Dimisrs79 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα σε ολους ! Ενας φιλος ερχεται απο καναδα Ελλαδα σε λιγες μερες και προσφερθηκε να μου το φερει απο εκει ! Θα εχω προβλημα με την χρηση του στην Ελλαδα ; Δεν προκειται για το cellular. Σας ευχαριστω εκ των προτερων !
Λύση M A T R I X Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, Dimisrs79 είπε Καλημέρα σε ολους ! Ενας φιλος ερχεται απο καναδα Ελλαδα σε λιγες μερες και προσφερθηκε να μου το φερει απο εκει ! Θα εχω προβλημα με την χρηση του στην Ελλαδα ; Δεν προκειται για το cellular. Σας ευχαριστω εκ των προτερων ! Καλημέρα, όχι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. 1
Dimisrs79 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Ελληνικα θα εχει ; Θα επιτρεπει να καταχωρησω τις καρτες τραπεζας και να κανω ανεπαφες συναλλαγες ;
M A T R I X Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 25 λεπτά πριν, Dimisrs79 είπε Ελληνικα θα εχει ; Θα επιτρεπει να καταχωρησω τις καρτες τραπεζας και να κανω ανεπαφες συναλλαγες ; Ναι, κανονικά είναι του OS. Προσωπικά, δεν έχω αγοράσει από Αμερική αλλά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα εφόσον δε μιλάμε για το cellular, γιατί εκεί είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα. 1
ctasis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Στις 10/10/2023 στις 12:22 ΜΜ, M A T R I X είπε Ναι, κανονικά είναι του OS. Προσωπικά, δεν έχω αγοράσει από Αμερική αλλά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα εφόσον δε μιλάμε για το cellular, γιατί εκεί είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα. Επειδή περιμένω να μου φέρουν το 8 cellular από Αμερική και δεν ήξερα ότι μπορεί να έχει θέμα, μήπως μπορείς να με διαφωτίσεις ?
M A T R I X Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, ctasis είπε Επειδή περιμένω να μου φέρουν το 8 cellular από Αμερική και δεν ήξερα ότι μπορεί να έχει θέμα, μήπως μπορείς να με διαφωτίσεις ? Πρακτικά χάνεις τη λειτουργία Cellular, και θα το έχεις μόνο ως GPS AW (αυτή τη στιγμή η υπηρεσία δε λειτουργεί καν στην Ελλάδα...απλά κουβέντα να γίνεται). Δεν έχεις να αγχώνεσαι για κάτι νομίζω. Επίσημα η διαφορά στην τιμή είναι γύρω στα 100$ αν δεν κάνω λάθος. 1
gkat2829 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δουλεύω στην COSMOTE και προς ενημέρωση σου θα ενεργοποιηθεί το Cellular τα Χριστούγεννα. Έχουν παρθεί οι αποφάσεις και έχουν βρεθεί και τα Χρήματα που ζητάει η Apple. Αυτήν την στιγμή λειτουργεί από τον Ιούνιο το ROAMING από πάροχο του εξωτερικού με τα συνεργαζόμενα δίκτυα της COSMOTE. Όμως το δικό σου Cellular δεν θα δουλέψει στην Ελλάδα διότι έχει διαφορετικές μπάντες. Θα πρέπει να έχεις ένα από τα 2 παρακάτω μοντέλα: Model A2773 (41mm) Model A2775 (45mm) Επισης προσοχή μεγάλη διότι θα έχεις και πρόβλημα στην Εγγύηση. Έχω αγοράσει 2 φορές αμερικανικό CELLULAR. Και στα 2 χρειάστηκα Service. Η απάντηση της INFOQUEST ήταν ότι δεν υπάρχει ο κωδικός στην Αποθήκη μας ώστε να το προχωρήσουμε για Service. Και φυσικά υπάρχει 1 χρόνος εγγύηση σε σχέση με τα Ευρωπαϊκά. Τέλος δεν έχω ρωτήσει τι γίνεται στο Service αν έχεις αγορασμένο Apple Care. Το στέλνουν ίσως στο εξωτερικό? Διότι εδώ δεν γίνεται να μην σε εξυπηρετήσουν με πληρωμένο το Apple Care. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2023 από gkat2829
Lotof Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπάρχει διαφορά στο ακουστικό σε θέμα έντασης σε σχέση με το 8; Είναι ο μοναδικός λόγος που θα σκεφτόμουν αλλαγή μιας και το χρησιμοποιώ κυρίως για ν απαντώ στις κλήσεις από το iPhone. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από Lotof
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα