dith Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Στις 21/10/2023 στις 10:56 ΠΜ, demmian είπε Παρέλαβα σε 3 μέρες Πολωνία παιδιά. Πολύ γρήγορα, δεν το περίμενα. Πήρα το t1 βγήκε τελική τιμή 40€. Υπάρχει κάποια έξτρα εκπτωση και βγήκε 40; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Xvipes είπε Ναι αν δεις τις φώτο στο reddit την έχω συνδέσει κανονικά. Εσένα κλείνουν τα φώτα κλείνοντας την tv από το χειριστήριο της τηλεόρασης; Ναι, σχεδόν πάντα ανοίγουν και κλείνουν με την tv. Κάποιες φορές δεν ανοίγουν ή κλείνουν αλλά πολύ σπάνια. 1 ώρα πριν, Xvipes είπε Ναι αν δεις τις φώτο στο reddit την έχω συνδέσει κανονικά. Εσένα κλείνουν τα φώτα κλείνοντας την tv από το χειριστήριο της τηλεόρασης; Ναι, σχεδόν πάντα ανοίγουν και κλείνουν με την tv. Κάποιες φορές δεν ανοίγουν ή κλείνουν αλλά πολύ σπάνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demmian Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, dith said: Υπάρχει κάποια έξτρα εκπτωση και βγήκε 40; Με την εγγραφή στο newsletter, έκοψε αλλά 5€ κ δωρεάν μεταφορικά. 45 minutes ago, leo066 said: Ναι, σχεδόν πάντα ανοίγουν και κλείνουν με την tv. Κάποιες φορές δεν ανοίγουν ή κλείνουν αλλά πολύ σπάνια. Ναι, σχεδόν πάντα ανοίγουν και κλείνουν με την tv. Κάποιες φορές δεν ανοίγουν ή κλείνουν αλλά πολύ σπάνια. Εγώ τα έχω έτσι κ κλείνουν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
than_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Μου βγήκε αυτή εδώ η προσφορά buy one get one free https://eu.govee.com/pages/cant-miss-deals η οποία αν δεν κάνω λάθος είναι μέχρι 31/10 και περιλαμβάνει αγορά προϊόντος συν ενός δεύτερου( όχι απαραιτήτως ίδιο) ίδιας ή μικρότερης αξίας δωρεάν! Καλή περίπτωση για όποιον θέλει πχ την Τ1 και θέλει να τσιμπήσει και δωράκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για καμιά παιδική ταινία ίσως είναι καλή φάση. Αλλά να βλέπω τίποτα blockbuster ή κάνα θρίλερ, νομίζω το αποτέλεσμα θα είναι κακό.. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2023 από Witcher1st Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Για καμιά παιδική ταινία ίσως είναι καλή φάση. Αλλά να βλέπω τίποτα blockbuster ή κάνα θρίλερ, νομίζω το αποτέλεσμα θα είναι κακό.. Μια χαρά είναι το αποτέλεσμα και στα blockbuster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, tsagod said: Μια χαρά είναι το αποτέλεσμα και στα blockbuster. Ναι αν εχεις καμια IPS οθονη, εισαι κομπλε.. Εγω με oled θελω μονο την εικονα και το απολυτο μαυρο, τιποτα αλλο. Ακομα και ο τοιχος που φωτιζει λιγο, με ενοχλει. Αν ειχα χωρο δεν θα ειχα την τηλεοραση τοσο κοντα στον τοιχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 [quote] Καλησπέρα παιδιά. Όποιος θέλει δίνω το δικό μου 100 ευρώ όσο το πήρα. Ήρθε σήμερα δεν το έχω καν ανοίξει. Έστειλαν 2 κατά λάθος. [/quote] Να το στειλεις πισω, να τους ενημερωσεις καλυτερα για το λαθος τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Στη μία τηλεόραση lg που είναι παλιά έχω Google tv box. Οπότε έχω ρυθμίσει με αυτό όπως βλέπεις παρακάτω. Στην άλλη που έχω και είναι android TV έχω θέσει αυτήν στη θέση του chromcast που βλέπεις στις εικόνες. Βασική προϋπόθεση να τα έχεις περάσει όλα στο Google home σου να μπορείς να τα δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2023 Bump: https://eu.govee.com/pages/black-friday-cyber-monday-deals Παίζει πάλι (μαζί με άλλα) στα 109.99. Είναι 10eu πάνω αλλά ίσως κάποιοι θέλουν να το τσιμπήσουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετά από καιρό, εγκατέστησα την τηλεόραση και το Govee T2. Και άρχισαν τα προβλήματα. Έκανα το καλιμπράρισμα όσο αφορά τη γεωμετρία και την τοποθέτηση της ταινίας Έχω αυτά τα settings στο Govee App και το αποτέλεσμα είναι αυτό: Τι μπορεί να έχει πάει λάθος; Αν επιλέξω από την εφαρμογή κάποιο συγκεκριμένο χρώμα ή εφέ η λεντοταινία φωτίζει ομοιόμορφα και σωστά, οπότε δεν είναι πρόβλημα της λεντοταινίας. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από unforgiven Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsagod Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ξανάκανε calibration και βάλε λίγο πιο μέσα από τα πορτοκαλί σημάδια τις γραμμές. Επισης όσο πιο σκοτεινός ειναι ο χώρος τόσο το καλύτερο. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2023 από tsagod 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2023 Η κάμερα αν κτλβαίνω καλά από τις φώτο σου είναι εντελώς λάθος τοποθετημένη, πρακτικά πρέπει να κοιτάει την οθόνη και να είναι 90 μοίρες με την οθόνη. Επίσης πρέπει το καλιμπράρισμα να το κάνεις σε σκοτεινό δωμάτιο και μιας και θα το κάνεις σε σκοτεινό δωμάτιο μπορείς να βάλεις να παίζει σε full screen αυτό το βίντεο αντί να βάλεις τα αυτοκόλλητα. Για παραπάνω πληροφορίες και fine tuning διάβασε και αυτό το post . Εμένα με βοήθησε αρκετά αν και ακόμα θεωρώ πως μπορώ να το φτιάξω ακόμα καλύτερα αλλά βαρέθηκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις