως ειχα Ρομα διπλα μου (δεν ειναι ολη η Αττικη Μενιδι και Ασπροπυργος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, evagelos_21 είπε Μπορεί εσύ να έχεις μεγαλώσει στα βόρεια, αλλά δεν πρέπει να λες έτσι υποτιμητικά για συνάνθρωπο. Δεν ειναι ετσι οι συνανθρωποι. Στα 17 εχουν 3-4 παιδια και μηδεν χρηματα να τα μεγαλωσουν, ε προφανως θα δημιουργησουν τερατα αντι για σωστους ανθρωπους. Ασε την βρωμα, την παραβατικοτητα, δεν κανουν εμβολια, μεταδιδουν ασθενειες, κτλ… θελω και εγω να τους δεχτω καπως αλλα η πραγματικοτητα δεν με αφηνει Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από Vault13 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 παντως στο Option στο Ιλιον έκλεισα κανονικά απο το site με 2ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyrstallone Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Ξέρουμε σε ποια άλλα σινεμά ξεκίνησε η προπώληση για την Πέμπτη εκτός από το Options στο Ίλιον;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, kyrstallone είπε Ξέρουμε σε ποια άλλα σινεμά ξεκίνησε η προπώληση για την Πέμπτη εκτός από το Options στο Ίλιον;; Village ακομα τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Ανοιξε και στο Village. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα