Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, εχω κανει σοβαρες σκεψεις να μπω στη wolt αλλα δεν βλεπω πουθενα αμοιβες στο περιπου για να υπολογισω και εγω για αυτο ρωταω εδω μπας και παρω απαντηση. Σκοπευω για κεντρο και υπολογιζω οτι θα παιζουν 2 παραγγελιες την ωρα απο 3Ε η καθε μια. Οποιος ψυνει ας μου απαντησει γιατι δεν ειναι και λιγα τα εξοδα για να ανοιξω εταιρια να το δοκιμασω για σιγουρα απο μονος μου. Ευχαριστω για το χρονο σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις -κατά την γνώμη μου - θα ήταν να σταματήσεις έναν εργαζόμενο που θα δεις στον δρόμο και να τον ρωτήσεις αν γενικά ειναι ευχαριστημένος και τι παίζει. Η για να μην του τρως και τον χρονο του πολλές φορες τους βλεπω να κάθονται 2-3 μαζι για καφε η περιμένουν εξω απο κάποιο μαγαζι για να ετοιμαστεί η παραγγελιά, εκει θα εχεις ποιο πολυ χρονο να τα συζητήσεις μαζι του(ς).

Εγω πάντως βλέπω οτι οι ποιο πολλοί απο αυτούς ειναι αλλοδαποί, Αιγύπτιοι κυρίως (χωρίς να το λέω ρατσιστικά). Βεβαια θα δουμε και εδω ισως να εχουμε καποιον TS που να εχει δουλεψει και θα εχει αποψη στο θεμα.

EDIT:
Εδω κοιταξες?

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.

δεν υπαρχει κατι σταθερο που μπορεις να υπολογιζεις. Αλλαζουν συνεχεια αυτα(ειναι ιπως οι υπηρεσίες στον στρατο :lol:)

εχω βρει ενα γκρουπ στο φατσοβιβλιο.

@Petros Electron η εστιαση και ο τουρισμος εχει τεραστιο προβλημα σε προσωπικο και καθε χρονο γινεται μεγαλυτερο. Ο Ελληνας εχει αρχισει να απαξιωνει αυτες τις δουλειες. Στην αγορα θα εισερχονται συνεχεια αλλοδαποι. Τους καλωσοριζουμε. Οι Ελληναρες ας περιμενουν τα επιδοματα και τις δουλειες γραφειου.

Δημοσ.

νομιζω μερικοι εχουν ανεβασει και βιντεακια στο γιουτιουμπι

Αποσο ξερω σιγουρα παιζει ρολο η περιοχη που θες να καλυψεις, αν εχει πολλα μαγαζια και αν και ποσους αλλους διανομεις εχει. Επισης εχει διαφορα αν θες να το κανεις μερα ή νυχτα ή και τα 2. Αποσο ξερω παντως περισσοτερο κερδος θα εχεις το μεσημερι μιας και εχει λιγοτερους διανομεις (αρκετοι το εχουν δευτερη εργασια) αλλα πρεπει να σταμπαρεις περιοχες με πολλους εργαζομενους (μαρουσι, κεντρο Αθηνας, χαλανδρι, Περιστερι, Αιγαλεω κτλ) για Αττικη.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

Στην αγορα θα εισερχονται συνεχεια αλλοδαποι. Τους καλωσοριζουμε. Οι Ελληναρες ας περιμενουν τα επιδοματα και τις δουλειες γραφειου.

Ναι εννοείται πως τους καλωσορίζουμε. Για αυτο ειπα οτι, οτι έγραψα δεν το έγραψα ουτε ρατσιστικά, ουτε υποτιμητικά. Και εγω στον τομεα της δουλειάς μου που εργάζομαι έχουμε προσωπικό απο όλες τις εθνικότητες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με 12 ~ 14 ωρες τη μερα σερι βγαζεις 1600 με 2000 το μηνα με 3 ή 4 ρεπο ολο το μηνα.

κατω απο τα 1600 ΔΕΝ μπορεις να βγαλεις, πρεπει να εισαι παντελως ανικανος.

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ.
1 hour ago, phanispal said:

12-14 ώρες/μέρα στο μηχανάκι ξέρουμε όλοι τι συνεπάγεται βέβαια.

συμφωνω, καλυτερα καναπες με 400€ αλλα καποιοι δεν εχουν συμπληρωματικο εισοδημα απο τριτες πηγες οποτε 12ωρο στο μηχανακι.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ψαχνοντας λιγο ειδα οτι και σαν εταιρια σου κοβουν λιγο το κωλο καθος θελει 50% προκαταβολη εσοδων και περιπου 45% φορολογια εσοδων. δλδ αμα βγαζεις πχ 1000/μηνα θα δωσεις κοντα στα 5,5κ φορο, δλδ θα μηνεις με 6,5κ το χρονο δε βγαινει

Επεξ/σία από ProphetAberof4k
Δημοσ.
33 minutes ago, ProphetAberof4k said:

ψαχνοντας λιγο ειδα οτι και σαν εταιρια σου κοβουν λιγο το κωλο καθος θελει 50% προκαταβολη εσοδων και περιπου 45% φορολογια εσοδων. δλδ αμα βγαζεις πχ 1000/μηνα θα δωσεις κοντα στα 5,5κ φορο, δλδ θα μηνεις με 6,5κ το χρονο δε βγαινει

πού τα διάβασες αυτά τα νούμερα;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασφαλεια υγειας υπαρχει η και αυτη απο την τσεπη σου ???

Ααα καταλαβα κανεις εταιρεία και πληρώνεις εφκα απο την τσεπη σου η κανω λαθος

Αμα βάλεις και εφορεία δεν ξερω τι μένει τελικα

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.

140 για ικα,70 λογιστη, εσύ τα πληρώνεις ναι. απο το 24' μεχρι 10000 καθαρο εισοδημα έχει φόρο μέχρι 20% από 9 που είναι σήμερα. από 10000 και πάνω έχει 45% φόρο. αμα κανεις μια αναζητηση για ατομικη εταιρια γιατι αυτο ειναι ο ελευθερος επαγγελματιας θα δεις τους πινακες με τα νουμερα. αλλα ναι μαλλον ειναι οκ μεχρι 10000. μετα άμα δεν βγάλεις καθαρό από 20000 για να του μεινουν 10000 δεν αξίζει 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ProphetAberof4k είπε

Δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Τα πρώτα 10Κ εσόδων φορολογουμαι με συντελεστή 9% και τα επόμενα 10Κ με συντελεστή 22% αν θυμάμαι καλά. Σε μεγαλύτερα εισοδήματα τα επιπλέον κέρδη φτάνουν 45%

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τις φετινες απεργίες κ απαντήσεις των μεν κ δεν...

8.40ε ανά ώρα και κάπου λιγότερο από 42cents ανά km σε κάθε παραγγελία (υπολογίζει λέει το app απόσταση, ώρα,δυσκολία παραγγελιας)

Έχουν κ ιδιωτική ασφαλιση μάλλον όσοι είναι μέσω wolt κ όχι μέσω εταιρείας  ενοικιασης εργαζομενων ή freelancer

https://www.efka.gov.gr/el/menoy/sychnes-eroteseis/asphalisi-eisphores/asphalismenoi/asphalise-eisphores/titlos-kteses

To 2021 μαλλον ηταν καλυτεραimage.png.a1fc288f38caba1a6dceeec1ef9592

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...