Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει μια επιλογή στο word, που λέγεται tracking check, η κάπως έτσι, που για παράδειγμα, όταν είναι το τίμημα σε δραχμές και θέλεις να το κάνεις ευρώ, το κάνεις μια φορά και αυτό, όπου το βρίσκει, το διορθώνει.

Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το κάνω και που είναι αυτή η επιλογή ;

Επεξ/σία από hammerd
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοείς "διορθώνει"; Αλλάζει δηλαδή τη λέξη από Δρχ σε Euro ή κάνει την μετατροπή αυτόματα  1=375,75 1=340,75;

Τις αλλαγές τις κάνει κατά την πληκτρολόγηση ή σε έτοιμο κείμενο π.χ. να αλλάξει την ένδειξη των δραχμών σε ευρώ;

Οι ενδείξεις αλλάζουν από τις Επιλογές->Εργαλεία ελέγχου->Επιλογές αυτόματης μορφοποίησης.

Η αυτόματη μετατροπή δεν μπορώ να καταλάβω από που γίνεται.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Εγώ καταλαβαίνω οτι εννοείς το track changes, μόνο που αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφεις οτι θες να κάνεις.
Μήπως εννοείς το find and replace;

Δημοσ.
21 hours ago, micos000 said:

Τι εννοείς "διορθώνει"; Αλλάζει δηλαδή τη λέξη από Δρχ σε Euro ή κάνει την μετατροπή αυτόματα  1=375,75;

340,75 😊

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

340,75 😊

ΩΧ! Τι έγραψα μωρέ. 🤓

Fixed.

5 ώρες πριν, alxnt είπε

Εγώ καταλαβαίνω οτι εννοείς το track changes, μόνο που αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφεις οτι θες να κάνεις.
[...]

Σωστά. Αυτό είναι η "Παρακολούθηση αλλαγών" και είναι άσχετο με αυτό που ζητάει αν είναι αυτό που ζητάει ο t.s.

Επεξ/σία από micos000
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

θέλω να ψάξει και να κάνει αλλαγές σε ολόκληρο κείμενο, θα ψάξω αυτό που μου λέτε το tracking changes και βλέπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...