miltostammy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Το govee λειτουργεί με εφαρμογή στο κινητό μέσω της οποίας ανοιγοκλεινει αλλά και κάνεις τις ρυθμίσεις που θες. Επίσης.λειτουργει με Google home και φωνητική εντολή με Google.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Konstantinio είπε Υπαρχει καποιος τροπος φιλε μου; Η το ειπες χωρις να γνωριζεις; Μπορείς μέσα από την εφαρμογή να ορίσεις ένα χρονικό διάστημα που θ' ανοίγουν και θα κλείνουν μόνα τους. Για παράδειγμα, συνηθίζεις να παρακολουθείς 21.00 με 23.00; Πας στο Automation (3o tab, ψηλά-ψηλά). Αν δεν βλέπεις κάποια επιλογή "Weekly Plan", θα κλικάρεις στο '+' του Schedule και θα το επιλέξεις. Στο "Add a Time Point" ορίζεται χωριστά το ξεκίνημα και το κλείσιμο - προσοχή, θα πρέπει να συμπληρώσεις και το "Add action". Στο "Repeat" ορίζεις τις ημέρες. Αν κολλήσεις κάπου, πες μου.
Konstantinio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε Μπορείς μέσα από την εφαρμογή να ορίσεις ένα χρονικό διάστημα που θ' ανοίγουν και θα κλείνουν μόνα τους. Για παράδειγμα, συνηθίζεις να παρακολουθείς 21.00 με 23.00; Πας στο Automation (3o tab, ψηλά-ψηλά). Αν δεν βλέπεις κάποια επιλογή "Weekly Plan", θα κλικάρεις στο '+' του Schedule και θα το επιλέξεις. Στο "Add a Time Point" ορίζεται χωριστά το ξεκίνημα και το κλείσιμο - προσοχή, θα πρέπει να συμπληρώσεις και το "Add action". Στο "Repeat" ορίζεις τις ημέρες. Αν κολλήσεις κάπου, πες μου. ναι το ειχα βρει απλα εψαχνα κατι πολυ πιο απλο και να δουλευει διαφορετικες ωρες. τελικα το εβαλα να ανοιγει και να κλεινει με φωνητικες εντολες μεσο σιρι
demmian Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 10 hours ago, Xvipes said: Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό και από ότι φαίνεται γίνεται μόνο μέσω software. Το t1 που παρέλαβα πριν λίγες μέρες , το έχω συγχρονίσει μέσω google assistant, να ανοίγει κ να κλείνει ταυτόχρονα μαζί με tv κ 2 λαμπες tcp στο σαλόνι κ στην κουζίνα, απλά λέγοντας movie time κ bed time . Γίνεται πολύ εύκολα.. 3
Keosen Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Πολυ καλη περιπτωση ειναι και M1 https://eu.govee.com/collections/featured-deals/products/govee-led-strip-light-m1 Eχει δοκιμασει κανεις Τ1/Τ2 σε > 70" Μεχρι ποτε θα ισχυουν οι εκπτωσεις?
Agent_Orange Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μολις παρέλαβα και εγώ, πανα δω κανα guide video και να εγκαταστήσω Καλά μου φυγε λίγο το σκατό, κατα το unboxing, λεω wtf που είναι η λεντοταινία θα χει πλάκα να μην έχει, ήταν κάτω απο διπλό πάτο Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Agent_Orange
tsagod Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Βρηκα αυτό σήμερα στις ρυθμίσεις μάλλον μετά από update εμένα δουλεύει κανονικά. Κλείνω την τιβι και κλείνει και λεντοταινια. Μόλις την κανανοιξω ανάβει και η ταινία. μια χαρα
assos01 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Παρέλαβα και εγώ σήμερα. Ευχαριστώ τον t.s. 1
demmian Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Παρέλαβα σε 3 μέρες Πολωνία παιδιά. Πολύ γρήγορα, δεν το περίμενα. Πήρα το t1 βγήκε τελική τιμή 40€. Για τα λεφτά του είναι πολύ ωραίο. Δεν είναι κ life changer ,αλλά δίνει ωραία νότα βλέποντας καμμιά ταινιουλα. Μπήκε σε 50 τηλεόραση, οπότε πίσω δεν έχει κουμπώσει τέλεια , αλλά το αποτέλεσμα είναι αρκετά όμορφο νομίζω . Για 40-50 αξίζει. 80€ δεν τα έδινα πάντως ..
Konstantinio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, tsagod είπε Βρηκα αυτό σήμερα στις ρυθμίσεις μάλλον μετά από update εμένα δουλεύει κανονικά. Κλείνω την τιβι και κλείνει και λεντοταινια. Μόλις την κανανοιξω ανάβει και η ταινία. μια χαρα Εμενα δεν δουλευει αυτο μαλλον επειδη εχω ενα ρολοι με κοκκινο λεντ λιγο αριστερα απο την τηλεωραση, Παντως που ρωτησα στην govee πρεπει να εχει απολυτο σκοταδι για να δουλεψει αυτο, η καμερα αναγνωριζει και το παραμικρο φως και δεν θα κλεινει. αυτο μου απαντησαν Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από Konstantinio 1
tsagod Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 27 λεπτά πριν, Konstantinio είπε Εμενα δεν δουλευει αυτο μαλλον επειδη εχω ενα ρολοι με κοκκινο λεντ λιγο αριστερα απο την τηλεωραση, Παντως που ρωτησα στην govee πρεπει να εχει απολυτο σκοταδι για να δουλεψει αυτο, η καμερα αναγνωριζει και το παραμικρο φως και δεν θα κλεινει. αυτο μου απαντησαν Όντως ισχύει αυτό με το φως. Αν υπάρχει φως στο χώρο δεν σβήνει. απο το καθόλου όμως, κάτι είναι και αυτό
miltostammy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Για όσους έχουν Google home μπορούν να φτιάξουν ρουτίνα όταν ανάβει η τηλεόραση να ανάβει το λένε και όταν σβήνει η τηλεόραση να σβήνει και αυτό.
Xvipes Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 20 ώρες πριν, miltostammy είπε Για όσους έχουν Google home μπορούν να φτιάξουν ρουτίνα όταν ανάβει η τηλεόραση να ανάβει το λένε και όταν σβήνει η τηλεόραση να σβήνει και αυτό. Το έχεις κάνει; Αν ναι μπορείς να με βοηθήσεις; 🙏
leo066 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 51 λεπτά πριν, Xvipes είπε Το έχεις κάνει; Αν ναι μπορείς να με βοηθήσεις; 🙏 Είναι Android tv η tv σου? Την έχεις προσθέσει στο Google home? Αν ναι, τότε στη ρουτίνα ( automation) βάζεις για starter την tv και για action την govee. Πρέπει να έχεις προσθέσει και την govee στο Google home.
Xvipes Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 25 minutes ago, leo066 said: Είναι Android tv η tv σου? Την έχεις προσθέσει στο Google home? Αν ναι, τότε στη ρουτίνα ( automation) βάζεις για starter την tv και για action την govee. Πρέπει να έχεις προσθέσει και την govee στο Google home. Ναι αν δεις τις φώτο στο reddit την έχω συνδέσει κανονικά. Εσένα κλείνουν τα φώτα κλείνοντας την tv από το χειριστήριο της τηλεόρασης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις