aromeo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 29 minutes ago, li@m said: Πώς γίνεται αυτό; Κλείσε το adblock ή μπες από incognito. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 btw 12/07/2023 99€ ξαναειχε η T2 οποτε πριν πειτε επιτελους ακατεβατα δεν ξαναεγινε κλπ καντε λιγη ερευνα για να αποφευγουμε αγορες πανικου και πεφτουμε με τα μουτρα Οι τιμες της Govee ειναι χρηματιστηριο και ανεβοκατεβαινουν απο εβδομαδα σε εβδομαδα και με το που ληγει το ενα event ερχεται ενα αλλο promo και καπακια την ριχνει ακομα περισσοτερο ή την ανεβαζει. Οσοι τις πηρατε προσοχη στις αντανακλαστικες επιφανειες που μπορει να εχετε,οταν την εφερα σαν review sample πριν την κυκλοφορια το αποτελεσμα σε λιγο γυαλιστερο γραφειο ηταν χαλια και με το που εβαλα μαυρο σεντονι/τραπεζομαντιλο επαιξε σωστα,το ιδιο ισχυει αν εχετε ντουλαπια/σκρινια/συνθετα με τζαμια κλπ Ακομα πιστευω οτι δεν αξιζει την διαφορα σε σχεση με την T1 ειδικα αν την βρεις κατω απο τα 50 που εχει παιξει αλλα αν εχεις καλη τηλεοραση και ιδανικες συνθηκες κλαιν κανεις την υπερβαση Επειδη επεσε και η Lyra που οντως εχει πολυ καλη τιμη δυστυχως δεν εχει καμια σχεση με το εφε των Glides πχ οποτε χανει πολυ και δεν πολυαξιζει 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Πάει το 300ρι... Πήρα τα Τ2, τη Lyra και 10 Glide Hexa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 18 ώρες πριν, Sotosgl είπε btw 12/07/2023 99€ ξαναειχε η T2 οποτε πριν πειτε επιτελους ακατεβατα δεν ξαναεγινε κλπ καντε λιγη ερευνα για να αποφευγουμε αγορες πανικου και πεφτουμε με τα μουτρα Οι τιμες της Govee ειναι χρηματιστηριο και ανεβοκατεβαινουν απο εβδομαδα σε εβδομαδα και με το που ληγει το ενα event ερχεται ενα αλλο promo και καπακια την ριχνει ακομα περισσοτερο ή την ανεβαζει. Οσοι τις πηρατε προσοχη στις αντανακλαστικες επιφανειες που μπορει να εχετε,οταν την εφερα σαν review sample πριν την κυκλοφορια το αποτελεσμα σε λιγο γυαλιστερο γραφειο ηταν χαλια και με το που εβαλα μαυρο σεντονι/τραπεζομαντιλο επαιξε σωστα,το ιδιο ισχυει αν εχετε ντουλαπια/σκρινια/συνθετα με τζαμια κλπ Ακομα πιστευω οτι δεν αξιζει την διαφορα σε σχεση με την T1 ειδικα αν την βρεις κατω απο τα 50 που εχει παιξει αλλα αν εχεις καλη τηλεοραση και ιδανικες συνθηκες κλαιν κανεις την υπερβαση Επειδη επεσε και η Lyra που οντως εχει πολυ καλη τιμη δυστυχως δεν εχει καμια σχεση με το εφε των Glides πχ οποτε χανει πολυ και δεν πολυαξιζει Είχα T1 και πήγα σε T2 και η διαφορά είναι νύχτα με τη μέρα Βέβαια δε κάνει κανείς κουμάντο στην τσέπη κανενός . Χρειάζεται όταν σεταρετε την κάμερα να είναι σε συνθήκες κυριολεκτικά σκότους Υπάρχουν εξαιρετικά επεξηγηματικά video στο youtube 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 28 λεπτά πριν, whiteman7 είπε Είχα T1 και πήγα σε T2 και η διαφορά είναι νύχτα με τη μέρα Βέβαια δε κάνει κανείς κουμάντο στην τσέπη κανενός . Χρειάζεται όταν σεταρετε την κάμερα να είναι σε συνθήκες κυριολεκτικά σκότους Υπάρχουν εξαιρετικά επεξηγηματικά video στο youtube Μα ακομα τις εχω και τις 2 Σοβαρα ομως τωρα πιστευεις οτι εχω προβλημα στο σεταρισμα με πανω απο 10 προιοντα Govee και review; Εμενα με συμφερει να λεω οτι η ακριβη ειναι καλυτερη (που ειναι,αλλα οχι 2 φορες πανω στην τιμη καλυτερη) αλλα νυχτα μερα ουτε για αστειο και δεν ειναι το οικονομικο στην μεση ΑΝ και θα επρεπε,αν τωρα το πηρες προσωπικα επειδη σε διορθωσα για αυτα που εγραφες στο πρωτο μηνυμα που δεν ισχυαν παω πασο και καλη συνεχεια. Παω να δω κανενα αντικειμενικο χορηγουμενο βιντεο στο Youtube 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1. Στο σετάρισμα δεν αναφέρομαι σε σένα αλλά το τι θα πρέπει να προσέξουν όσοι ρυθμίσουν για πρώτη φορά τη συσκευή 2. Η διαφορά ανάμεσα στα δύο προϊόντα είναι χαοτική δεν ανέφερα πουθενά αν δικαιολογείται ο διπλασιασμός της τιμής ή όχι. Δεν με απασχολεί αυτό. 3. Σε καμία στιγμή δεν πήρα τίποτα προσωπικά αλλά προσπάθησε να ενημερώσω τους φίλους του χώρου μέσα από την προσωπική μου εμπειρία Όσον αφορά τα χορηγούμενα αντικειμενικά βίντεο σίγουρα γνωρίζεις περισσότερα μιας και σε παρακολουθώ τακτικά στο instagram Καλή συνέχεια και σε σένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Μια απορία που μου δημιουργήθηκε τώρα. Αν παρακολουθούμε ταινία είναι με τις γνωστές μαύρες μπάρες πάνω κατω, πως συμπεριφέρεται η λεντοταινια; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 @tsagod Στο 5:43 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Στις 15/10/2023 στις 5:02 ΜΜ, tsagod είπε Μια απορία που μου δημιουργήθηκε τώρα. Αν παρακολουθούμε ταινία είναι με τις γνωστές μαύρες μπάρες πάνω κατω, πως συμπεριφέρεται η λεντοταινια; 45 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε @tsagod Στο 5:43 Πραγματικα οταν βλεπεις ταινια 2:1 ή οτιδηποτε που δεν ειναι full screen θα επρεπε να κλεινεις εντελως τετοια μπλιμπλικια, χαλι εντελως μου φαινεται! Οχι οτι συμφωνω 100% και χωρις αντιρρησεις με την χρηση του σε full screen καταστασεις, αλλα σε non fullscreen το πραγμα δεν παλευεται κατ'εμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Καλη χρηση η λεντοταινια ( govee t2) αλλα μηπως υπαρχει τροπος να ανοιγει και να κλεινει μαζι με την τηλεωραση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Μολις παρελαβα , 11 Οκτ παραγγελια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 12 minutes ago, Konstantinio said: Καλη χρηση η λεντοταινια ( govee t2) αλλα μηπως υπαρχει τροπος να ανοιγει και να κλεινει μαζι με την τηλεωραση; Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό και από ότι φαίνεται γίνεται μόνο μέσω software. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Amaretos είπε Μολις παρελαβα , 11 Οκτ παραγγελια Και εγω μολις!!! ανυπομονω να επιστρεψω σπίτι να τη βαλω!! παραγγελια 10/10 εγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Το σκ θα το κανω το πιο πιθανο, καθημερινες δεν προλαβαινω να κλασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 38 λεπτά πριν, Xvipes είπε Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό και από ότι φαίνεται γίνεται μόνο μέσω software. Απογοητευση θα ελεγα το οτι πρεπει να εισαι χακερ για να ανοιγει/κλεινει μαζι με την τηλεωραση: Στις 10/10/2023 στις 3:51 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε Μπορείς να τα κλείνεις εσύ, αλλά έχει και ρυθμίσεις στο κινητό για να κλείνουν μόνα τους. Υπαρχει καποιος τροπος φιλε μου; Η το ειπες χωρις να γνωριζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις