Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, dpolal είπε

Τα παρακάτω πάντως δουλεύουν ΣΙΓΟΥΡΑ από το πρωί. 😂

averwf.jpg

Παλιά είχε και ένα έργο καράτε το πακέτο... άλλαξε; 

• Like 3
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας που μαζευτήκαμε αρκετοί, θα δώσω μια σχετική / άσχετη info. 

Στο εισιτήριο που πληρώνετε στο Cinema το 70% το παίρνει η εταιρεία που φέρνει την ταινία στην Ελλάδα (πχ FeelGood, Σπέντζος κλπ). Ανάλογα με την εταιρεία και την ταινία αυτό ανεβαίνει ή κατεβαίνει ελάχιστα. Οπότε σε ένα εισιτήριο 9€ τα 6.3€ τα παίρνει η εταιρεία. Φυσικά πολλά από αυτά τα δίνει στην εταιρεία παραγωγής κλπ.

Με ότι μείνει πρέπει να πληρωθούν ΦΠΑ, φόροι , αποσβέσεις, έξοδα και να μείνει κ κάτι.

Για αυτό βλέπετε τα Cinema και ειδικά τα θερινά να κλείνουν. Μην νομίζετε ότι θα υπάρχουν για πάντα και απολαύστε τα όσο υπάρχουν. Με αυτές τις προμήθειες είναι κυριολεκτικά μη Βιώσιμα. Αν ένα σινεμά είναι ανοιχτο, κάτι παίζει απο πίσω. Οχι απαραίτητα κακό. Πχ κάποιοι έχουν σινεμά και τα χρηματοδοτούν απο την τσέπη τους απλά για να υπάρχουν.

*Φυσικά λύση στα παραπάνω είναι η οικονομία κλίμακας. Να είσαι και η εταιρεία που φέρνει ταινίες αλλά και το Cinema. Πχ Village.

**Άλλη λύση είναι να κλέβεις εισιτήρια. Τέλος κ αυτό απο του χρόνου που όταν κόβεις απόδειξη , live ενημερώνεται κ το mydata.

***Σημαντικό έσοδο που ίσως φέρνει κέρδος, είναι η πώληση στο bar. Για αυτό γίνονται και τα διαλείμματα άλλωστε.

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 13
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, dpolal είπε

averwf.jpg

11 ώρες πριν, kogba είπε

Παλιά είχε και ένα έργο καράτε το πακέτο... άλλαξε; 

Στο 22:11

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
Στις 11/10/2023 στις 10:06 ΠΜ, tsoupas7 είπε

Μεχρι τελος του μηνα θα λειτουργει απ οτι ειχα δει..

Θερινό πας να το απολαύσεις το καλοκαίρι, όχι με 15-16 βαθμούς :D

• Like 2
Δημοσ.

Θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που εμενα κοντα στο Village Park οταν ανοιξε πριν 30 κατι χρονια (ειχα παει και στο Planet Hollywood).

Δυστυχως αλλες εποχες τοτε, πλεον οταν βρισκομαι Αθηνα και παω Ρεντη το μερος ειναι Ελεινο. Καλα για κατι Ster Cinemas στο Ιλιον πχ μια απο τα ιδια. Μονο Mall ελεγε κατι αλλα και εκει ο κοσμος πλεον εχει χαλασει.

Με λιγα λογια καλη τυχη σε οποιους πανε με το 2ε να δουνε ταινια, θεωρω θα ειναι τραγικη η κατασταση.

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, TheStranger80 said:

Θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που εμενα κοντα στο Village Park οταν ανοιξε πριν 30 κατι χρονια (ειχα παει και στο Planet Hollywood).

Δυστυχως αλλες εποχες τοτε, πλεον οταν βρισκομαι Αθηνα και παω Ρεντη το μερος ειναι Ελεινο. Καλα για κατι Ster Cinemas στο Ιλιον πχ μια απο τα ιδια. Μονο Mall ελεγε κατι αλλα και εκει ο κοσμος πλεον εχει χαλασει.

Με λιγα λογια καλη τυχη σε οποιους πανε με το 2ε να δουνε ταινια, θεωρω θα ειναι τραγικη η κατασταση.

Ωραια τα πρωτα χρονια οταν ειχε ανοιξει το Village στο Ρεντη, πρωτοποριακο για την εποχη του.

Οπως σε ολα τα πραγματα στη ζωη, ηρθε η πτωση και η παρακμη, οταν το αφησεις στην τυχη του και δεν το εξελισσεις.

Παλι καλα να λεμε που υπαρχει εστω και σε αυτη τη μορφη, γιατι τα συνοικιακα ειναι για γελια και για κλαματα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TheStranger80 είπε

Κόψε κάτι.. 1999 ή 2000 άνοιξε.

Κλειστό σινεμά (χειμερινό ας πούμε) έχω πολλά χρόνια που το έχω κόψει σχεδόν εντελώς. Θερινό το καλοκαίρι πάω και μια φορά τη βδομάδα κι ας μην είναι και πολύ καλή η ταινία (άλλη αίσθηση).

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Doubt είπε

Κόψε κάτι.. 1999 ή 2000 άνοιξε.

Κλειστό σινεμά (χειμερινό ας πούμε) έχω πολλά χρόνια που το έχω κόψει σχεδόν εντελώς. Θερινό το καλοκαίρι πάω και μια φορά τη βδομάδα κι ας μην είναι και πολύ καλή η ταινία (άλλη αίσθηση).

Ενταξει, 24 χρονια, δεν τα λες λιγα (και η κατασκευη ειχε αρχισει αν θυμαμαι καλα απο το 96).

Οπως και να εχει παλιες καλες εποχες, πλεον τα σινεμα δεν.

Δημοσ.
Στις 10/10/2023 στις 10:15 ΜΜ, dpolal είπε

averwf.jpg

Έχει κλείσει το αβερωφ χρόνια τώρα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...