deukaleionas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, fazer 1000 είπε επειδη ειμαι λιγακι ασχετος, ειναι ευκολο στην τοποθετηση; και σε περιπτωση αλλαγης τηλεορασης τι γινεται; μπορουμε να το ξαναχρησιμοποιησουμε; ναι αλλα επειδη κολλαει με αυτοκολλητο μ3 απο πισω για μεγαλυτερη αντοχη και σταθεροτητα,το αν το ξεκκολησεις μετα δεν το ξαναβαζεις γιατι εχει χαλασει η κολλα... προτεινω αν εχεις σκοπο για αλλη τβ ,να το βαλεις στην παλια,με πλαστικα αυτοκολλητα καλωδιων ετσι προχειρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deukaleionas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, whiteman7 είπε ζηλευω ρεεε...με το ζορι κρατιεμαι για την αναβαθμηση...κανονισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 το μαζεψα οσο μπορουσα λογω του περιορισμου των 2mb VID_20230216_082144_resized.mp4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) αν κανει δουλεια οπως το εξαιρετικο nzxt hue 2 που εχω στο Monitor στο pc θα ειναι κορυφη!! Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από heavyrain 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deukaleionas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από deukaleionas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, greatony said: Επειδή το έχω ψάξει αρκετά το συγκεκριμένο, πέρα από τα περισσότερα LED του Τ2 και τη διπλή κάμερα, σε κάποια review έχω δει ότι το Τ2 έχει μεγαλύτερο lag σε σύγκριση πάντα με το Τ1 στην αλλαγή των χρωμάτων στα LED σε σχέση με την εικόνα της TV. Δεν ξέρω αν έχει βελτιωθεί αυτό με κάποιο firmware update(ή αν μπορεί να βελτιωθεί). Επίσης το Τ1 μπορεί να τοποθετηθεί και ανάποδα κάτω από την TV μιας και υπάρχει αυτή η επιλογή όταν κάνεις το setup και έτσι μπορεί να κρυφτεί πιο εύκολα μέσα σε κάποιο κουτάκι ή πίσω από κάτι άλλο. Στο Τ2 δεν υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στην εφαρμογή αλλά μπορεί να γίνει με λίγο παραπάνω κόπο. Γι'αυτούς τους λόγους και για την μισή τιμή (~50€) που βρίσκεται κατά διαστήματα είχα επιλέξει πριν κάνα χρόνο το Τ1. Οπότε προτείνεις Τ1; Και όταν λέμε lag γνωρίζεις περίπου πόσο; γιατί αν είναι μέχρι 500ms νομίζω παλεύεται μιας και το Τ2 έχει περισσότερα LEDs. Βρήκα αυτό το βίντεο σχετικά με το lag https://imgur.com/a/AJ0YPB7 από αυτό το post και μπορώ να πω πως δε με ενοχλεί καθόλου. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από Xvipes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, heavyrain είπε αν κανει δουλεια οπως το εξαιρετικο nzxt hue 2 που εχω στο Monitor στο pc θα ειναι κορυφη!! ειναι εντελως διαφορετικα το Τ2 συγχρονιζει με οτι παιζει η TV 5 λεπτά πριν, Xvipes είπε Οπότε προτείνεις Τ1; Και όταν λέμε lag γνωρίζεις περίπου πόσο; γιατί αν είναι μέχρι 500ms νομίζω παλεύεται μιας και το Τ2 έχει περισσότερα LEDs. δεν εχω παρατηρησει αισθητο lag τοσο σε ταινιες ή gaming θα ελεγα σχεδον καθολου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fazer 1000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 28 λεπτά πριν, deukaleionas είπε ναι αλλα επειδη κολλαει με αυτοκολλητο μ3 απο πισω για μεγαλυτερη αντοχη και σταθεροτητα,το αν το ξεκκολησεις μετα δεν το ξαναβαζεις γιατι εχει χαλασει η κολλα... προτεινω αν εχεις σκοπο για αλλη τβ ,να το βαλεις στην παλια,με πλαστικα αυτοκολλητα καλωδιων ετσι προχειρα... δεν εχω σκοπο να την αλλαξω αμεσα αλλα ξερεις πως παει το πραγμα με τις προσφορες 🤣🤣🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaras27 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Να υποθέσω ότι είναι καλύτερο από το σταθερό backlight το κλασικό λευκό που έχω τώρα ή θα μας βγουν τα μάτια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deukaleionas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, zaras27 είπε Να υποθέσω ότι είναι καλύτερο από το σταθερό backlight το κλασικό λευκό που έχω τώρα ή θα μας βγουν τα μάτια ? καμια καμια σχεση....και φιαχνεις εσυ την φωτεινοτητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greatony Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Xvipes είπε Οπότε προτείνεις Τ1; Και όταν λέμε lag γνωρίζεις περίπου πόσο; γιατί αν είναι μέχρι 500ms νομίζω παλεύεται μιας και το Τ2 έχει περισσότερα LEDs. Βρήκα αυτό το βίντεο σχετικά με το lag https://imgur.com/a/AJ0YPB7 από αυτό το post και μπορώ να πω πως δε με ενοχλεί καθόλου. Εγώ απλά ανέφερα τους λόγους που με έκαναν να πάρω το Τ1. Δεν έχω και τα δύο για να σου πω με σιγουριά διαφορές. Είχα διαβάσει και αρκετές κριτικές στο Amazon το αμερικάνικο και κατέληξα ότι για τα διπλά λεφτά που ζητούσε το Τ2 δεν άξιζε για μένα, αλλά επίσης θεωρούσα πιο safe να "πετάξω" ένα 50αρικο για να δω αν μου κάνει εν τέλει και ίσως πάω μετά σε κάτι μεταγενέστερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δεν ξέρω αν θα αγοράσω 65 ή 75" τηλεόραση. Η Govee έχει δύο μοντέλα 55-65 και 75-85". Ποιο λέτε να προτιμήσω; Τα LEDs κόβονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wasd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Την έχει εγκαταστήσει κανείς σε lg σειρά C; Εαν ναι, μπορεί να μας βάλει μια φωτο; Εμένα η δικιά μου πίσω είναι έτσι Spoiler με την διαφορά οτι η φώτο είναι απο την 65ρα. Εμένα είναι 55 και το πανελ ουσιαστικά είναι ακριβός όσο το backpanel της tv. 1ος περιορισμός είναι στο μέρος με το καπάκι που καλύπτει τις βίδες που συνδέουν το πανελ με την βαση. 2ος περιορισμός είναι στο πλαι, δεξιά στην φωτο, όπου μπροστά απο την ταινία, θα περνάνε τα hdmi. Και αναρωτιέμαι αν θα κάνουν σκιές, που λογικά πιστευω θα κάνουν. Το μοντελο ειναι το lg c9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deukaleionas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, unforgiven είπε Δεν ξέρω αν θα αγοράσω 65 ή 75" τηλεόραση. Η Govee έχει δύο μοντέλα 55-65 και 75-85". Ποιο λέτε να προτιμήσω; Τα LEDs κόβονται; παρε το μεγαλυτερο τοτε.καλυτερα να περισσευει λιγο στις ακρες απ το να ειναι πιο κοντο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις