Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχουμε κάνει αίτηση για την μεταβίβαση της επικουρικής σύνταξης του πεθερού μου στην πεθερά μου λόγω θανάτου του πρώτου, έχουν περάσει από τότε περίπου 6 μήνες και δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Την ίδια στιγμή η κύρια σύνταξη έχει ξεκινήσει κανονικά εδώ και 6 μήνες περίπου (αν θυμάμαι καλά περιμέναμε να ξεκινήσει η κύρια σύνταξη για να κάνουμε αίτηση για την επικουρική), το ίδιο και ένα δεύτερο ταμείο που έπαιρνε ο πεθερός μου, το ΜΤΠΥ.

Ψάχνω μάλιστα κάπου για να βρω περισσότερες πληροφορίες, ο πεθερός μου ήταν στο ΤΕΑΔΥ (στον τομέα της υγείας), αλλά δεν βρίσκω κάτι σχετικά, μπαίνω στο ΕΤΕΑΕΠ εδώ:

https://www.eteaep.gov.gr/web/

και στο κάτω μέρος δεν δουλεύει κανένα από τα 2 links σχετικά με την επικοινωνία.

Πάω στο link που λέει "Ενημέρωση Απονομών Επικουρικών Συντάξεων", και για το σχετικό ταμείο μου βγάζει:

Αναφορά σε κείμενο

Οι αιτήσεις απονομής επικουρικής σύνταξης εξετάζονται από το Ταμείο με κριτήριο την ημερομηνία της συνταξιοδοτικής απόφασης του φορέα κύριας ασφάλισης και την τρέχουσα περίοδο εξετάζονται οι υποθέσεις:

γήρατος με ημερομηνία 8/2019

αναπηρίας με ημερομηνία 8/2019

θανάτου ασφαλισμένου με ημερομηνία 8/2019

θανάτου συνταξιούχου με ημερομηνία 8/2019

, καταλαβαίνω σωστά; Ακόμα εξετάζονται οι περιπτώσεις 4 χρόνια πριν; Δηλαδή θα περιμένει να ξεκινήσει να παίρνει την επικουρική σύνταξη η πεθερά μου 4+ χρόνια μετά;!;!;!

Γνωρίζει κάτι κάποιος από προσωπική εμπειρία ή έστω πού μπορούμε να απευθυνθούμε για περισσότερες πληροφορίες;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...